gosja 05.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ech....ciężkie dni.................. niestety każde okazanie emocji (łez, wzruszenia, bezsilności) w dzisiejszym świecie cyborgów i wszechobecnego profesjonalizmu odbieranu jest przez otoczenie jako oznaka słabości, mało- jako słaby punkt, który można wykorzystać przeciw drugiemu człowiekowi...... dołuje mnie to- to ciągłe zakładanie masek, skrywanie prawdziwego ja, udawanie, podchody, półsłówka!!! ludzie oszukują się nawzajem, a później gubią się w grze, której sami są autorami. prawda zmywa się z kłamstwem.. drugie dno... dobrze, że w tym wszystkim nadal wiem kim jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 05.10.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 gosja DCD !!! zaimponowałaś mi, naprawdęmyślałem, że tego już nikt nie słucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 05.10.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Mój Drogi- to muzyka mojego życia- odkąd pamiętam była, jest i będzie ze mną Nawet w komórce mam jeden utwór jako dzwonek a inny wybrany.....na dzień mojego pogrzebu... Muzyka to może za płytkie, to styl życia, myślenia i jestestwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dziś ja .....http://www.youtube.com/watch?v=auy6ikGhwGs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 jak tam, Bramer Twoja samotność? to ja se dziś samotnie posłucham smętów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Daga a co ty tu kuźwa robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a tak jakoś .... doła leczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 O .... jeśli cie to pocieszy to i ja jakoś zrypany jestem i mam listopadową chandrę. , ale nic to trzeba jakoś doczołgać się do świąt potem to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To ja też tu trochę z Wami posiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To ja też tu trochę z Wami posiedzę i ty też Koniec świata o FM nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 I pogoda i inne smutki mnie tu przygnały Ale przecież będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czego się stresujecie??? Zawsze warto mieć nadzieję, że jutro będzie lepiej. A jeśli nie? No to się postarajcie! Wyjdźcie do ludzi.Np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czego się stresujecie??? Zawsze warto mieć nadzieję, że jutro będzie lepiej. A jeśli nie? No to się postarajcie! Wyjdźcie do ludzi.Np. No właśnie wyszliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Czego się stresujecie??? Zawsze warto mieć nadzieję, że jutro będzie lepiej. A jeśli nie? No to się postarajcie! Wyjdźcie do ludzi.Np. Wiesz rozumiem intencje ale idę po pistolet żeby się zastrzelić takie porady zawsze mnie dobijały. W chandrze najgorsze jest to właśnie że robienie rzeczy które radzisz żeby robić nie mają sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Piotruś, to ja nie będę radzić tylko posiedzę sobie razem z Tobą - obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 I mnie tu przygnalo Listopad to niedobry, bardzo niedobry czas dla mej duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 12.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 hmmm... cóż to za zbiorowe gorzkie żale cieszynianka zaraz mi tu uśmiech nr pięć proszę zademonstrować, gawel wysmarkaj nosek w chusteczkę co Ci i ją podaję - możesz użyczyć asi.malczewskiej, bo ma ładne imię... ansi może podrzucę Ci piosenkę dla zbolałej duszy? http://www.youtube.com/watch?v=OtfAr5D_Kr8 daggę boję się drażnić, bo Ona diety i te sprawy, ale jak na skorpionicę przystało pewnikiem sama skutecznie postawi się do pionu, jednak w razie problemów służę nalewką śliwkową - domowej roboty a wszystkim zaczerpnięte z prozy Saramago,tyle że nie wiem czy na pociechę ..."albowiem pustynia nie jest tym, za co powszechnie się ją uważa,pustynia jest wszędzie tam, gdzie nie ma człowieka,choć nie powinniśmy zapominać, iż dość często można napotkać pustynię i śmiertelną suchość w samym środku wielkich tłumów." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A gdzie Bramer? Cos ostatnio Go nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Oto uśmiech , pogoda też lepsza, a Bramer może coś pichci smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.11.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Bramer pewnie mnie zabije ale co tam polecam - paniom przede wszystkim na mnie działa ZAWSZE http://www.youtube.com/watch?v=GKtt5oeKa8w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts