Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

...."samotność"...

Bramer

Recommended Posts

samoootnooość, to taaka straaszna trwogaaa!!!

oogarnia mnie,... przenika mnie...

wiesz Mamo, wyobraziłem sobie, że.....

nie zmieniam ani jednego słowa w tym

http://www.youtube.com/watch?v=OJuVGsPykvY&feature=related

P.S.

Dżem R.R.

....Rychu!!!! kurwa!!!

Edytowane przez Bramer

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"żyj z całych sił i usmiechaj się do ludzi ,

bo nie jesteś sam"

http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY

BRAMER .... zapraszam na kawę i ciacho .... wsiadaj w samochód i nawet gdybys miał przejechać ileśset kilosów to warto - nie będziesz sam :D

czas do dyspozycji, dobra kawka i pogaduchy - moje drzwi są zawsze otwarte dla przyjaciół z forum :D

i wiem przecież że pewnie nie całkiem o to Ci chodzi , ale .... warto cieszyć się życiem jakiekolwiek jest .... jesteś człowiekiem, masz dwie ręce, nogi i rozum - prawdziwy kowal swojego losu .... jeśli czujesz się jak czujesz to zmień to - życie jest jedno - TYLKO JEDNO , więcej szans nie będzie :D

Czasem nie trzeba byc samotnym, żeby odczuwac samotnośc. Z jednaj strony nie jestesmy samotni, bo otaczają nas ludzie, przyjaciele, rodzina. Ale w pewnym sensie każdy człowiek jest samotny. Albo tak jak w wyżej wymienionej piosence wyobrazimy sobie, że nie ma Boga. Umieramy sami, potem nic nie ma. To przecież straszna wizja, przynajmniej dla mnie. To jest własnie ta samotnośc, która przeraża, bo jest wieczna, nieograniczona i niewiadoma. Na końcu i tak zostajemy sami, a życie to tylko chwila. A może po prostu plotę głupoty, za co przepraszam. Samotnośc jest moją straszną trwogą, pomimo, że samotna nie jestem.

Mam męża filozofa, który bardzo często roztrząsa jakieś problemy egzystencjonalne na głos, to zawsze coś mi wpadnie do głowy i wyjśc nie chce. Najczęśiej jednak cieszę się życiem i tym, że będziemy mieli domek i ogródek i psa i kotka, a może nawet kozę, która będę codzień doic o świcie :). Nie wspominając o dzidziusiu :D . Ale myśl o samotności zawsze gdzieś tam w głowie czyha.

bo na wylot... do cna...

Takie chwile sie zdarzaja.....w zyciu kazdego. I jest ok jesli sa to c h w il e.

Idziemy, , upadamy, podnosimy sie.......warto prezyzyjnie

nazwac to co nas powalilo na kolana.

I n i g dy, ale to n i g d y nie jestesmy s a m i.

Z jednej strony rodzimy sie i umierami s a mi , ale " chocby mnie opuscili ojciec

moj i matka, to jednak Pan mnie przygarnie " . Jak nie jestesmy religinni

to sa takie wartosci u n i w e r s a l n e z ktorymi mozemy sie identyfikowac

......

eee... noo....nie dziewczyny! spokojnie!

wczoraj była trzecia w nocy...cicho, pusto, ciemno...

"jest głeboooka, cieeemna noooc"

i poniosło mnie z tym postem

a tu od razu tyle ciepłych, dobrych słów :oops:

dzięki, ale i tak każdy sam walczy ze swoimi demonami, co nie?

dziewczyny!

niekoniecznie człowiek musi być sam, żeby być samotnym...prawda?

ale jest jeszcze zawsze nadzieja i wiara...tak potrzebna w trudnych i ciężkich chwilach...kiedy walczysz o to, co najważniejsze jest...

i nie piszę tu dziś oczywiście o sobie...

pzdr

P.S.

daggulka

do Ciebie to ja przyjadę na golonę, a nie... tam... kafa i ciacho... :wink:

Mam męża filozofa, który bardzo często roztrząsa jakieś problemy egzystencjonalne na głos, to zawsze coś mi wpadnie do głowy i wyjśc nie chce. Najczęśiej jednak cieszę się życiem i tym, że będziemy mieli domek i ogródek i psa i kotka, a może nawet kozę, która będę codzień doic o świcie :). Nie wspominając o dzidziusiu :D . Ale myśl o samotności zawsze gdzieś tam w głowie czyha.

rezygnuj z kózki i z dojenia.

Najlepiej jeżeli juz to ja "zasusz" od początku, a pamiętaj tez o tym, że będziesz ponosiła wydatki p czas na malowanie okorowanej mojej 6 wierzby Iwy, pożartej, zniszczonej i w ogóle, bania, wrrrrrrrrrr

he,

Często tego słucham leżąc sam w hotelowym wyrze gdzieś na końcu świata...i myśląć - " co ja tu qrwa robię?!"

właściwie całego Ryśkowego Dżemu -na tym się wychowalem.

Drugą nie do zdarcia płytą na takie moje "doły" jest The Wall. Znam chyba całą na pamięć.

Pozdro