Bramer 18.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 tak, a my jak ostatnio byliśmy u rodziców na parę dni (a teściu jara jak smok!), to po przyjeździe ubrania, które były w walizce i nie były nawet wyciągane z niej jechały jak... i nie palił w tym pokoju nawet, ten dym i smród to masakra; wszędzie przeniknie skubany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Palę ekologicznie Najwięcej jak siedzę na rybach i źrą mnie komary. Żaden repelent nie działa tak zacnie jak wydmuch płucny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 18.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 tak, a my jak ostatnio byliśmy u rodziców na parę dni (a teściu jara jak smok!), to po przyjeździe ubrania, które były w walizce i nie były nawet wyciągane z niej jechały jak... i nie palił w tym pokoju nawet, ten dym i smród to masakra; wszędzie przeniknie skubany... Ciekaw jestem, czym takim się Twój teściu zaciąga ? Kiedyś były Sporty i Popularne i Radomskie. Ja nigdy nie paliłem, ale te nazwy jakoś mi w pamięci utkwiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Sadze, ze i Popularne i Sporty i tak byly mniej szkodliwe niz papierosy produkowane obecnie - mialy w sobie mniej chemicznych substancji uzalezniajacych , ktore laduja tam obecnie. Musze przyznac, ze jesli chodzi o marketing nazwa " Sporty " byla genialna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie pytaj sie po co albo dlaczego. Po prostu : rzuc. i tak zrobiłam 6 lat temu-bez " wspomagaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 18.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie palę już 10 lat(paliłem 20)Pomogły mi tabletki(Tabex) I cały czas myślę że ode mnie też tak śmierdziało fajkami jak teraz ja czuję u niektórych przechodniów,normalnie masakra!! Czasami na "stopa"stoi fajna laska myślę a zatrzymam sie podwiozę, a tu w łapie papieros!! a stój do us..... śmierci przynajmniej na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie pytaj sie po co albo dlaczego. Po prostu : rzuc. Sama se rzuć. Co to za dyktatorstwo niespodziewane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Rzucialbym prace ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie ma co z ludem za bardzo po dobroci. bo nie rozumie jak sie mowi lagodnie, zrozumiale a nawet przystepnie......paczka papierosow powinna kosztowac 50 zlotych i przy kazdej kupionej profilaktycznie z 10 batow na gola rzyc (zeby kupowanie z kontrabandy wybic ze laba zaocznie ) Podobno starszy to madrzejszy, ale okazuje sie, ze czasami na odwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie pytaj sie po co albo dlaczego. Po prostu : rzuc. i tak zrobiłam 6 lat temu-bez " wspomagaczy" A to szelma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie pytaj sie po co albo dlaczego. Po prostu : rzuc. chyba nigdy nie rzucę... kiedyś paliłem przez pół roku codziennie od rana do wieczora... budziłem się z jointem w pysku....to były czasy. teraz może raz na rok - ale nie rzucę tego nigdy ( oby) pozdrawiam zielarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Never say never czyli nogdy nie mow nigdy czyli tylko krowa nie zmienia pogladow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dlatego napisałem "chyba" czytać ze zrozumieniem proszę. no chyba, że się nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A, " chyba".......trzeba bylo na czerwono rabnac bo jestem w pracy i nie mam czasu dbac o niuanse..... Jakie " chyba', co za " chyba" albo sie rzuca albo nie .......dziecko cie nigdy nie prosilo " tatusiu, rzuc palenie " ? ? ? ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 18.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 nie palę przy dzieciach nie piję przy dzieciach. przy dzieciach się z nimi bawię i czytam. a chyba to znaczy ,że może kiedyś... jak tak samo z się przestanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tez nie uprawiam seksu przy dzieciach...... Ale tym gorzej - uprawiasz hipokryzje. " Samo " to sie chyba nie przestanie.......trzyba pocwiczyc slaba, mocna wole... Polscy mezczyzni zyja krocej od swoich rowiesnikow na tzw zachodzie. Przyczyna jest miedzy innymi p a l e n i e i zla dieta . Ale sa zakapiory i chocby sie im po dobroci tlumaczylo 100 lat - nic nie pomoze - dlatego jestem za wprowadzeniem kar cielesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Z rzucania to ja ewentualnie pod pociąg mogę, bo inne rzucania słabo mi wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Z rzucania to ja ewentualnie pod pociąg mogę, bo inne rzucania słabo mi wychodzą rzuć urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Można też z/ rzucić np piżamkę i tak machając nad głową elementem z/rzuconym rzucić się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 19.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no tego sie nie spodziewalem zgadzam sie z lumpem, swiat zwariowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts