mcc 16.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam, poszukuje dostawcy niestandardowych (duzych) szyb zespolonych (bo wiekszosc mam fixow) i kilku okien z oscieznicami (rowniez dosc sporych, mix fixow, przesuwnych i otwierancyh) - kogo mezecie polecic? Zalezy mi na dobrym balansie cena/jakosc, bo mam kilkaset m^2 oszklen ... Dzieki z gory za pomoc. Pzw,MCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darwisz 17.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja mam również bardzo przeszklony dom w nowoczesnej architekturze i szuby zespolone zamówiłem u dużego producenta szyb tj. Koncern Pilkington oddział Bydgoszcz IGP Pilkington.Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz na ich stronie internetowej. pozdrawiam DW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts