Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

...."samotność"...

Bramer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oorbus - że "na codzień" chodziło mi, że z guns n roses najbardziej jest wiązany jako gitarzysta :wink:

wiem, że w 1996 r rozstał się z guns n roses , potem grał różnie i z różnymi ... ale czasy swojej świetności miał według mnie własnie będąc w guns n roses - bo o Velvet Revolver raczej cicho :wink: :roll:

a szkoda - ma facet wielki talent :roll:

pewnie, że jest wielu dobrych gitarzystów ... np. Kirk Hammett z metallica ... zaś brunet z długimi włosami :roll: ... jakies zwichrowanie chyba :oops: :lol:

dobra, żeby nie było że sami długowłosi bruneci , to jeszcze cenię :wink: :

Timo Tolkki - Stratovarius

Jim Martin - Faith No More

Joe Satriani

Andre Olbrich - Blind Guardian

Richie Sambora - Bon Jovi

Daron Malakian - System Of A Down

Dave Mustaine i Marty Friedman - Megadeth

Dave Murray i Adrian Smith - Iron Maiden

ale umówiłabym sie z nich wszystkich własbie ze Slasch ... nie wiem mam słabość do nieogolonych szalonych brutali :wink: :oops: :lol:

Gość elutek
to własnie o nim pisał oorbus w domysle , czy ta utalentowana blandyna to nie jego córka :wink:

elutek .... znamy, znamy :wink:

:oops: kurcze, nie zauważyłam :p

gitarzystów to przewinęło się kilku w moim życiu, jeden nawet został na stałe :lol: :roll:

to własnie o nim pisał oorbus w domysle , czy ta utalentowana blandyna to nie jego córka :wink:

elutek .... znamy, znamy :wink:

:oops: kurcze, nie zauważyłam :p

gitarzystów to przewinęło się kilku w moim życiu, jeden nawet został na stałe :lol: :roll:

aaaaaa :o ... to mamy tak samo :D :D :D

bo gitarzyści to paluszki wyćwiczone majom :wink: :lol:

......................

............ męski, utalentowany .... :p

Jaki ? ? ? Meski ? ? ? ? ? ?

Czy mowimy o tym czlowieku na obrazku ? ? ? ? ? ...o santa kleopatra , on jak

tak meski jak .....jak....nie wiem co...... :D :D :D :D

dobra :roll: , masz:

http://www.electric-guitars-tips-and-tricks.com/images/slash-electric-gibson-guitar-pic6.jpeg

http://www.electric-guitars-tips-and-tricks.com/images/slash-electric-gibson-guitar-pic6.jpeg

Też się w nim kochałam na zabój. Kończyłam podstawówkę i zaczynałam swój bunt przeciw czemuś, nie bardzo wiedziałam czemu. Plakatu niestety nie zdobyłam. Panował deficyt egzemplarzy Bravo. Ale Axel wisiał na ścianie dobrych parę lat.