Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani... minęła godzina 20

dziś po raz kolejny spotykamy się aby wspomóc naszych chorych, Tomka, Artura i Dosie

Każdy z nich potrzebuje wsparcia, wiem, że nie zawiedziecie

m.

Już teraz wysyłam wielką, potrójną dawkę energii. :D

Zbieram.... zbieram... zbieram...

Mam!

Poszłooooo!!!! :D :D :D

Choć jestem tu teoretycznie nowa to od dawna śledzę tutejsze wątki i bardzo chciałabym się przyłączyć. Krwi dla Dosi nie udało mi się oddać przez przeziębienie więc może chociaż duchowym wsparciem wspomogę chorych członków tej forumowej rodziny :)

Tak więc rozpoczynam moje pierwsze wielkie przesyłanie energii

1. Dla Dosi

2. Dla Artura

3. Dla Tomka

I poszło w świat :D

Dosiu.... Tomku.... Arturze...

jesteście dzielnymi ludzi, z niezachwianą wiarą w powodzenie,

My też w Was mocno wierzymy i codziennie ślemy ogromne ilości dobrej energii, dobrych słów modlitw i czego tylko sie da, co tylko może choćby odrobinkę pomóc.

pamiętajcie, że zawsze macie wsparcie w Nas

m.

Jestem, przesyłam dużo, dużo, dużo, dużo ...dobrej energii dla Dosi, Tomka, Artura ...

Jako, że wysyłana z tego miejsca energia ma cudowną moc przesyłam też do Warszawy, tam jedna mała istotka dziś jej bardzo potrzebuje.