oorbus 01.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ....SLASH ... na codzień w zespole Guns n Roses Chyba nie bardzo. Zdaje się że to " na codzień" skończyło się jakieś 12 lat temu... a czy najlepszy, hmm to jest tak względna sprawa... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 oorbus - że "na codzień" chodziło mi, że z guns n roses najbardziej jest wiązany jako gitarzysta wiem, że w 1996 r rozstał się z guns n roses , potem grał różnie i z różnymi ... ale czasy swojej świetności miał według mnie własnie będąc w guns n roses - bo o Velvet Revolver raczej cicho a szkoda - ma facet wielki talent pewnie, że jest wielu dobrych gitarzystów ... np. Kirk Hammett z metallica ... zaś brunet z długimi włosami ... jakies zwichrowanie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dobra, żeby nie było że sami długowłosi bruneci , to jeszcze cenię : Timo Tolkki - Stratovarius Jim Martin - Faith No More Joe Satriani Andre Olbrich - Blind Guardian Richie Sambora - Bon Jovi Daron Malakian - System Of A Down Dave Mustaine i Marty Friedman - Megadeth Dave Murray i Adrian Smith - Iron Maiden ale umówiłabym sie z nich wszystkich własbie ze Slasch ... nie wiem mam słabość do nieogolonych szalonych brutali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 01.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no Satriani to teraz raczej czuprynki już ni ma a mnie ostatnio ta blondyna rozwaliła: http://www.youtube.com/watch?v=ICOZcQ6CQVc ma dziewcze talent i słuszne komentarze, czy to nie czasem córeczka SRV:D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nieźle wymiata faktycznie, ma baba talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a Stevie Ray Vaughan? znacie? /szkoda, że już nie żyje / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a Stevie Ray Vaughan? znacie? /szkoda, że już nie żyje / to własnie o nim pisał oorbus w domysle , czy ta utalentowana blandyna to nie jego córka elutek .... znamy, znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to własnie o nim pisał oorbus w domysle , czy ta utalentowana blandyna to nie jego córka elutek .... znamy, znamy kurcze, nie zauważyłam gitarzystów to przewinęło się kilku w moim życiu, jeden nawet został na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to własnie o nim pisał oorbus w domysle , czy ta utalentowana blandyna to nie jego córka elutek .... znamy, znamy kurcze, nie zauważyłam gitarzystów to przewinęło się kilku w moim życiu, jeden nawet został na stałe aaaaaa ... to mamy tak samo bo gitarzyści to paluszki wyćwiczone majom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 aaaaaa ... to mamy tak samo aaaaaaaaaaaaa................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ...................... ............ męski, utalentowany .... Jaki ? ? ? Meski ? ? ? ? ? ? Czy mowimy o tym czlowieku na obrazku ? ? ? ? ? ...o santa kleopatra , on jak tak meski jak .....jak....nie wiem co...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ...................... ............ męski, utalentowany .... Jaki ? ? ? Meski ? ? ? ? ? ? Czy mowimy o tym czlowieku na obrazku ? ? ? ? ? ...o santa kleopatra , on jak tak meski jak .....jak....nie wiem co...... dobra , masz: http://www.electric-guitars-tips-and-tricks.com/images/slash-electric-gibson-guitar-pic6.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 te, lump ....zaniemówiłaś bo tak Ci się podoba czy tak Ci się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 01.06.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Daggulka! TSA, naprawdę niezłe kiedyś to kurde grali; muzyka, teksty mówiły o czymś, miały sens... a tera?, ech... P.S. Daga, a co Ty tak po nocach nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no nie wiem .... tak ostatnio za dużo na głowie (i bynajmniej nie włosów ) ...i pewnie przez to nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 01.06.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nie martw się; ja - za mało na głowie i też nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dobrze, nie będę się martwić posrzątam i dla odmiany pójdę spać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 01.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 http://www.electric-guitars-tips-and-tricks.com/images/slash-electric-gibson-guitar-pic6.jpegTeż się w nim kochałam na zabój. Kończyłam podstawówkę i zaczynałam swój bunt przeciw czemuś, nie bardzo wiedziałam czemu. Plakatu niestety nie zdobyłam. Panował deficyt egzemplarzy Bravo. Ale Axel wisiał na ścianie dobrych parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wygooglujcie sobie Joe Robinson albo Smoking Joe.Facet ma 16 lat,wygrał w Australii.Po prostu inna półka."Classical Gas" wymiata lepiej niż sam mistrz Emmanuel.Wracając do Dżemu to: głośniej w owych czasach było o Kasie Chorych, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a czujecie jak samotny musiał byś w odległej Tunezji pan referent January....... http://www.youtube.com/watch?v=OCUGnbKa_L8 dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts