shell 02.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 nie tylko śpiewa, ale też opowiada i tego się słucha w całkowitym zapamiętaniu. Ze wszystkich jego wykonań, najbardziej lubię, najbardziej przejmujące jest "Popołudnie" Samotność...to Kryształowa Dama Snu... nie tylko śpiewa, ale wie o czym śpiewa i potrafi to przekazać, niby od niechcenia, całkiem nienachalnie, tak po prostu,a wrażenie piorunujące "Popołudnie" - jeden z wielu majstersztyk. "Podeptane kwiaty" nie mniej prawdziwe. Niedawno znalazłam "Być albo nie być" - jakież bliskie pytania... Chyba nie potrafię wybrać tego jedynego utworu, to zależy od dnia, od nastroju, ale moją samotność lubię, z taką muzyką to nie jest samotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 vercia Zasoczyłaś mnie bardzo miło! Ja nie umiem go słuchać bez wilgotnych oczu co nie znaczy że płaczę. Dziękuję Ci bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Mayland, ale jak to dobrze jest czasem tak popłynąć z kimś, komu niczego nie trzeba tłumaczyć, bo ten ktoś wie, bo czuje i odbiera tak samo.Z takim kimś nawet milczenie bywa rozmową.Ja żałuję że jesteś tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 "Moja miłość największa" najbardziej mnie poruszyłahttp://www.youtube.com/watch?v=CVKCqUeUZ-I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Czasem dobrze tak się rozumieć. Ale łatwo się przyzwyczajamy. Potem brakuje nam tej bliskości, obcowania z kimś drugim i poczucia zrozumienia. Dla mnie to zamknięte tematy. Wolę tego nie roztrząsać w tym kontekście, przy tej muzyce. Chyba łatwiej czuć się nierozumianym i samotnym jednak. Jak przewidzimy pewne zdarzenia, uczucia to potem jesteśmy na nie gotowi, umiemy sobie z nimi radzić. No mogłybyśmy ciut bliżej jednak mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bramer ....jak tam ? nadal na obczyźnie? dziś ja samotnie ..... i http://www.youtube.com/watch?v=n7zuxyFWRLg&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Daga ja muzycznie widzę tak bliżej ciebie No dobra, koniec tych smutków. Teraz coś bardziej optymistycnego na dzień dobry http://www.youtube.com/watch?v=mOthoN8I82s&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ja też sama.Maż wróci w nocy, córka gdzieś poszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dawaj do wewontku o pierniczeniu ..... nie ma że sama .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 04.10.2009 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 co tu sie porobiło? http://www.youtube.com/watch?v=1-haAk7Rxz4&feature=related ja czekam wciąż... i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rqBIjV47deo&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 04.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 hej miłej niedzieli, życzę u mnie słoneczko ,ale wiatr okropny....wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Na Dłoni - cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 04.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 "żyj z całych sił i usmiechaj się do ludzi , bo nie jesteś sam" ale .... warto cieszyć się życiem jakiekolwiek jest .... jesteś człowiekiem, masz dwie ręce, nogi i rozum - prawdziwy kowal swojego losu .... jeśli czujesz się jak czujesz to zmień to - życie jest jedno - TYLKO JEDNO , więcej szans nie będzie dzięki daggulka- mnie też zaczęła ogarniać jakiś dziwny stan i niemoc... kowal swojego losu...?...dzisiaj chyba już nic nie zmienię.................. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 czasem i popłakać trzeba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 04.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ale zapuszczę sobie moją ukochaną muzykę- Dead Can Dance...inny świat......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 04.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 czasem i popłakać trzeba ..... a ja twarda babka.....ale gdy bezsilność....upust emocji- łzy oczyszczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 czasem i popłakać trzeba ..... a ja twarda babka..... jesteś człowiekiem a nie cyborgiem .... wiem, ze ciężko pozwolić sobie na słabość - ale czasem naprawdę trzeba .... bo każdy człowiek ma swoje granice wytrzymałości...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 czasem i popłakać trzeba ..... a ja twarda babka..... jesteś człowiekiem a nie cyborgiem .... wiem, ze ciężko pozwolić sobie na słabość - ale czasem naprawdę trzeba .... bo każdy człowiek ma swoje granice wytrzymałości...... Święte słowa Daga. Mnie - cyborga też dziś przerosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dziewczyny - mnie cyborga też ostatnio przerasta .... ale nikt nigdy nie powiedział, ze życie jest łatwe .... dlatego ..... czasem i popłakać trzeba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts