lump praski 18.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Zupelnie mnie to nigdy nie krecilo.....nie bardzo lubie gdy w rozrywce probuja odebrac chleb filozofom...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 "....Be or not to be..." ale to nie z muzyki. to z teatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Teatr to kiedys byla rozrywka ludyczna calkiem.....Szekpisr to byl facet, ktory pisal gladkie teksty z podtekstami ( zrozumialymi dla mu wspolczesnych ) i dosc sprosnymi zartami .....to niedawno odkad telewizja zagoscila pod strzechy teatr stal sie rozryrwka niszowa......a tlumaczenia na polski choc niezle poetycko nie oddaja jego rubasznosci. Szekspira znaczy sie . Lubie teatr , po prostu lubie a corka idzie w moje slady......bo czym skorpuka za mlodu nasiaknie.....wyrezyserowala niedawno przedstawienie dla dzieciakow z domu dziecka gdzies na Pradze. dzieciaki byly zachwycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a moja córka zna teksty z Kubusia Puchatka na pamięć, i co z tego?a teatr lubi kukiełkowy...sama reżyseruje, gra z podziałem na role etc, i co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A spodziewasz sie, ze co ma byc....... ......ja chodze do teatru, opery i filharmonii dla r oz r y w k i bo lubie sie poczuc jak krolowa angielska - ktos dla mnie wystepuje , gra, spiewa a ja nie musze myslec...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 a corka idzie w moje slady...... ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 19.05.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Po co budować dom w którym nie zamieszka miłość !!! Wilki !!! Dom jest dla przyjaciół zawsze otwarty a mamy ich wielu !!!!!! Brak czasu na samotność !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 w domach z betonu nie ma wolnej milosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Na moje muzyczne, niewyrobione ucho, to solista dzemu lekko myczy ,a nie spiewa, ale moze sie myle , zreszta wazne slowa .... ....mama, samotnosc i ciemnosc, list i tak dalej. List ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 lumpie nie bluźnij na Rycha stan w jakim nieraz pojawiał się na koncertach, normalnego człeka by powalił, a on dawał wtedy czadu i choć osobiście nie pochwalam tego, to chyba jednak większość wielkich (J.H.; J.M.) tak miało (ma) ja im to wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.05.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 oorbus a to znasz? http://www.youtube.com/watch?v=9QCg5Zr9dXs to dopiero dół dołów, mam ich jedną płytkę od lat i ostatnio mocno się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 lumpie nie bluźnij na Rycha stan w jakim nieraz pojawiał się na koncertach, normalnego człeka by powalił, a on dawał wtedy czadu i choć osobiście nie pochwalam tego, to chyba jednak większość wielkich (J.H.; J.M.) tak miało (ma) ja im to wybaczam Czy ja potepilam Rycha ? ? ? Gdzie ? ? ? Stwierdzilam tylko, ze nie mial specjalnie glos i wydzieral sie jak zazynany wol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.05.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no właśnie kufa o to chodzi! o to chodzi! powtórzył ktoś to do dziś od 94-tego? Dżem to nie piękny głosik i hajlajf end bjutiful to, to gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tak . Bruce Sprigsteen - Born in the USA - i samotnosc czlowiekowi nie straszna bo ma sie ochote natychmiast pochlastac tak przejmujaco wyje solista w tej niezwykle przejmujacej piesni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 nie ma to jak emo to cześć...ide sie zabić...do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 To jest naprawde g l e b o k i e jak studnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja tam na doła i tak zawsze uwielbiam to od lat PS: szkoda że złamał obojczyk i nie wypalił koncert w katowickim Spodku.. a tak się sadziłem na niego, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 21.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 BRAMER, tego nie znałem tak to ja się aż nie dołuję, hehe. Dżem lubię słuchać, bo to muzyka mojej przeszłości. poza tym lubię bluesa. The Wall słucham, bo oprócz świetnych tekstów, PF robi fantastyczną muzykę. A Watersa cenię bardzo, szczególnie za jego antywojenne podejście do życia ale zaraz potem na poprawę humoru: AC/DC albo Motorhead. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 The Wall pokochałem jeszcze w szkole. Dzisiaj mam wnuka. I niech mi ktoś powie że nie ma już dzisiaj epokowych kawałków. Są, są tylko trzeba je znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 21.05.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LOjwMxccsZc tak na poprawę nastroju for mi[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts