Gość daniel-c1 17.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, kupiłem prepara mniszek, aby zlikwidowac chwasty na mlodej trawie. trawa byla wysiewana 15-04 dosiewana 5-05 czy moge juz zastowsowac mniszka? Trawa była wczoraj po raz pierwszy scinana. jeszcze jedno: Sa place gdzie nie ma trawy - czy znow dosiac trawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 19.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 trawę dosiej a oprysk wykonaj jak po tym ostatnim koszeniu pokażą sie pełne chwasty, czyli chwast będzie miał listki, bo przez nie napije się Twojej mikstury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 20.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzisiaj w ogrodniczym pan doradził mi, żeby nie robić oprysków chwastobójczych na młodej trawie, bo można ja zniszczyć razem z chwastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 20.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Różne są opinie. Ja pryskałam w zeszłym roku , trawka jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciesiel 20.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Na instrukcji wewnątrz opakowania jest opisane kiedy można na młodej trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts