Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Chwilkę czasu mam, więc pędzę powiedzieć, że przesyłam cały czas, wszystkim potrzebującym. :D

Pigwo, Ty nie bądź taki dozgonnie wdzięczny, bo mu tutaj nic wielkiego nie robimy - po prostu wspieramy tych, którzy tego potrzebują. :wink:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hehe no mnie pomaga ;) dziś mam ochote sama gips wywalić ale pozekam jeszcze do tego 31 i żeganm się z białym przekleństwem ;)

Posyłam wszystkim potrebujacym dobrą energię :) zdrowiejcie szybciutko a ci osłabieni niech sił nabiorą :)

No to ja dziś wcześniej, ale z dużą dawką pozytywnej energii :D :D :D

Brać ile można i zdrowieć jak należy, bo my tu wszyscy solidnie czekamy na Was :D :D :D

Uwaga! LLLLLEEEEECCCCCIIIIIII :lol: :lol: :lol: :wink:

Jestem. Przepiękny słoneczny dzionek (8 godzin róznicy czasu), trochę chłodniej (tylko 33 st. C.). Czuje przypływ sił, więc ślę wszystkim potrzebującym. Nie dajcie się. Uporem, wiarą i wolą walki można pokonać wszystkie przeciwności i choroby.

Jestem, myślę, modlę się, przesyłam dobrą energię, dużo słońca i błękitu.

Dla wszystkich, którzy tego potrzebują!!!

Niech zdrowie i radość będą z Wami!!!

Póżno ale w nocy też ktos musi pilnowac i przesyłać :D

Dołączam do tych pilnujących w nocy.

Do wszystkich, a szczególnie dzisiaj do Tomka i Jego Rodziny, ślę mnóstwo dobrych myśli, optymizmu, wiary, że się uda i nadejdą dobre dni.

Trzymajcie się, kochani, nie dajcie się, jesteśmy z Wami.

Trzymaj się Tomku! Wiem, że czeka Cię długa rehabilitacja, ale będzie dobrze. Musimy się przecież kiedyś poznać osobiście. Trzymam dla Ciebie butelkę mojego starego 25 cio letniego miodu.