Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

...."samotność"...

Bramer

Recommended Posts

ech....ciężkie dni.................. :cry:

niestety każde okazanie emocji (łez, wzruszenia, bezsilności) w dzisiejszym świecie cyborgów i wszechobecnego profesjonalizmu odbieranu jest przez otoczenie jako oznaka słabości, mało- jako słaby punkt, który można wykorzystać przeciw drugiemu człowiekowi......

dołuje mnie to- to ciągłe zakładanie masek, skrywanie prawdziwego ja, udawanie, podchody, półsłówka!!! ludzie oszukują się nawzajem, a później gubią się w grze, której sami są autorami. prawda zmywa się z kłamstwem..

drugie dno...

dobrze, że w tym wszystkim nadal wiem kim jestem..

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Czego się stresujecie???

Zawsze warto mieć nadzieję, że jutro będzie lepiej.

A jeśli nie? No to się postarajcie!

Wyjdźcie do ludzi.Np.

Wiesz rozumiem intencje ale idę po pistolet żeby się zastrzelić takie porady zawsze mnie dobijały.

W chandrze najgorsze jest to właśnie że robienie rzeczy które radzisz żeby robić nie mają sensu. :-?

hmmm... cóż to za zbiorowe gorzkie żale :wink:

cieszynianka zaraz mi tu uśmiech nr pięć proszę zademonstrować, gawel wysmarkaj nosek w chusteczkę co Ci i ją podaję - możesz użyczyć asi.malczewskiej, bo ma ładne imię... ansi może podrzucę Ci piosenkę dla zbolałej duszy? http://www.youtube.com/watch?v=OtfAr5D_Kr8

daggę boję się drażnić, bo Ona diety i te sprawy, ale jak na skorpionicę przystało pewnikiem sama skutecznie postawi się do pionu, jednak w razie problemów służę nalewką śliwkową - domowej roboty 8)

a wszystkim zaczerpnięte z prozy Saramago,tyle że nie wiem czy na pociechę ..."albowiem pustynia nie jest tym, za co powszechnie się ją uważa,pustynia jest wszędzie tam, gdzie nie ma człowieka,choć nie powinniśmy zapominać, iż dość często można napotkać pustynię i śmiertelną suchość w samym środku wielkich tłumów."