Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png

Tęczowych pisanek,

na stole pyszności,

mokrego dyngusa

i wspaniałych gości.

Niech to będzie czas uroczy,

życzy Magda miłej Wielkanocy.

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miśka - wpadłam z wiosenną rewizytą :

http://gfx.efotek.pl/images/39v127gudirxuoj3ahkz.jpg

Nie wiem co to jest, ale u mnie na działce z ziemi wyłazi w sporych ilościach :D :lol:

Normalnie jestem w szoku jak patrzę na Wasze postępy budowlane :o

Rurki się układają, obiadki się gotują - rewelacja :)

Wiosna chyba nam wszystkim dodała sił :D

A wiesz jak patrzę na owego kwiatka to wiem, że go znam..tylko jak on się nazywa :roll: Gdzieś go widziałam, ale może bardziej go poznam, jak b. dojrzeje :wink:

Centralne już jest, teraz tylko woda, gaz planujemy potem :wink:

Od wczoraj izolujemy :D Od rana do wieczora, wracamy po 19 do domu a od 8 juz na budowie.

Zero praktycznie odpoczynku, bo jutro ma przyjść do tych rurek hydraulik i chcielibyśmy zaizolować.

Praktycznie to dysperbitem wczoraj zaizolowalismy połowę, dzisiaj do końca, poza tym połowę papą trmozgrzewalną.

Schylać się nie mogę :lol:

Mało tego dzisiaj przywieziono nam styropian i folie itp. więc poukładalismy przed domem, bo w środku izolowanie. Wszystkie klamoty wyniesione -najcięższa gętarka...

Bylismy juz oboje wieczorem padnięci i....

Wszystko trzeba było wnieść :lol:

Wrócilismy ja na szybkiego obiadzik -zupkę cyk ugotowałam:wink: Ale teraz niechce mi się wstać i iść do wanny :lol:

Wiosna ... wiosna wiosna ach to Ty... :D

Aaaaaaaaaaaaaa dzisiaj padało u nas -kilka razy, cieszyłam się, że mamy juz dach i mozna robić :wink:

Mam nadzieję, że to tylko u nas padało :wink:

Jutro juz po 6 mamy jechać :o

czesc Miska ,widze że juzdziałacie pełną parą ,pewnie póki pogoda tezsprzyja to można działać :D :D buziaczki zostawiam

Buziaki Jessi... dzisiaj u nas ciut popadało, ale mam nadzieję, że te przelotne opady nie przeszkodziły na Twojej budowie :wink:

Bo w sumie przez godzinkę :roll: a moze pół :roll:

Witaj!!!

Wam to fajnie, już Wam nie nakapie :( , tes tak kcem :roll: ...

A nam właśnie na jutro przelotne zapowiadają i jak nam zalewane kolumny rozmoczy to :evil: .... nawet nie chcę myśleć :x , ma być słonko!!!, noooo doooobra wystarczy, że deszczu nie będzie :wink:

Miśka, kret Ci marchewki nie wszamie, on ino glizdy zjada :roll: , najwyżej wykopie z kozioniem :wink: :lol: ... ale do krzynki to marchewka nie nada :) ...

My też niebawem rurkami się zajmiemy, tylko na początek takie większe gabarytowo pójdą :lol: , kanaliza pod chudziak :lol: ... echhhh aż mi to wsio ciężko ogarnąć myślami, ale wymyśliliśmy, że po świętach camping ściągniemy i nie będziemy dojeżdżać... znaczy się i tak nie jeździmy z domu tylko nocujemy u brata, ale to i tak 20parę kilosów... i to pakowanie i zbieranie całych bambeli :roll: ... i to najczęściej na mojej głowie bo chłop zazwyczaj coś tam kończy :roll: ... ale sobie pomarudziłam :oops:

Haaaa... drzewów sobie nakupiłam, nawet adres dostawy na budowę podałam... ciekawe kto to będzie sadził :-? ....

aaaaa.... zapomniała bym... mój grudnik też ma pąki :roll: ... chiba cuś mu się pośmajdało :-?

Pozdrawiam wiosennie i........ plissssss - bezdeszczowo :roll:

Wiem jak to z tym pakowaniem -mam tak dzień w dzień, poza tym często czegoś zapomnę, a to noża, to kubka drugiego...

Poza tym teraz przy ziolowaniu wszystko wynosimy i wnosimy -bo nie ma gdzie schować... a jeszcze jak napisałam wyżej, dodatkowo styropiany itp. do izolacji :lol:

Trzymam kciuki za bezdeszczową pogodę :wink:

Czytałam, tych drzewek sporo nakupiłaś :wink: Super :D

Witam!!!

Wysyłałam wczoraj wiadomość w swoich komentarzach, ale wyskakiwał mi błąd, dziennik też -błąd. Mam nadzieję, że teraz dojdzie:)

Pozdrawiam WAS ... u mnie dzisiaj od rana do 16 pracka w domu - rozkładamy i docinamy jutro styropian...:)

Dziękuję WAM za zyczenia -ubolewam, że moich nie mogłam wysłać ze zdjęciem swojego koszyka:(

Wowwwwwwwwwwwww...

Dzisiaj już mogę wysłać wiadomomość swoją w komentarze -teraz test z łobrazkiem...

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-192.gif

Nie wiem, jak WAM, ale ciut muszę czekać aby otorzyła mi się strona... nu ale powoli a wsio wróci do NORMY

Jak uda się ze zdjęciem - to będę mogła dziennik uzupełnić cool