daggulka 02.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja też samotnik od jakiegoś czasu .... ale nie we krwi ino nabyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A mnie jak źle, to słucham Kulturki http://w85.wrzuta.pl/audio/3BMLelm2KrI/kulturka_-_piosenka_dla_jurka_1 albo http://pbarcicki.wrzuta.pl/audio/0BrYixMyoyn/kopia_02_-_kulturka_-_telefon_z_kulturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 u mnie ostatnio na doła: moje lokalne słonka .... pamiętam próby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 "...Sens nie mówionych słówDźwięk nie zagranych nutBlask nie zapalonych jeszcze lamp..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 jak mam doła to słucham czegoś w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=cMxASjxRk1w Bożeeeeee, ja chyba w ogóle nie jestem romantyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak jest mi naprawdę żle to słucham Cohena. Działa na mnie wtedy kojąco. Dżem też uwielbiam , Wodeckiego cenię za piekny głos ale raczej nie słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Vercia Cohena też slucham i lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cohen, Bajor...i czego chcieć więcej...no tak, zapomniałam - wina Mayland może Ci się przyda http://www.michalbajor.pl/trasa.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Już to znalazłam wcześniej ale dziękuję Mam urodziny niebawem i wiem co chcę dostać Będzie występował niedaleko nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mam urodziny niebawem ja też, ja też i już zaczęłam zazdrościć Ci prezentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nawet jak nie dostanę to sama sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mam urodziny niebawem ja też, ja też i już zaczęłam zazdrościć Ci prezentu... A jak dostanie coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To strzele focha i trzeba bedzie kupić prezent przeprosinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mam urodziny niebawem ja też, ja też i już zaczęłam zazdrościć Ci prezentu... A jak dostanie coś innego właśnie, właśnie...sama sobie kupi - też taki plan obmyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To strzele focha i trzeba bedzie kupić prezent przeprosinowy Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cohena lubię od chwili, kiedy zaraził mnie jego muzyką mój starszy brat. Który może trochę nieudolnie, ale tłumaczył mi jak umiał teksty utworów. A pokochałam Cohena jeszcze bardziej, za wspólną datę urodzin razem świętujemy. Na wszystkich koncertach Bajora w naszym mieście byłam. Ze wszystkich wychodziłam poruszona. To artysta który nie tylko śpiewa, ale też opowiada i tego się słucha w całkowitym zapamiętaniu. Ze wszystkich jego wykonań, najbardziej lubię, najbardziej przejmujące jest "Popołudnie" http://janfil.wrzuta.pl/film/9FRO7upHe2l/michal_bajor_-_popoludnie w każdym z nas jest odrobina samotności, w każdym... Piotr Kaczkowski w nocnych audycjach Trójki mówił, że Samotność...to Kryształowa Dama Snu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Fajna jest, smutna do bolu. Ale boli tak naprawdę na końcu. Potem tylko trudno przestać o niej myslec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ...dlatego mnie tak porusza, już jej nie słuchasz, już robisz coś innego, a wciąż w Tobie jest, chodzi za tobą i dotyka swoim smutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Oj Tolu chyba dobrze, że my tak daleko od siebie mieszkamy bo popłynęłybyśmy nieraz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Byłam na kameralnym koncercie Bajora z okazji właśnie urodzin pewnej osoby. Chociaż zwykle nie słucham takiej muzy to faktycznie poruszająco spiewal na tym koncercie. Mam nawet dwie płyty podpisane przez niego, jak się mayland w końcu spotkamy to ci jedną podaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts