bratki 22.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 widzę, że zespół łaskotkowy gotowy na 21.30 wszyscy już widzieli, że jest nowe zadanie? Po sąsiedzku piszą, że Tomek łaskotki czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 obecna jeaczek sciskam za marchewkę albo za ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 obecna jeaczek sciskam za marchewkę albo za ogonek ..albo za pałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Depsia dzwonila, ze Netu nie ma, ale jest tez z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ostatnio nie bywam na forum...taka karma ale myślami zawsze jestem z Wami jea byłeś jedyny który odpowiedział na mojego pierwszego posta wtedy forum było dla mnie czyms magicznym i trudnym do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Depsia dzwonila, ze Netu nie ma, ale jest tez z nami. Depesia pewnie neta butem uszkodziła jak kankana ćwiczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 obecna jeaczek sciskam za marchewkę albo za ogonek ..albo za pałkę a czy to ważne jak furman powozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jestem dzisiaj nawet z odbiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jestem, i mam nadzieję że z każdym następnym dniam będzie lepiej Tomaszku... pozdrawiam i wspieram myślami Twoją Rodzinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ostatnio nie bywam na forum...taka karma ale myślami zawsze jestem z Wami jea byłeś jedyny który odpowiedział na mojego pierwszego posta wtedy forum było dla mnie czyms magicznym i trudnym do ogarnięcia z pewnością nic mądrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ranyyyyy, Królik się odnalazł Jak Cię dopadnę, to uszy poobrywam, zobaczysz, sierściuchu paskudny Jestem, waruję - matko, ja niedługo swojego psa przegonię w tej umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tomku... kolejny dzień czekamy tu na Ciebie z nadzieją i wiarą, że to już dziś, będzie ten dzień kiedy się obudzisz. I chociaż dni mijają, wcale nam nie ubywa tej wiary. Co jakiś czas Gabrysia i Jasiek podrzucają nam najnowsze wieści ze szpitala. Oczekujemy na te wieści z ogromną niecierpliwością, ale wiesz na co czekamy najbardziej? Na to abyś to Ty sam, osobiście przekazał nam najlepsze wieści, abyś powiedział "Trochę to trwało, ale już jestem z Wami".Słowo daje, że jak zobaczę, ale jeszcze lepiej usłyszę takie słowa to z tej przeogromnej radości upije się, bynajmniej nie mineralną. Na pewno już o tym wiesz, bo Jasiek czyta Ci nasze wypowiedzi, ale szykuje się tu prawdziwe arcydzieło na Twój powrót, dziewczyny już kankana ćwiczą, zespół sie tworzy. A Ty usiądziesz na honorowym miejscu pod Modrzewiem przy Brazowym Uroczysku i będziesz to wszystko podziwiałA wiesz Tomku, że Kuba wrócił z krainy wiecznych lodów? Serio... zaraz sie tu pewnie pojawi. Teraz kolej na Ciebie, abyś wrócił do nas, czekamy na to my, wszyscy Twoi przyjaciele, znajomi i nieznajomi.Nie każesz nam zbyt długo czekać prawda? Kuruj się Przyjacielumaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jestem.....a tu cisza...... Tomek ......miej litość,krzyknij coś do nas ...... ja juz świruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ostatnio nie bywam na forum...taka karma ale myślami zawsze jestem z Wami jea byłeś jedyny który odpowiedział na mojego pierwszego posta wtedy forum było dla mnie czyms magicznym i trudnym do ogarnięcia z pewnością nic mądrego nie martw się nie będę cytawać fajnie Cię widzieć tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 22.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ...Ufff... zdążyłem Jestem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 jestem Tomku, daleko, ale myślami tak blisko Ciebie i Twojej Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Obecna , kciuki ściśnięte , myślę , myślę , cały czas myślę o tym , żeby było coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja trochę spóźniona, ale myślami cały czas przy Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 22.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Mimo, że nie miałem przyjemności poznać Tomka, wraz z całą rodziną przyłączamy się do trzymania kciuków i wysyłania ciepłych myśli w Jego stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja, jak zwykle trochę gapowata, wpisałam się w wiadomościach no, ale czuwam dalej, jak harcerz na warcie ... śpij dobrze, Tomciu ale jutro to już wstawaj, bo naprawdę szkoda dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts