lump praski 17.05.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie pytaj sie po co albo dlaczego. Po prostu : rzuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 17.05.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie palę już 10 lat(paliłem 20)Pomogły mi tabletki(Tabex)I cały czas myślę że ode mnie też tak śmierdziało fajkami jak teraz ja czuję u niektórych przechodniów,normalnie masakra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.05.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a mój mąż nie pali od stycznia. Pomogły mu plastry Niquitin. Ja nigdy nie paliłam więc nie mam z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie. Palę bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 rzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie. Palę bo lubię jakoś się trzeba tłumaczyć, ja też tak mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie. Palę bo lubię podobnie jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie. Palę bo lubię podobnie jest u mnie szkoda ze kobiety po wypalonym papierosie nie czuja smrodu jaki od nich jedzie. dodajac do dego z reguly dobre perfumy daje niepowtarzalna mieszanke smrodu i odoru. no i jeszcze namietny pocalunek z popielniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 rzuciłam .... już nie liczę, chyba z 6 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.05.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jak ja l u b i e wkladac swoje ciezko zaharowane pieniadze wielkim koncernom i ich szefom do kieszeni zwiekszac sobie ryzyko zachorowania na : zawal, wylew, raka pluc, podtruwac innych dotruwac srodowisko i pare innych rzeczy. Czy to jest l o g i c z n e ? ? ? Gdyby jeszcze rzeczywiscie te papierosy robione byly z tytoniu - teraz wiecej w nich chemii i dodatkow ....podobno koncerny laduja tam taki zestaw chemikaliow, ktory nasz mozg l u b i - a wiec u z a l e z n i a j a silniej ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan65 17.05.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A ja mam silną wolę. Powiedziałem sobie, że będę palić i... palę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.05.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Gratuluje ! Owacje ! ( na stojaco ) Najwieksze zwyciestwo to zwyciestwo nad samym soba czyli w tym wypadku nad pokusa rzucenia palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie. Palę bo lubię podobnie jest u mnie szkoda ze kobiety po wypalonym papierosie nie czuja smrodu jaki od nich jedzie. dodajac do dego z reguly dobre perfumy daje niepowtarzalna mieszanke smrodu i odoru. no i jeszcze namietny pocalunek z popielniczka Czyżby faceci po papierosku i skropieni dobrą woda toaletową nie przypominali popielniczki? Chyba płeć nie ma nic do tego. Rzuciłam po 20 latach, jestem "czysta" 9 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 naleze do tych facetow ktorzy nie zadaja sie z chlopami wiec nie mam na szczescie doswiadczenia jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie. Palę bo lubię podobnie jest u mnie szkoda ze kobiety po wypalonym papierosie nie czuja smrodu jaki od nich jedzie. dodajac do dego z reguly dobre perfumy daje niepowtarzalna mieszanke smrodu i odoru. no i jeszcze namietny pocalunek z popielniczka Być może. Ale jeszcze bardziej jada niemyte zeby i smierdzace cialo. Apo papierosku zawsze mozena zeby umyc, nieprawaz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 naleze do tych facetow ktorzy nie zadaja sie z chlopami wiec nie mam na szczescie doswiadczenia jak to jest. Nie chciałam wypytywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 naleze do tych facetow ktorzy nie zadaja sie z chlopami wiec nie mam na szczescie doswiadczenia jak to jest. Z kim sie zadajesz - niwazne. Wazne - ze bez paierosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 18.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Trzymacie za mnie kciuki ! Właśnie postanowiłam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.05.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Palę i będę palić do tej chwili, aż mąż przestanie mnie męczyć, żebym rzuciła to świństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 rzuciłam palenie ,kiedy mojemu ojcu stanęło serce .....Tato żyje ,a ja od prawie 6 lat nie palę Zrobiłam to dla kogoś ,a mnie wyszło to na dobre Osoby palące mogą sie myć ,perfumować ,żuc gumę .....i tak śmierdzą ,niestety Teraz i ja to czuje ....jak paliłam wydawało mi sie ,że wystarczy kilka zabiegów i po smrodzie ....nieprawda - z ust wciąż wydobywa sie kwaśny odór charakterystyczny dla osoby palącej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts