lump praski 29.05.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Chyba zartujeszz.......... ........... Korea moze mi naskoczyc....... Natomiast wdychanie dymu tytoniowego jest realnym zagrozeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.05.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Się lepiej martw Koreą a nie bibułką i filtrem Bardzo celna uwaga. Najbardziej bowiem wkurwia jak lewacy i socjaliści wiedzą, ze swojego klucza rozumowania, co dla takiego np. bobiczka jest zdrowsze i lepsze. Bolszewicy zresztą tez tak mają. Oni zawsze wiedzieli co dla ludzi dobre i czego muszą się obywatele trzymać pod rygorem kary z czapą włącznie. Ba! Bolszewia zawsze wszystko wiedziała najlepiej, i to na każdy temat. Żeby nie było, że jakie lobby palących popieram. Nie palę i mam w dupie czy bobiczek pali w samochodzie, w domu, czy na balkonie. Jak do mnie przyjedzie, niech sobie też pali, byle nie tam gdzie się żre i śpi. A skoro komu cudze palenie na cerę szkodzi niech powie takiemu bobiczkowi albo jak ma odwagę da w ryja. Gdzieś w górach Kaukazu znaleźli 105 letnią staruszkę, która od 14 roku życiu paliła machorkę, żarła tłuste i chlała bimber.Od czego ona tyle przeżyła? Od powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.05.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 zmienilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Się lepiej martw Koreą a nie bibułką i filtrem Bardzo celna uwaga. Najbardziej bowiem wkurwia jak lewacy i socjaliści wiedzą, ze swojego klucza rozumowania, co dla takiego np. bobiczka jest zdrowsze i lepsze. Bolszewicy zresztą tez tak mają. Oni zawsze wiedzieli co dla ludzi dobre i czego muszą się obywatele trzymać pod rygorem kary z czapą włącznie. Ba! Bolszewia zawsze wszystko wiedziała najlepiej, i to na każdy temat. Żeby nie było, że jakie lobby palących popieram. Nie palę i mam w dupie czy bobiczek pali w samochodzie, w domu, czy na balkonie. Jak do mnie przyjedzie, niech sobie też pali, byle nie tam gdzie się żre i śpi. A skoro komu cudze palenie na cerę szkodzi niech powie takiemu bobiczkowi albo jak ma odwagę da w ryja. Gdzieś w górach Kaukazu znaleźli 105 letnią staruszkę, która od 14 roku życiu paliła machorkę, żarła tłuste i chlała bimber.Od czego ona tyle przeżyła? Od powietrza? Interesujace Lekarze to bolszewicy ? W gorach Kaukazu odkryto plemie tlustych dziadow palacych machorke Zelektryzowalam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.05.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nie palę i mam w dupie czy bobiczek pali w samochodzie, w domu, czy na balkonie. Jak do mnie przyjedzie, niech sobie też pali, byle nie tam gdzie się żre i śpi. Przyjeżdżam w gościnę. Uwielbiam takich gospodarzy. Poza tym mnie się zawsze kojarzy, że tam gdzie jestem w gościnie i nie mogę zapalić, to i może z kibla nie powinienem korzystać? Tam dopiero smród potrafię zostawić. Fajki się nie umywają. Więc żeby nie ryzykować pełnych gaci - wolę nie odwiedzać wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.05.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 jestem w gościnie i nie mogę zapalić, to i może z kibla nie powinienem korzystać? Tam dopiero smród potrafię zostawić. Fajki się nie umywają. to ten smród też zabija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Przyjeżdżam w gościnę. Uwielbiam takich gospodarzy. ............................................... Więc żeby nie ryzykować pełnych gaci - wolę nie odwiedzać wcale Ryzykujesz alyenacya i ? Mozna i tak..........co kto lubi. Natomiast ja nie jezdze tam gdzie mozna siekiere powiesic w pokoju i wszystko czego sie dotkniesz , wlacznie , oczywiscie z i tak juz trujacymi wystarczajaco wedlinami na polmisku i kiszonym ogorkiem - smierdzi papierosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.05.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Bolszewicy ................................... Ba! Bolszewia zawsze wszystko ....................... Gdzieś w górach Kaukazu...................... No wiec wracajac do tematu palenia.............tam w tych gorach Kaukazu to dopiero wolnosc panuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Natomiast ja nie jezdze tam gdzie mozna siekiere powiesic w pokoju i wszystko czego sie dotkniesz , wlacznie , oczywiscie z i tak juz trujacymi wystarczajaco wedlinami na polmisku i kiszonym ogorkiem - smierdzi papierosami. To już wiemy, czemu nie odwiedzasz swojej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Bolszewicy ................................... Ba! Bolszewia zawsze wszystko ....................... . Jak sie juz wypiac to sie glupio wypiac .......... Palenie jako symbol wolnosci osobistej czy nieograniczonej glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Natomiast ja nie jezdze tam gdzie mozna siekiere powiesic w pokoju i wszystko czego sie dotkniesz , wlacznie , oczywiscie z i tak juz trujacymi wystarczajaco wedlinami na polmisku i kiszonym ogorkiem - smierdzi papierosami. To już wiemy, czemu nie odwiedzasz swojej rodziny. Moja rodzina to co jeden to gorszy bolszewik. no po prostu, strach sie bac brrrrrrrr......wiec w ramach walki z bolszewia , ktora czai sie za kazdym krzakiem.........nie odwiedzam, nie wizytuje i nie wymieniem prezentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Palenie jako symbol wolnosci osobistej czy nieograniczonej glupoty palenie jako symbol wolności ?? To ty o symbolach teraz tu gadasz . Ahaa! OK! A stolec dzisiaj już był? Oczywiście stolec, jako symbol...symbol oczyszczenia.Nie tam zwykłej defekacji ale tak bardziej światowo ... O! szatkarman- jak mawiają w Nujorku kolesie Obamy . Ciekawe wolty umysłowe stosujesz, no,no. Nawoływanie do niepalenia, pręgierze, napiętnowanie, symbolika palenia (jako... he,he) - jestem pod wrażeniem,choć niepokoju o twoje zdrowie psychiczne od dawna już nie posiadam . Palenie( podobnie jak pijaństwo, porubstwo ,ćpanie czy też inne,pospolite i ordynarne samobójstwo) powinno być sprawą osobistą . Podobnie zresztą jak wiara,ateizm życie w konkubinacie, z nieślubnym dzieckiem czy notoryczny onanizm z użyciem wibratora i bez. Jeśli ktoś ma ochotę się truć, do tego z pełną świadomością, dlaczego mu tego zabraniać, karać i utrudniać ? Rozumiem, że ty to robisz nie z egoizmu o własną cerę lecz z dobroci serca z wiarą w swoje posłannictwo i nieludzkie wręcz człowieczeństwo.:D Proponuję wprowadzić całkowity zakaz palenia pod groźbą kary śmierci. Swoją drogą można by zrobić taką ankietę. Co wybierasz po kolacji : Smród cygara z whisky czy zapach Chanel 5 z wyziewami po sałatce śledziowej ? Masz jeszcze jakiś "symbol jako" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2009 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Bolszewicy ................................... Ba! Bolszewia zawsze wszystko ....................... U-pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 31.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ej, paniusiu! Znowu ci się system zawiesił (we łbie). Zresetuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.05.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Bolszewicy ................................... Ba! Bolszewia zawsze wszystko ....................... W przypadku powyzej to nawet palenie stanowi mniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 01.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Paliłem jakieś 15 lat. 3 paczki dziennie to była norma, pod warunkiem, że był to wyjątkowo spokojny dzień. 4-6 sztuk do kawy, tyleż samo do pierwszego piwa. Kiedy miałem kłaść się spać, a w paczce było kilka sztuk, to niestety, sen nie miał szans wygrać. Czy zima, czy deszcz, nogi za pas i do nocnego po dwie ramki. Normalnie, o 3 w nocy. Tekst: palę, bo lubię był moim ulubionym. W tym roku minie 10 lat bez papierosa. I jednego jestem pewien. Mówiłem: palę, bo lubię, bo nie potrafiłem rzucić. Co sądzę o palaczach? Zazdroszczę im zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 01.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Palenie to obciach. Pale i się wstydze , że pale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 maaatkaaaa!!!! Czytałam! A w czapkę chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 kiedyś mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Palenie to obciach. Pale i się wstydze , że pale. ja tam spierać się nie będę bo nie chcę, ale od zawsze pamiętam że: wstyd - to kraść z dupy spaść w szpitalu się urodzić i na księdza jabłka chodzić......... cała reszta to podobno jest do wytłumaczenia PS: wstyd to ja od nowego sezonu mam, bo będę chodził na 2-gą ligę, kurka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts