Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rzuc palenie.

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Pepeg z Gumy
Się lepiej martw Koreą a nie bibułką i filtrem

Bardzo celna uwaga.

Najbardziej bowiem wkurwia jak lewacy i socjaliści wiedzą, ze swojego klucza rozumowania, co dla takiego np. bobiczka jest zdrowsze i lepsze.

Bolszewicy zresztą tez tak mają. Oni zawsze wiedzieli co dla ludzi dobre i czego muszą się obywatele trzymać pod rygorem kary z czapą włącznie.

Ba! Bolszewia zawsze wszystko wiedziała najlepiej, i to na każdy temat.

Żeby nie było, że jakie lobby palących popieram.

Nie palę i mam w dupie czy bobiczek pali w samochodzie, w domu, czy na balkonie. Jak do mnie przyjedzie, niech sobie też pali, byle nie tam gdzie się żre i śpi.

A skoro komu cudze palenie na cerę szkodzi niech powie takiemu bobiczkowi albo jak ma odwagę da w ryja.

Gdzieś w górach Kaukazu znaleźli 105 letnią staruszkę, która od 14 roku życiu paliła machorkę, żarła tłuste i chlała bimber.Od czego ona tyle przeżyła? Od powietrza?

Się lepiej martw Koreą a nie bibułką i filtrem

Bardzo celna uwaga.

Najbardziej bowiem wkurwia jak lewacy i socjaliści wiedzą, ze swojego klucza rozumowania, co dla takiego np. bobiczka jest zdrowsze i lepsze.

Bolszewicy zresztą tez tak mają. Oni zawsze wiedzieli co dla ludzi dobre i czego muszą się obywatele trzymać pod rygorem kary z czapą włącznie.

Ba! Bolszewia zawsze wszystko wiedziała najlepiej, i to na każdy temat.

Żeby nie było, że jakie lobby palących popieram.

Nie palę i mam w dupie czy bobiczek pali w samochodzie, w domu, czy na balkonie. Jak do mnie przyjedzie, niech sobie też pali, byle nie tam gdzie się żre i śpi.

A skoro komu cudze palenie na cerę szkodzi niech powie takiemu bobiczkowi albo jak ma odwagę da w ryja.

Gdzieś w górach Kaukazu znaleźli 105 letnią staruszkę, która od 14 roku życiu paliła machorkę, żarła tłuste i chlała bimber.Od czego ona tyle przeżyła? Od powietrza?

Interesujace :D :D :D :D

Lekarze to bolszewicy ? :D :D :D :D

W gorach Kaukazu odkryto plemie tlustych dziadow palacych machorke :D

Zelektryzowalam sie.

Przyjeżdżam w gościnę.

Uwielbiam takich gospodarzy.

Poza tym mnie się zawsze kojarzy, że tam gdzie jestem w gościnie i nie mogę zapalić, to i może z kibla nie powinienem korzystać?

Tam dopiero smród potrafię zostawić.

Fajki się nie umywają.

Więc żeby nie ryzykować pełnych gaci - wolę nie odwiedzać wcale

Przyjeżdżam w gościnę.

Uwielbiam takich gospodarzy.

...............................................

Więc żeby nie ryzykować pełnych gaci - wolę nie odwiedzać wcale

Ryzykujesz alyenacya i ? :D

Mozna i tak..........co kto lubi. Natomiast ja nie jezdze tam gdzie mozna siekiere powiesic w pokoju i wszystko czego sie dotkniesz , wlacznie , oczywiscie z i tak juz trujacymi wystarczajaco wedlinami na polmisku i kiszonym ogorkiem - smierdzi papierosami. :D

Gość Pepeg z Gumy
Natomiast ja nie jezdze tam gdzie mozna siekiere powiesic w pokoju i wszystko czego sie dotkniesz , wlacznie , oczywiscie z i tak juz trujacymi wystarczajaco wedlinami na polmisku i kiszonym ogorkiem - smierdzi papierosami. :D

To już wiemy, czemu nie odwiedzasz swojej rodziny.

Natomiast ja nie jezdze tam gdzie mozna siekiere powiesic w pokoju i wszystko czego sie dotkniesz , wlacznie , oczywiscie z i tak juz trujacymi wystarczajaco wedlinami na polmisku i kiszonym ogorkiem - smierdzi papierosami. :D

To już wiemy, czemu nie odwiedzasz swojej rodziny.

Moja rodzina to co jeden to gorszy bolszewik. no po prostu, strach sie bac

brrrrrrrr......wiec w ramach walki z bolszewia , ktora czai sie za kazdym

krzakiem.........nie odwiedzam, nie wizytuje i nie wymieniem prezentow. :D

Gość Pepeg z Gumy

Palenie jako symbol wolnosci osobistej czy nieograniczonej glupoty :D :D

palenie jako symbol wolności ?? :o

To ty o symbolach teraz tu gadasz . Ahaa! OK!

A stolec dzisiaj już był?

Oczywiście stolec, jako symbol...symbol oczyszczenia.Nie tam zwykłej defekacji ale tak bardziej światowo ... O! szatkarman- jak mawiają w Nujorku kolesie Obamy .

Ciekawe wolty umysłowe stosujesz, no,no.

Nawoływanie do niepalenia, pręgierze, napiętnowanie, symbolika palenia (jako... he,he) - jestem pod wrażeniem,choć niepokoju o twoje zdrowie psychiczne od dawna już nie posiadam .

Palenie( podobnie jak pijaństwo, porubstwo ,ćpanie czy też inne,pospolite i ordynarne samobójstwo) powinno być sprawą osobistą .

Podobnie zresztą jak wiara,ateizm życie w konkubinacie, z nieślubnym dzieckiem czy notoryczny onanizm z użyciem wibratora i bez. :D

Jeśli ktoś ma ochotę się truć, do tego z pełną świadomością, dlaczego mu tego zabraniać, karać i utrudniać ?

Rozumiem, że ty to robisz nie z egoizmu o własną cerę lecz z dobroci serca z wiarą w swoje posłannictwo i nieludzkie wręcz człowieczeństwo.:D:D

Proponuję wprowadzić całkowity zakaz palenia pod groźbą kary śmierci. :lol:

Swoją drogą można by zrobić taką ankietę.

Co wybierasz po kolacji :

Smród cygara z whisky czy zapach Chanel 5 z wyziewami po sałatce śledziowej ?

Masz jeszcze jakiś "symbol jako" ?

Paliłem jakieś 15 lat. 3 paczki dziennie to była norma, pod warunkiem, że był to wyjątkowo spokojny dzień. 4-6 sztuk do kawy, tyleż samo do pierwszego piwa. Kiedy miałem kłaść się spać, a w paczce było kilka sztuk, to niestety, sen nie miał szans wygrać. Czy zima, czy deszcz, nogi za pas i do nocnego po dwie ramki. Normalnie, o 3 w nocy. Tekst: palę, bo lubię był moim ulubionym. W tym roku minie 10 lat bez papierosa. I jednego jestem pewien. Mówiłem: palę, bo lubię, bo nie potrafiłem rzucić. Co sądzę o palaczach? Zazdroszczę im zdrowia. :lol: :lol: :lol:

Palenie to obciach.

Pale i się wstydze , że pale.

ja tam spierać się nie będę bo nie chcę, ale od zawsze pamiętam że:

wstyd - to kraść

z dupy spaść

w szpitalu się urodzić

i na księdza jabłka chodzić.........

cała reszta to podobno jest do wytłumaczenia :)

PS:

wstyd to ja od nowego sezonu mam, bo będę chodził na 2-gą ligę, kurka.....