Tkanka7 17.05.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Mama odnawia swoje mieszkanie i poprosiła o porade jak pomalować ściany w salonie. Sufit jest obłożony boazerią w kolorze jasnego drewna + belki w kolorze ciemnego. Na podłodze jasny parkiet, z 30 letni. Do tej pory ściany były białe, teraz zaproponowałam jej złamaną biel - np. lniana jesień Nobilesa, tylko mama nie przepada za takimi barwami, woli czyste kolory. Salon jest dość duży, jakies 30m.kw dobrze doświetlony. Czy możecie coś zaproponować do salonu z ciężkimi czarnymi meblami i równie ciężkim bordowym wypoczynkiem? W czerwcu zaczynamy działania, bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irlaaa 21.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Może delikatna szarość lub żółty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 21.05.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nad żółcią nie myślałam, a to moze nawet ciekawie wyglądać.. Myślałam, żeby na ścianie za kanapą dać poświate złotą z kolekcji Ewy Minge, to żółty by tu pewnie pasował.. Szarość mi do tego wnętrza jakoś nie pasuje..Ale dzięki za pomoc[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 21.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ciężkie czarne meble, bordowy wypoczynek, co na ściane? Dałbym dwie szable i herb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 21.05.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Herb gdzieś na strychu się może poniewiera, ale skąd wziąć szable?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts