Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem skąd u mnie tyle energii? Nadmiar przekazuję :wink:. Pozdrawiam.

U mnie dziś z energią gorzej ale dołączę do Twojej ok.?

dla wszystkich Podopiecznych Sanatorium Dobrych Myśli - słońca, energii, wytrwałości, uśmiechu...

jestem, pamiętam, myślę...

a nawet piję dziś Wasze zdrowie :wink: :lol: ale malinóweczką, czyli zdrowotnie

Pozdrawiam,

Armidia

No i doszedłem skąd u mnie ta energia. Z piwa i inszych trunków :oops: 8) . Mogę zatem przesyłać ją tylko dorosłym :roll: :wink: . Tak więc dla Ciebie Komturku dużo energii z piwnym oddechem :wink: . Pozdrawiam.
No i doszedłem skąd u mnie ta energia. Z piwa i inszych trunków :oops: 8) . Mogę zatem przesyłać ją tylko dorosłym :roll: :wink: . Tak więc dla Ciebie Komturku dużo energii z piwnym oddechem :wink: . Pozdrawiam.

Andrzeju coś w tym jest, dziś też przy pracach ogródkowych pół piwka zaliczyłam i energii jakby więcej. :D

Zatem tandem

jaki tandem ? Boh trojcu lubit :wink:

ja dziś winko gruzińskie do obiadku przyswoiłam i od razu jakoś więcej energii życiowej we mnie wstąpiło, to i psa poszłam wybiegać, i taras posprzątałam, i papiery ogarnęłam...

więc teraz moc pozytywnej energii ode mnie dla Podopiecznych Sanatorium Dobrych Myśli... jestem, pamiętam...

Pozdrawiam,

Armidia

po takich wspaniałych wieściach o Tomku energia i entuzjazm mnie rozpierają jak już dawno się nie zdarzyło :D

więc dla Wszystkich Podopiecznych Sanatorium Dobrych Myśli mnóstwo pozytywnej energii i ciepłych myśli... jestem, pamiętam...

Pozdrawiam,

Armidia