radlid 16.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 kuchnia postawiona z cegieł , obłożona kaflami ,lepiona na gline.Chodzi mi ile musi schnąć glina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 pierwszy raz /bardzo lekko niewielkimi porcjami drewna/ juz możesz delikatnie przepalic później /o ile nie musisz korzystac/ - daj glinie wyschnąć kilka dni /3- 4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 16.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam.Najlepiej zrobisz jak zastosujesz się do zaleceń tego, kto ją wybudował...Żeby problemów później nie było...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radlid 16.05.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 sam robiłem według tego co widziałem kiedyś ,a i jeszcze jaka powinna być proporcja gliny do piasku ,dawałem 3 gliny 1 piasek no i woda. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts