vilemo 16.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 czy ktos z Was ma drewniane, brazowe okna polaczone z bialymi drzwiami wewnetrznymi i bialymi listwami podlogowymi? strasznie podobaja mi sie biale drzwi i listwy, jednak mam brazowe okna. czy takie polaczenie moze dobrze wygladac? czy macie jakies zdjecia? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 16.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 my tak mamy Okna są w kolorze średniego orzecha, drzwi kość słoniowa. mamy firanki i właścwie okien nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.05.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 jak masz okna w kolorze to drzwi również daj w kolorze,iinaczej powstanie bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigail 17.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 W poprzednim mieszkaniu (mieszkaniu, nie domu, więc metraz sporo mniejszy), mieliśmy ciemne mahoniowe okna i białe drzwi wewn. i listwy. Nie gryzło się to zupełnie. Obecnie mamy białe drzwi i listwy , okne też białe bo wyszły dużo taniej.Moim zdaniem spokojnie mozesz się zdecydowac na takie rozwiązanie jak planujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 17.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Rowniez mamy okan mahoniowe i biale(prawie biale) drzwi wewnetrzne oraz biale wysokie(12cm) listwy. Do tego na jednej kondygnacji podloge z jesionu,a na drugiej sapelle. W obu zestawieniach wyglada super.Zdjecia znajdziesz ponizej w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 17.05.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Raffran, dzieki - piekne wnetrza! kuchnia mnie wprost oczarowala Rzeczywiscie biale drzwi i listy bardzo dobrze wygladaja z ciemnymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 17.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dzieki,dzieki vilemo ,fajnie ze sie jeszcze komus podoba oprocz nas Jeszcze wrzuce jakies fotki z kuchni bo powoli koncze zabudowywac lodowke. Jak to skoncze,to kuchnia bedzie skonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 04.01.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Czy ktoś może się jeszcze wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrsmoonx 04.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ja też tak mam, okna orzech, drzwi białe malowane, zupełnie się nie gryzie, zresztą, ja wszystkie meble mam białe, podłogę - dąb bielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejo 02.02.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A dlaczego by nie? Co prawda ja mam odwrotne połączenie (białe okna i brązowe drzwi), ale moim zdaniem będzie dobrze. Możesz gdzieś powtórzyć jeszcze takie połaczenie, np szafka (biało-brązowa), czy np brązowe krzesła z jasną tapicerką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 17.08.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 czy ktos z Was ma drewniane, brazowe okna polaczone z bialymi drzwiami wewnetrznymi i bialymi listwami podlogowymi? strasznie podobaja mi sie biale drzwi i listwy, jednak mam brazowe okna. czy takie polaczenie moze dobrze wygladac? czy macie jakies zdjecia? dziekuje właśnie planuję coś takiego zrobić mam okna w kolorze orzech płytki w salonie i hollu chcę połozyć w kolorze coś jak nugat/brown i do tego właśnie białe drzwi i białe listwy przypodłogowe z bieli będzie ściana w otwartym salonie i górne meble w kuchni oraz jasny dywan i pokrowce na brązowe krzesła w jadalni mam nadzieję, że będzie to wyglądać dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 20.08.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 My tak mamy - wszystko na biało, a okna brązowe i nic się nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 20.08.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Rowniez mamy okan mahoniowe i biale(prawie biale) drzwi wewnetrzne oraz biale wysokie(12cm) listwy. Do tego na jednej kondygnacji podloge z jesionu,a na drugiej sapelle. W obu zestawieniach wyglada super. Zdjecia znajdziesz ponizej w galerii. cudny domek-pięknie urządzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 20.08.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 My tak mamy - wszystko na biało, a okna brązowe i nic się nie gryzie [ATTACH=CONFIG]275855[/ATTACH] morfeusz1, nic się nie gryzie, a jak pięknie wygląda! A kuchnię to taką sterylną masz )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 20.08.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Morfeusz- Wasze wnętrza to moje marzenia!!! z tym że ja i okna zrobie kiedyś na biało....., no takie mam marzenia!! narazie robię altanę- białą, nawet dach ma biały, ale...... z uwagi że to w ogrodzie, to podłogę zostawiłam naturalne drewno, za jakiś czas polecę bielonym olejem.... albo pobudujemy kolejnego coś białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 20.08.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Anyżek35 - dziękuję kuchnia minimalistyczna faktycznie ))) Annnja - dziękuję serdecznie białe okna są też piękne mi się marzą w przyszłym domku białe ze szprosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Co ma piernik do wiatraka? Jak ci się podoba to pier...l to. Jak dla mnie zarąbisty kontrast. Przełam to jeszcze fajnym kolorem na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 17.09.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Biel pasuje do brązu, więc myślę, że wyjdzie ok. Sam jednak nie odważyłbym się na takie połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts