Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wieczorne odwiedziny u Tomka i Artura

i kolejna porcja dobrych myśli wysłana

A mnie wczoraj neta odcięło i chociaż transferowałam energię, to nie mogłam o tym zameldować... :x

Melduję więc z samego rana, że byłam z Wami, duuuuża dawka energii poszła dla obu chłopaków, było fajnie! :D

Dziś Dzień Dziękczynienia zatem

DZIEKUJĘ

maksiowi za codzienne przypominanie o stawiennictwie.

Wszystkim stawiającym się i tym co akurat nie mogą tego okazać osobiście, za energię wysyłaną codziennie, dobre fluidy i ciepłe słowa otuchy.

Znów mnie nie będzie o rzeczonej porze :evil: No cóż, pracować trzeba.

Dlatego już teraz zaczynam wysyłać dobre fluidy.

Powolutku, pomalutku, rozpędza się pozytywna energia.....kulminacja nastąpi o 21.30

Przyjaciele... dziś będzie przypominacz wcześniej... idę na 20 do pracy i pewnie będę miał pełne ręce roboty...

minęła godzina 19, o zapraszam wszystkich o 21.30 do wspólnego wspomożenia energetycznego dla Tomka i Artura

m.

Też jestem i powoli już się zbieram do przekazu - no, Kaszpirowski ze mnie dzisiaj będzie pierwszorzędny! :wink: :lol: 8)