Bramer 17.05.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 (edytowane) samoootnooość, to taaka straaszna trwogaaa!!! oogarnia mnie,... przenika mnie... wiesz Mamo, wyobraziłem sobie, że..... nie zmieniam ani jednego słowa w tym http://www.youtube.com/watch?v=OJuVGsPykvY&feature=related P.S.Dżem R.R. ....Rychu!!!! kurwa!!! Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez Bramer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.05.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ale dlaczego przenika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 17.05.2009 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 bo na wylot... do cna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 17.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jak wpadam w nastrój melancholijny zawsze między innymi utworami dołującymi słucham właśnie tego. Jest piękny, a słowa dają bardzo dużo do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 "żyj z całych sił i usmiechaj się do ludzi , bo nie jesteś sam" http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY BRAMER .... zapraszam na kawę i ciacho .... wsiadaj w samochód i nawet gdybys miał przejechać ileśset kilosów to warto - nie będziesz sam czas do dyspozycji, dobra kawka i pogaduchy - moje drzwi są zawsze otwarte dla przyjaciół z forum i wiem przecież że pewnie nie całkiem o to Ci chodzi , ale .... warto cieszyć się życiem jakiekolwiek jest .... jesteś człowiekiem, masz dwie ręce, nogi i rozum - prawdziwy kowal swojego losu .... jeśli czujesz się jak czujesz to zmień to - życie jest jedno - TYLKO JEDNO , więcej szans nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A poza tym ....zobacz - należysz do naszej wielkeij rodziny muratorowej , nie jesteś samotny , masz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 17.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Czasem nie trzeba byc samotnym, żeby odczuwac samotnośc. Z jednaj strony nie jestesmy samotni, bo otaczają nas ludzie, przyjaciele, rodzina. Ale w pewnym sensie każdy człowiek jest samotny. Albo tak jak w wyżej wymienionej piosence wyobrazimy sobie, że nie ma Boga. Umieramy sami, potem nic nie ma. To przecież straszna wizja, przynajmniej dla mnie. To jest własnie ta samotnośc, która przeraża, bo jest wieczna, nieograniczona i niewiadoma. Na końcu i tak zostajemy sami, a życie to tylko chwila. A może po prostu plotę głupoty, za co przepraszam. Samotnośc jest moją straszną trwogą, pomimo, że samotna nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 17.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Mam męża filozofa, który bardzo często roztrząsa jakieś problemy egzystencjonalne na głos, to zawsze coś mi wpadnie do głowy i wyjśc nie chce. Najczęśiej jednak cieszę się życiem i tym, że będziemy mieli domek i ogródek i psa i kotka, a może nawet kozę, która będę codzień doic o świcie . Nie wspominając o dzidziusiu . Ale myśl o samotności zawsze gdzieś tam w głowie czyha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 bo na wylot... do cna... Takie chwile sie zdarzaja.....w zyciu kazdego. I jest ok jesli sa to c h w il e. Idziemy, , upadamy, podnosimy sie.......warto prezyzyjnie nazwac to co nas powalilo na kolana. I n i g dy, ale to n i g d y nie jestesmy s a m i. Z jednej strony rodzimy sie i umierami s a mi , ale " chocby mnie opuscili ojciec moj i matka, to jednak Pan mnie przygarnie " . Jak nie jestesmy religinni to sa takie wartosci u n i w e r s a l n e z ktorymi mozemy sie identyfikowac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dżem? Czemu nie. Byłem na ich koncercie parę razy (nie licząc klubowego grania). A ostatni raz wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ja to jedynie na koncerty lokalnych szarpidrutów chadzam choć se obiecałam, że najbliżego koncertu Iron Maiden po trupach nie odpuszczę to tyle o koncertach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 17.05.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 eee... noo....nie dziewczyny! spokojnie! wczoraj była trzecia w nocy...cicho, pusto, ciemno... "jest głeboooka, cieeemna noooc" i poniosło mnie z tym postem a tu od razu tyle ciepłych, dobrych słów dzięki, ale i tak każdy sam walczy ze swoimi demonami, co nie? dziewczyny! niekoniecznie człowiek musi być sam, żeby być samotnym...prawda? ale jest jeszcze zawsze nadzieja i wiara...tak potrzebna w trudnych i ciężkich chwilach...kiedy walczysz o to, co najważniejsze jest... i nie piszę tu dziś oczywiście o sobie... pzdr P.S. daggulka do Ciebie to ja przyjadę na tą golonę, a nie... tam... kafa i ciacho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 no, ba .... i golona bedzie, i kawa i ciacho - wszystko sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 17.05.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 o daga! tyś to obrotno kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 obrotno nie obrotno - golona the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ach, to wobec tego przypadek prosty jak drut - galareta i lorneta i po krzyku ( czyli nozkii w galarecie i seta ). Jak dzem to tylko domowej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 18.05.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 tudzież luneta i meduza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie, no, wypadlam z kolejki - lorneta to 2 setki. Luneta - 1 setka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam męża filozofa, który bardzo często roztrząsa jakieś problemy egzystencjonalne na głos, to zawsze coś mi wpadnie do głowy i wyjśc nie chce. Najczęśiej jednak cieszę się życiem i tym, że będziemy mieli domek i ogródek i psa i kotka, a może nawet kozę, która będę codzień doic o świcie . Nie wspominając o dzidziusiu . Ale myśl o samotności zawsze gdzieś tam w głowie czyha. rezygnuj z kózki i z dojenia. Najlepiej jeżeli juz to ja "zasusz" od początku, a pamiętaj tez o tym, że będziesz ponosiła wydatki p czas na malowanie okorowanej mojej 6 wierzby Iwy, pożartej, zniszczonej i w ogóle, bania, wrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 he,Często tego słucham leżąc sam w hotelowym wyrze gdzieś na końcu świata...i myśląć - " co ja tu qrwa robię?!"właściwie całego Ryśkowego Dżemu -na tym się wychowalem.Drugą nie do zdarcia płytą na takie moje "doły" jest The Wall. Znam chyba całą na pamięć.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts