joola 01.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Będę Ci kibicować i trzymać kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 kiedyś mi się uda Matka ja też ciągle mam nadzieję, że kiedyś mi sie uda. Mam zakupione już tabletki, została tylko decyzja od kiedy rzucić, pierwszy termin minął 3 tygodnie temu, następny po spotkaniu forumowym...zobaczymy. Ja Cię kochana świetnie rozumię, u mnie wbrew pozorom na początku było łatwiej, ale potem deprecha totalna dopadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja niestety mam niepodzielną uwagę i nie potrafię rzucać palenia w nawale zajęć a tak tym razem się stało (znienacka zupełnego ) najbardziej snów mi żal deprecha to insza inszość Jest jeszcze "zyban" on podobno przeciwdepresyjny był właśnie i przy okazji odkryto skutek uboczny w postaci rzucania palenia testował ktoś może ?? jak mi oddasz rudzielca to przetestuję na sobie zyban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.06.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Osobiscie to nie...... Ale z jakichs tam badan wyszlo medrcom, ze osoby majace sklonnosci do depresji szybciej i silniej sie uzalezniaja.........nie tylko od paierosow......... Takze leczenie uzaleznien czesto jest powiazane z leczeniem anty depresyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.06.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja niestety mam niepodzielną uwagę i nie potrafię rzucać palenia w nawale zajęć a tak tym razem się stało (znienacka zupełnego ) najbardziej snów mi żal deprecha to insza inszość Jest jeszcze "zyban" on podobno przeciwdepresyjny był właśnie i przy okazji odkryto skutek uboczny w postaci rzucania palenia testował ktoś może ?? jak mi oddasz rudzielca to przetestuję na sobie zyban Już samo patrzenie na te sierściuchy działa antydepresyjnie one takie piękniaste najbardziej snów mi żal Przyznaj się robisz to specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 że co specjalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja niestety mam niepodzielną uwagę i nie potrafię rzucać palenia w nawale zajęć a tak tym razem się stało (znienacka zupełnego ) najbardziej snów mi żal deprecha to insza inszość Jest jeszcze "zyban" on podobno przeciwdepresyjny był właśnie i przy okazji odkryto skutek uboczny w postaci rzucania palenia testował ktoś może ?? jak mi oddasz rudzielca to przetestuję na sobie zyban Ja przymierzam się do rzucenia z Champixem...ale odsuwam decyzję, bo teraz naprawdę mam nawał pracy i w dodatku wymagającej dużego skupienia, więc rozumiesz. Ty naprawdę jesteś zainteresowana tym rudzielcem? Póki co daggulka zaklepała jednego kotka, też chciała rudego ale kotkę a to zdaje się kocurki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rude zawsze są kocurki chcę rudzielca bardzo , tylko ja zapadłe podkarpacie i jak by go odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 rude zawsze są kocurki chcę rudzielca bardzo , tylko ja zapadłe podkarpacie i jak by go odebrać A wiesz, że nie wiedziałam o tych kocurkach. Może jakiś forumowy kurier, a może się wybierzesz w moje strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 a które to strony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja niestety mam niepodzielną uwagę i nie potrafię rzucać palenia w nawale zajęć a tak tym razem się stało (znienacka zupełnego ) najbardziej snów mi żal deprecha to insza inszość Jest jeszcze "zyban" on podobno przeciwdepresyjny był właśnie i przy okazji odkryto skutek uboczny w postaci rzucania palenia testował ktoś może ?? jak mi oddasz rudzielca to przetestuję na sobie zyban Ja testowałam! Prawie mi się udało ... prawie, bo poprzestałam na jednej tylko dawce ... a potem to już poszło. Jest dobry, pomaga powstrzymać łaknienie, pomaga też nie myśleć o papierosach. Już pierwszego dnia po zażyciu zalecanej początkowej dawki ja - namiętna palaczka, robiąca wszystko "w towarzystwie" papierosa pierwszego zapaliłam o 22-ej! Jak dla mnie ma dwie wady: pierwsza - prozaiczna - drogi (jedna dawka wystarczająca na około dwa tygodnie to koszt jakiś 190zł. a trzeba wziąć dwie), druga wada - to już moje spostrzeżenie - chyba w pewien sposób rozkojarza - prawdopodobnie ze względu na dość silne działanie na przysadkę mózgową. Ale z całą pewnością mówię: działa! W połączeniu z prawdziwą chęcią rzucenia palenia może zdziałać cuda - moim 4 znajomym się udało. Ja po prostu zawaliłam sprawę! Palę i nie wstydzę się tego. Szanuję niechęć do papierosów innych, ale szlak mnie trafia, gdy próbują mnie uszczęśliwić na siłę i wprowadzają zakazy gdzie się tylko da!!!! To moja sprawa, tylko i wyłącznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.06.2009 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Szlag . Szlag mnie trafia. A q.rvica trzesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Palę i nie wstydzę się tego. Szanuję niechęć do papierosów innych, ale szlak mnie trafia, gdy próbują mnie uszczęśliwić na siłę i wprowadzają zakazy gdzie się tylko da!!!! To moja sprawa, tylko i wyłącznie!! Pilotka z głowy przed Szanowną Panią! Nie pochwalam palenia, ale uszczęśliwianie kogokolwiek na siłę, to jak wziąć dupy przemocą a potem zapytać się bezczelnie czy aby był orgazm. Z tej dobroci ludzkiej zamordystów-socjalistów i bolszewików, niedługo człowieka tak ograniczą , że nawet nie będzie mógł się napić gorzały albo chociaż strzelić sobie w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.06.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a które to strony??? Śląsk pozdrawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a które to strony??? Śląsk pozdrawia. Edzia, a Ty kurzysz jeszcze? Matka, jak Ci jakiś rudzielec zostanie to do mnie do Krakowa podrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a które to strony??? Śląsk pozdrawia. Edzia, a Ty kurzysz jeszcze? Matka, jak Ci jakiś rudzielec zostanie to do mnie do Krakowa podrzuć Majka rudzielce są moje tzn. od mojej kotki a do Krakowa nie będzie problemu, moj M co tydzień tam teraz bywa Jak przyjdzie nam na stałe do K sie przenieść to Ci podrzucę moje koty zgoda? Kurzę, Majeczko kurzę choć znowu sie przymierzam do rzucenia, nawet czytając zmagania Matki mialam ochotę się połaczyć z nią w bólu, ale jeszcze nie moja pora widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edzia to poczekaj na mnie do końca czerwca , bo tyle czasu potrzebuję na uporanie się z nową firmą , lokalem itp zusami śmusami i będę gotowa podjąć wyzwanie z krakowa kota i ja dałabym radę odebrać ja mam jeszcze dwie cudne buraski do oddania końcem czewca będą dojrzałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edzia to poczekaj na mnie do końca czerwca , bo tyle czasu potrzebuję na uporanie się z nową firmą , lokalem itp zusami śmusami i będę gotowa podjąć wyzwanie z krakowa kota i ja dałabym radę odebrać ja mam jeszcze dwie cudne buraski do oddania końcem czewca będą dojrzałe Matko, spokojnie załatwiaj z tą firmą. Ja to się obawiam, czy do końca czerwca będzie na tyle dojrzały, żeby od kotki go odstawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 do końca czerwca z rzucaniem palenia poczekaj albo i dłużej a kot, to spokojnie, spokojnie, pewnie jakimś początkiem lipca będę jechać ,zresztą mogę się dostosować do kociej dorosłości (17 maja urodzone? )to pewnie w drugiej połowie lipca będą gotowe moje burasy już popylają po całym domu, plączą się pod nogami , uciechy z nimi mnóstwo zagryzają jeden drugiego a potem drugi pierwszego są o osiem dni starsze od twoich jeszcze jeden wolny jest, gdyby ktoś burą panterkę chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Edzia, sorry za pomyłkę. Ja od dawna marzę o rudzielcu. Mamy pięknego dachowca biało szarego, przydałby mu się kumpel Zapraszam do mnie na fajeczkę))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts