Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I dzisiaj, jak zawsze, mnóstwo myśli, energii, modlitw ślę wszystkim potrzebującym. Info od Zeljki wpisałam u niej w komentach, ogólnie mówiąc - nie jest najgorzej, ale jeszcze niczego nie wiadomo, Stefek będzie nosił gorset i zobaczy się.

Buziaki i energia dla wszystkich!

Moi drodzy... cały czas jestem z Wami... choć mnie ostatnio nie widać...

siadł mi net w domu i mam dostęp tylko w pracy, a tu najpierw trzeba pracować

m.

I ja już jestem na posterunku, wartę w starej stajni przekazałam włascicielom i spieszę wspierać potrzebujących, a cóś się tu Ich za wiele uzbierało - wracać do zdrowia trza kochani ... i to szybciuchno .

I ja jestem, razem z całą mocą pozytywnych myśli i energii, którą posyłam potrzebującym.

Tomku - wiesz, ja ciągle nie mam drzwi :oops:

To jaK ZAWSZE - Tomek, Pigwa, Zeljka, Stefek, Tata Ani Wiśniewskiej, Tata Ani Klepki, Teściowa 1950 - zdrowiejcie, idzie cały czas przekaz energetyczny potężny!!!

Wczoraj musiałąm sie ewakuować z sieci, bo burzysko paskudne ekspresem gdzieś w okolicy powstało i bałam sie o neta i inne sprzety.

Wysyłam więc dziś.............POSZŁOOOOOOOOOOOOOO

Tomek, Pigwa, Zeljka, Stefek, Tata Ani Wiśniewskiej, Tata Ani Klepki, Teściowa 1950 łapać, nie migać się :wink:

Z nogą na wyciągu , głosnym krzykiem kzyczę !!!!!!!Tomek, Pigwa, Zeljka, Stefek, Tata Ani Wiśniewskiej, Tata Ani Klepki, Teściowa 1950 NIECH MOC BEDZIE Z WAMI !!!!!!!!! ZDROWIA ZYCZĘ
Też się melduje z dobrymi fluidami dla wszystkich potrzebujących (boję się że kogoś ominę więc tak ogólnie) może w końcu ta zła passa minie i wszystko wróci do normy . :) :) :) :) . Zdrowieć nam !!!!