lump praski 04.06.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rzuc palenie, rzuc palenie, rzuc palenie czynnosc szkodliwa szalenie . Dym spowija mezow, matki trujesz takze swoje dziatki. Przystojnego masz sasiada po zawale - sie nie nada. Nie chce mi sie walczyc z rymem cala wena poszla z dymem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Rano dymka mi brakuje Choć niemało to kosztuje Taki nałóg - każdy wie Co palenie rzucić chce Ale lubię mieć nałogi Chociaż czasem pełen trwogi Bo z nałogiem żyć się da Za to z ludźmi - tralala* *tralala oznacza - ścierwo, nietolerancję, obłudę i sranie w banię PS: nie komentować za mocno bo rymowankę wymyślałem na kolanie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a Lump to na łatwizne poszedł i "zerżnął" z piosenki Elektrycznych Gitar, no....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.06.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A nie mozesz np uzaleznic sie od seksu ? Masz na mysli najleoszego piosenkarza wsrod lekarzy i najlepszego lekarza wsrod piosenkarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no tego właśnie, choc pewności nie mam.... Mr Kuba Sienkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.06.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To moja wlasna tworczosc.....ale spadam bo jestem po trudnych negocjacjach.... a w miedzyczasie drobnych awanturach na innym forum .....czas na relaks i inne przyjemnosci ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zwracam honor.Twoja, masz rację.Nie znalazłem u Mr Kuby, coś mi sie pomieszało we łbie od tej nikotyny.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ....ale spadam bo jestem po trudnych negocjacjach.... ....... No i co !? Wpuścili cię w końcu do tej do windy ? a w miedzyczasie drobnych awanturach na innym forum . nihil novi end ful of zasadzkas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts