Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rzuc palenie.

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak ja l u b i e wkladac swoje ciezko zaharowane pieniadze wielkim koncernom

i ich szefom do kieszeni

zwiekszac sobie ryzyko zachorowania na : zawal, wylew, raka pluc,

podtruwac innych

dotruwac srodowisko i pare innych rzeczy.

Czy to jest l o g i c z n e ? ? ?

Gdyby jeszcze rzeczywiscie te papierosy robione byly z tytoniu - teraz wiecej w nich chemii i dodatkow ....podobno koncerny laduja tam taki zestaw chemikaliow, ktory nasz mozg l u b i - a wiec u z a l e z n i a j a silniej .......

Nie. Palę bo lubię

podobnie jest u mnie :)

szkoda ze kobiety po wypalonym papierosie nie czuja smrodu jaki od nich jedzie. dodajac do dego z reguly dobre perfumy daje niepowtarzalna mieszanke smrodu i odoru. no i jeszcze namietny pocalunek z popielniczka

Czyżby faceci po papierosku i skropieni dobrą woda toaletową nie przypominali popielniczki? :o Chyba płeć nie ma nic do tego. :o

Rzuciłam po 20 latach, jestem "czysta" 9 lat. 8)

Nie. Palę bo lubię

podobnie jest u mnie :)

szkoda ze kobiety po wypalonym papierosie nie czuja smrodu jaki od nich jedzie. dodajac do dego z reguly dobre perfumy daje niepowtarzalna mieszanke smrodu i odoru. no i jeszcze namietny pocalunek z popielniczka

Być może. Ale jeszcze bardziej jada niemyte zeby i smierdzace cialo.

Apo papierosku zawsze mozena zeby umyc, nieprawaz....

rzuciłam palenie ,kiedy mojemu ojcu stanęło serce .....Tato żyje ,a ja od prawie 6 lat nie palę :lol: Zrobiłam to dla kogoś ,a mnie wyszło to na dobre :wink:

Osoby palące mogą sie myć ,perfumować ,żuc gumę .....i tak śmierdzą ,niestety :-? Teraz i ja to czuje ....jak paliłam wydawało mi sie ,że wystarczy kilka zabiegów i po smrodzie ....nieprawda - z ust wciąż wydobywa sie kwaśny odór charakterystyczny dla osoby palącej ..... :-?