niewielki_kaziu 17.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Kto zna producenta okien o nietypowych wymiarach z PCV: 120x170 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 17.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Każdy na rynku wykona takie okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Każdy na rynku wykona takie oknoprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 17.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 tylko zalezy za ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 17.05.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A trójkątne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 18.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Zrobią takie okna jakie chcesz, oczywiście w granicach możliwości konstrukcyjnej. U mnie po tym jak przyjechali panowie na pomiar otworów okazało się że dwa okna zbliżone do trójkątów nie będą otwierane tak jak ja myślałam z prozaicznej przyczyny - sufit sprawia, że byłyby niemożliwe do otworzenia i zrobiłam je tylko uchylne. Kolejne okna były za wielkie, aby je otwierać w całości i zaproponowano mi kilka rozwiązań dzielonych - ale po wizualizacji żadne mi się nie podobało, nawet pani z salonu powiedziała, że najładniejsze są w formie witryn i zostały wykonane jako fiksy. Jestem bardzo zadowolona z okien, a panowie którzy przyjechali na pomiar – rewelacja, o wszystkim pomyśleli, doradzili, nawet o takich pierdołach bym nie pomyślała, a później przy użytkowaniu chyba by mnie szlak trafił. Ja się o wszystko dopytywałam, oni grzecznie odpowiadali i proponowali i dzięki temu mam naprawdę dobrze przemyślane okna w dodatku pięknie wyglądające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts