lump praski 19.05.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Z rzucania to ja ewentualnie pod pociąg mogę, bo inne rzucania słabo mi wychodzą Z okna mozesz sie rzucic tez . Nigdy nie pisalam, ze swiat zwariowal - wydaje sie byc w niezlej calkiem kondycji tylko smrodzi troche za duzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie palę już...osiem lat Też niby lubiłam.. przy kawce... z papieroskiem...Ale ten smród Rzeczywiście teraz papierosy śmierdzą chyba bardziej niż kiedyś Moja mama i teściowa palą. Jak od nich wracam czuję, że śmierdzi mi wszystko-ciuchy, włosy, rzeczy. Palacze tego nie czują a tacy "nawróceni" czują podwójnie. Lumpico z całego serca popieram Twój apel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemniaki.grillowe 19.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ja czasem pale czasem nie pale ale faktycznie chociaż lubie popalać to palacze powinni mieć odrębne pomieszczenia, a w knajpach zakaz palenia bezwzględny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.05.2009 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie palę już...osiem lat Też niby lubiłam.. przy kawce... z papieroskiem...Ale ten smród Rzeczywiście teraz papierosy śmierdzą chyba bardziej niż kiedyś Moja mama i teściowa palą. Jak od nich wracam czuję, że śmierdzi mi wszystko-ciuchy, włosy, rzeczy. Palacze tego nie czują a tacy "nawróceni" czują podwójnie. Lumpico z całego serca popieram Twój apel! Masz na mysli kary cielesne dla palaczy ? Nalezaloby wprowadzic z moca uchwaly. Zanim Mr Bobychec rzuci sie pod pociag..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ja czasem pale czasem nie pale ale faktycznie chociaż lubie popalać to palacze powinni mieć odrębne pomieszczenia, a w knajpach zakaz palenia bezwzględny jasne. I osobne kościoły i dentystów i pociągi osobne i tramwaje żeby nie dmuchali. Powąchajcie latem ludzi na ulicy i powiedzcie które ze smrodów są tak naprawdę nie do wytrzymania a które uciążliwe tylko i to czasami. A jak w knajpie nie edzie wolno zapalić to ja tam jestem po raz ostatni, tak że właściciele knajp - nie działajcie pochopnie i na fali new trendu o nazwie "zabić palacza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A jak w knajpie nie edzie wolno zapalić to ja tam jestem po raz ostatni, tak że właściciele knajp - nie działajcie pochopnie i na fali new trendu o nazwie "zabić palacza" a to działa też w drugą stronę .....od lat ze znajomymi nie chodzimy do restauracji w których sie pali papierosy i śmierdzi dymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 20.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie rzucę palenia, bo chyba szlag jasny mnie trafi bez dymka Zaprawdę powiadam wam: wielka jest potęga nałogu( zwłaszcza jak się kopci 22 latka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.05.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jestem w trakcie rzucania ale kiedy ktoś mówi rzuć palenie to mię się włącza przekornik wewnętrzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Matko-próbowałaś tabex? Ponoć biorąc te tabletki (trzy razy dziennie) można jednocześnie palić. Tabletki powodują, że z dnia na dzień ochota na fajeczkę przechodzi. Mam kilku znajomych, którzy tak rzucili. Najdłuzej niepaląca ma za sobą ponad pół roku bez dymka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jadę właśnie na tabeksie (nie pierwszy raz ) tabeks ma jeszcze jeden plus : strasznie kolorowe sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jadę właśnie na tabeksie (nie pierwszy raz ) tabeks ma jeszcze jeden plus : strasznie kolorowe sny Kolorowe sny chyba se szczele kilka tabletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Powąchajcie latem ludzi na ulicy i powiedzcie które ze smrodów są tak naprawdę nie do wytrzymania a które uciążliwe tylko i to czasami. Ja nie pale, ale co do smrodu papierosow, to w jednej ze swoich ksiazek "Ksiazka poniekad kucharska" Joanna Chmielewska napisala: "Osoba nasycona czosnkiem sama nie zdaje sobie sprawy z tego, jak przerazliwie wonieje, dech zatykajac otoczeniu. Sto papierosow nie zastapi jednej glowki czosnku, ktora moze i zdrowsza, ale za to bardziej nie do zniesienia." I ja sie z nia calkowicie zgadzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jadę właśnie na tabeksie (nie pierwszy raz ) tabeks ma jeszcze jeden plus : strasznie kolorowe sny Kolorowe sny chyba se szczele kilka tabletek polecam wczoraj w nocy przez mój dom przechodziło stado kotów we wszystkich kolorach tęczy niestety ten efekt występuje dopiero po kilku dniach "brania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gdyby ci przed domem przechodzilo stado kolorowych sloni to wtedy bylaby egzotyka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Powąchajcie latem ludzi na ulicy i powiedzcie które ze smrodów są tak naprawdę nie do wytrzymania a które uciążliwe tylko i to czasami. Ja nie pale, ale co do smrodu papierosow, to w jednej ze swoich ksiazek "Ksiazka poniekad kucharska" Joanna Chmielewska napisala: "Osoba nasycona czosnkiem sama nie zdaje sobie sprawy z tego, jak przerazliwie wonieje, dech zatykajac otoczeniu. Sto papierosow nie zastapi jednej glowki czosnku, ktora moze i zdrowsza, ale za to bardziej nie do zniesienia." I ja sie z nia calkowicie zgadzam! A ja nie. Paierosy p a c h n a chyba tylko palaczowi. Sa tacy , ktorym zapach smarow i rozlanej benzyny nie przeszkadza, ale sa to z reguly mechanicy samochodowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie rzucę palenia, bo chyba szlag jasny mnie trafi bez dymka Zaprawdę powiadam wam: wielka jest potęga nałogu( zwłaszcza jak się kopci 22 latka ) Za to z dymkiem trafi cie statycznie znacznie szybciej........ , ale jak dzieci odchowane i na swoim to wdowa jakos sobie poradzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jadę właśnie na tabeksie (nie pierwszy raz ) tabeks ma jeszcze jeden plus : strasznie kolorowe sny Kolorowe sny chyba se szczele kilka tabletek polecam wczoraj w nocy przez mój dom przechodziło stado kotów we wszystkich kolorach tęczy niestety ten efekt występuje dopiero po kilku dniach "brania" Matko! Ło matko! Czy Ty na pewno mówisz o tabeksie A może właśnie dlatego rzucasz już po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 21.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Sprawdziłam opakowanie: tabeks a dokładnie tabex Zawiera cytyzynę wyciąg z trującego złotokapu . A tu o zastępowaniu nikotynu innymi środkami: Okazało się, że idealnie nadaje się do tego znana już od ponad dwustu lat cytyzyna – alkaloid roślinny otrzymywany z nasion złotokapu zwyczajnego. Amerykańscy Indianie stosowali ją jako halucynogen w rytuałach i praktykach magicznych Dawka pewnie za mała żeby odlecieć, ale w czasie snu ... aaaa i nie powoduje uzależnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 co do Tabexu .....moj brat rzucal palenie z T. rzucił ....nie palił chyba pół roku i ....wrócił do nałogu Nasuwa sie wniosek ,że Tabex pomoże w rzucaniu - ale cały proces odbywa sie w naszej świadomości ,naszej głowie .Jesli dostatecznie mocno nie chcemy ,nie jesteśmy gotowi na rzucenie tego świnstwa to nic nam z tabletek i innych wspomagaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Eeee bo jak po tabexie ma się taaaakie sny, to ja się nie dziwię, że człowiek chce wrócić do nałogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts