Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

...."samotność"...

Bramer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

amalfi, dzięki za lady in red - aż nie chce mi się wierzyć, że ta piosenka ma już tyle lat i nic a nic nie traci na swojej urodzie :o - to chyba znak, że się starzeję :roll: :wink:

Zazdroszczę mojemu małżowi, że miał Chrisa u siebie w galerii handlowej na otwarciu .... ech, tak podejść i powiedzieć choć ze dwa słowa ...

amalfi, dzięki za lady in red - aż nie chce mi się wierzyć, że ta piosenka ma już tyle lat i nic a nic nie traci na swojej urodzie :o - to chyba znak, że się starzeję :roll: :wink:

Zazdroszczę mojemu małżowi, że miał Chrisa u siebie w galerii handlowej na otwarciu .... ech, tak podejść i powiedzieć choć ze dwa słowa ...

Miałam Jego płytę, której sobie słuchałam w aucie i od razu mi sie lepiej jechało. Pożyczyłam ją znajomej i mi zgubiła. :evil: Muszę poszukać gdzieś na allegro i sobie kupić. Chodzi mi o taką, na której były wszystkie moje ulubione piosenki.

Oto uśmiech :D
aż miło popatrzeć :) no i brawo za zdyscyplinowanie :wink:

Staram się jak mogę, a i tak nie zawsze mi wychodzi :oops: :wink:

cóż, u mnie z mimiką twarzy też bywa różnie, ale szperając głębiej dostrzec można, że serce raczej zawsze mi się śmieje :wink: ... boshe zaczęłam uprawiać ekshibicjonizm :roll: :wink:

A przy okazji... po Saramago sięgnęłam przez Twoje polecenie. Wspominałaś gdzieś o "Mieście ślepców". Wielkie dzięki, bo szkoda było by nie przeczytać tak wielu mądrych "metafizycznych myśli ubranych we właściwe słowa."

oj , laski - wesołki .... tylko ze to jest wewontek nie o radości , jeno o samotności właśnie :wink:

a o Bramera tez się martwię .... dawno do mnie nie pisał :roll:

Bramer - żyjesz?

dla Cię:

http://www.youtube.com/watch?v=KcO58KPH08g

Oto uśmiech :D
aż miło popatrzeć :) no i brawo za zdyscyplinowanie :wink:

Staram się jak mogę, a i tak nie zawsze mi wychodzi :oops: :wink:

cóż, u mnie z mimiką twarzy też bywa różnie, ale szperając głębiej dostrzec można, że serce raczej zawsze mi się śmieje :wink: ... boshe zaczęłam uprawiać ekshibicjonizm :roll: :wink:

A przy okazji... po Saramago sięgnęłam przez Twoje polecenie. Wspominałaś gdzieś o "Mieście ślepców". Wielkie dzięki, bo szkoda było by nie przeczytać tak wielu mądrych "metafizycznych myśli ubranych we właściwe słowa."

Miło mi :wink:

oj , laski - wesołki .... tylko ze to jest wewontek nie o radości , jeno o samotności właśnie :wink:

Bramer - żyjesz?

dla Cię:

właśnie, co ja robię w tym wątku? Na swoje usprawiedliwienie dodam, że czasem boli mnie życie, ale obiecuję, że więcej mnie tu nie zobaczysz, zwłasżcza, że podczas dołów i innych depresji staram się wyświadczyć ludzkości przysługę i nie uruchamiam komputera, a przede wszystkim niczego nie piszę...

Bramer - żyjesz?

dla Cię:

właśnie, co ja robię w tym wątku? Na swoje usprawiedliwienie dodam, że czasem boli mnie życie, ale obiecuję, że więcej mnie tu nie zobaczysz, zwłasżcza, że podczas dołów i innych depresji staram się wyświadczyć ludzkości przysługę i nie uruchamiam komputera, a przede wszystkim niczego nie piszę...

Ale czasem właśnie napisanie czegoś przynosi ulgę :roll:

że czasem boli mnie życie, ale obiecuję, że więcej mnie tu nie zobaczysz, zwłasżcza, że podczas dołów i innych depresji staram się wyświadczyć ludzkości przysługę i nie uruchamiam komputera, a przede wszystkim niczego nie piszę...

absolutnie nie ....trzeba się wygadać podczas dołów ....

choć osobiście wolę skopać ścianę w łazience i poryczeć w ukryciu , a potem wleke sie na forum i zawracam ludziom d.... :oops: :lol:

choć osobiście wolę skopać ścianę w łazience

Zara zara, czy mam odświeżyć wątek z Twoimi problemami z płytkami w łazience ?? Co wtedy obstawiali - osiadanie budynku ? :)

niemożliwy jesteś :p :lol:

no ale dobra - pudło, to nie ta łazienka ... ja kopie w swojej a nie mężowej .... :roll: :D

Gość M@riusz_Radom

amalfi, dzięki za lady in red - aż nie chce mi się wierzyć, że ta piosenka ma już tyle lat i nic a nic nie traci na swojej urodzie

Co fakt to fakt

http://wassupmichael.files.wordpress.com/2009/01/lady-in-red.jpg

No byle nie

:lol: :lol: :lol: :lol:

A jak przy jutiube jesteśmy to samotnym polecam

ja to uwielbiam ;)

• 3 weeks później...