msg 16.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam. Bardzo proszę o doradzenie mi jakiego producenta tynk szlachetny silikonowy wybrać, w którym przypadku cena idzie w parze z jakością, gdzie nie ma mowy o jakiś późniejszych nieprzyjemnościach. Krótko mówiąc, który jest najlepszy.Mile widziane opinie użytkowników, którzy mieli styczność z wieloma tego typu produktami.EDIT: Czy tynki te lepiej nakładać ręcznie, czy pistoletem natryskowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 16.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Tynk silikonowy firma - STO . Drogi i Dobry . Zresztą to jest wzgledne . Oczywiście tynk elewacyjny . Nazwy nie pamietam . Mam go 5 lat i nic się nie dzieje . U sąsiadów tynki akrylowe mocno wyblakły i od strony północnej i zachodniej zazieleniły się . Oczywiście kładziony ręcznie . Mam nadzieję , że o taki tynk ci chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 17.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam. Bardzo proszę o doradzenie mi jakiego producenta tynk szlachetny silikonowy wybrać, w którym przypadku cena idzie w parze z jakością, gdzie nie ma mowy o jakiś późniejszych nieprzyjemnościach. Krótko mówiąc, który jest najlepszy. Mile widziane opinie użytkowników, którzy mieli styczność z wieloma tego typu produktami. EDIT: Czy tynki te lepiej nakładać ręcznie, czy pistoletem natryskowym? Cienkowarstwowe tynki elewacyjne nakłada się ręcznie, przy pomocy pac ze stali nierdzewnej, a nastpnie nadaje im się strukturę przy pomocy pacek plastikowych. Istnieją jednak wyjątki - jest kilka tynków, gdzie strukturę nadaje się również pacami metalowymi. Bardzo polecam tynki STO (bardzo dobre - drogie) lub GREINPLAST (bardzo dobre - rozsądna cena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 17.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Bardzo polecam tynki STO (bardzo dobre - drogie) lub GREINPLAST (bardzo dobre - rozsądna cena) A tynk Relius (BASF)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Relius, Sto, Caparol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts