Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rzuc palenie.

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:oops: :oops: :oops: :oops:

kiedyś mi się uda :D

Matka ja też ciągle mam nadzieję, że kiedyś mi sie uda.

Mam zakupione już tabletki, została tylko decyzja od kiedy rzucić, pierwszy termin minął 3 tygodnie temu, następny po spotkaniu forumowym...zobaczymy.

Ja Cię kochana świetnie rozumię, u mnie wbrew pozorom na początku było łatwiej, ale potem deprecha totalna dopadała.

Ja niestety mam niepodzielną uwagę i nie potrafię rzucać palenia w nawale zajęć :-? a tak tym razem się stało (znienacka zupełnego :roll: ) najbardziej snów mi żal :wink:

deprecha to insza inszość

Jest jeszcze "zyban" on podobno przeciwdepresyjny był właśnie i przy okazji odkryto skutek uboczny w postaci rzucania palenia

testował ktoś może ??

jak mi oddasz rudzielca to przetestuję na sobie zyban :D

Ja niestety mam niepodzielną uwagę i nie potrafię rzucać palenia w nawale zajęć :-? a tak tym razem się stało (znienacka zupełnego :roll: ) najbardziej snów mi żal :wink:

Jest jeszcze "zyban" on podobno przeciwdepresyjny był właśnie i przy okazji odkryto skutek uboczny w postaci rzucania palenia

testował ktoś może ??

Już samo patrzenie na te sierściuchy działa antydepresyjnie one takie piękniaste :D

najbardziej snów mi żal :wink:

Przyznaj się robisz to specjalnie :lol:

testował ktoś może ??

Ja przymierzam się do rzucenia z Champixem...ale odsuwam decyzję, bo teraz naprawdę mam nawał pracy i w dodatku wymagającej dużego skupienia, więc rozumiesz.

Ty naprawdę jesteś zainteresowana tym rudzielcem?

Póki co daggulka zaklepała jednego kotka, też chciała rudego ale kotkę a to zdaje się kocurki są

rude zawsze są kocurki :D

chcę rudzielca bardzo , tylko ja zapadłe podkarpacie i jak by go odebrać :roll:

A wiesz, że nie wiedziałam o tych kocurkach.

Może jakiś forumowy kurier, a może się wybierzesz w moje strony :D .

:wink:

testował ktoś może ??

Ja testowałam! Prawie mi się udało ... prawie, bo poprzestałam na jednej tylko dawce ... a potem to już poszło. Jest dobry, pomaga powstrzymać łaknienie, pomaga też nie myśleć o papierosach. Już pierwszego dnia po zażyciu zalecanej początkowej dawki ja - namiętna palaczka, robiąca wszystko "w towarzystwie" papierosa pierwszego zapaliłam o 22-ej!

Jak dla mnie ma dwie wady: pierwsza - prozaiczna - drogi (jedna dawka wystarczająca na około dwa tygodnie to koszt jakiś 190zł. a trzeba wziąć dwie), druga wada - to już moje spostrzeżenie - chyba w pewien sposób rozkojarza - prawdopodobnie ze względu na dość silne działanie na przysadkę mózgową.

Ale z całą pewnością mówię: działa! W połączeniu z prawdziwą chęcią rzucenia palenia może zdziałać cuda - moim 4 znajomym się udało. Ja po prostu zawaliłam sprawę!

Palę i nie wstydzę się tego. Szanuję niechęć do papierosów innych, ale szlak mnie trafia, gdy próbują mnie uszczęśliwić na siłę i wprowadzają zakazy gdzie się tylko da!!!! To moja sprawa, tylko i wyłącznie!!

Gość Pepeg z Gumy

Palę i nie wstydzę się tego. Szanuję niechęć do papierosów innych, ale szlak mnie trafia, gdy próbują mnie uszczęśliwić na siłę i wprowadzają zakazy gdzie się tylko da!!!! To moja sprawa, tylko i wyłącznie!!

Pilotka z głowy przed Szanowną Panią!

Nie pochwalam palenia, ale uszczęśliwianie kogokolwiek na siłę, to jak wziąć dupy przemocą a potem zapytać się bezczelnie czy aby był orgazm.

Z tej dobroci ludzkiej zamordystów-socjalistów i bolszewików, niedługo człowieka tak ograniczą , że nawet nie będzie mógł się napić gorzały albo chociaż strzelić sobie w łeb.

a które to strony???

Śląsk pozdrawia. :D

Edzia, a Ty kurzysz jeszcze? :D

Matka, jak Ci jakiś rudzielec zostanie to do mnie do Krakowa podrzuć :wink:

Majka rudzielce są moje tzn. od mojej kotki a do Krakowa nie będzie problemu, moj M co tydzień tam teraz bywa :D

Jak przyjdzie nam na stałe do K sie przenieść to Ci podrzucę moje koty zgoda?

Kurzę, Majeczko kurzę choć znowu sie przymierzam do rzucenia, nawet czytając zmagania Matki mialam ochotę się połaczyć z nią w bólu, ale jeszcze nie moja pora widać. :D

Edzia to poczekaj na mnie do końca czerwca , bo tyle czasu potrzebuję na uporanie się z nową firmą , lokalem itp zusami śmusami i będę gotowa podjąć wyzwanie :roll:

z krakowa kota i ja dałabym radę odebrać :D

ja mam jeszcze dwie cudne buraski do oddania :D końcem czewca będą dojrzałe

Edzia to poczekaj na mnie do końca czerwca , bo tyle czasu potrzebuję na uporanie się z nową firmą , lokalem itp zusami śmusami i będę gotowa podjąć wyzwanie :roll:

z krakowa kota i ja dałabym radę odebrać :D

ja mam jeszcze dwie cudne buraski do oddania :D końcem czewca będą dojrzałe

Matko, spokojnie załatwiaj z tą firmą.

Ja to się obawiam, czy do końca czerwca będzie na tyle dojrzały, żeby od kotki go odstawić?

do końca czerwca z rzucaniem palenia poczekaj :D albo i dłużej :oops:

a kot, to spokojnie, spokojnie, pewnie jakimś początkiem lipca będę jechać ,zresztą mogę się dostosować do kociej dorosłości (17 maja urodzone? )to pewnie w drugiej połowie lipca będą gotowe :D

moje burasy już popylają po całym domu, plączą się pod nogami , uciechy z nimi mnóstwo :lol: zagryzają jeden drugiego a potem drugi pierwszego :lol:

są o osiem dni starsze od twoich :D jeszcze jeden wolny jest, gdyby ktoś burą panterkę chciał :D