marta-mam niebieski dach 31.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 jestem no już zwalniam ten taboretek, tylko się tak nie pchajta kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 31.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dobry wieczór,właśnie dotarłam do domu z Olsztyna. Wczoraj Tomek był bardzo zmęczony i mało kontktowy (może to z powodu zmiany szpitala w piątek?), ale dziś był bardziej rozmowny. Kilka razy ewidentnie się uśmiechnął adekwatnie do treści, komunikował ściskaniem rąk, otwieraniem i zamykaniem oczu, ruchami stóp i dłońmi. Na pewno jest lepiej, choć myślę, że droga z Olsztyna do Komturii jest jednak jeszcze bardzo odległa. Przyszedł do Taty bardzo sympatyczny ksiądz. Szpital przestał być wojskowy dwa tyg temu, ale kapelan pozostał. Tata wyraźnie zażyczył sobie sakramentu namaszczenia chorych. Wierzę, że to pomoże odzyskać mu siły i zdrowie. Bardzo jest jeszcze słaby. Po kilku minutach kontaktu nagle usypia. Opiekę szpitalną ma naprawdę wzorową.Jeszcze bardziej wspierajcie go myślami, modlitwami, dobrą energią, dowcipami i co tam Wam jeszcze przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Tomku, jestem, zawsze będę, dopóki będzie trzeba. Zdrowiej, wysyłam mnóstwo dobrej energii i bardzo wspieram, modlę się za Was cały czas, może Szef choć trochę ucha nachyli. Wierzę, że będzie wszystko dobrze, musi być dobrze, trzeba Ci tylko czasu i naszego wsparcia. Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gabrysiu - dziękuję za wieści Tomku wspieram jak mogę,każdą myslą jestem z Tobą, wierzę,że z każdym dniem będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Spóźniona usprawiedliwona Tomku, czekamy tu na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gabrysiu to chyba dobry objaw, po dużej aktywności zdrowy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODOWO_MI_123 31.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Spóźniona, ale też wspieram dobrą myślą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 spóźniona ale pamiętająca i dobrą energię przesyłająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Kolejny dzień za nami, minęła 20, a zatem zapraszam wszystkim do wspólnej naszej akcji o 21.30, byliśmy wczoraj, będziemy dziś i jutro też, prawda? m. ps. Braza proszona jest o doniesienie taboretów, co by nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Na promocję trafiłam!!! Ale mamy farta!!!! http://pics-1.hub30.com/858/2763/b324ffdb/0/0_0.jpg Ja już zasiadam, bo znowu mnie wypchną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jestem i tez usiadlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 01.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to ja z oparciem poproszę coby kręgosłupowi ulżyć.... Tomeczku, jestem i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nie wiem czy tyle Babć jest na forum ....ale dla wygodnych pań przyniosłam fotele http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/2852/wizytowki/2852/produkty/11369_2852_fotele.jpg zasiadamy wg starszyzny ...ja pierwsza a co ...chyba najstarsza tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 01.06.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ew-ka, Ty kokietko to ja się przesiądę z twardego krzesła na wygodny fotel... ten " brudny różowy" mi pasi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Kiedyś mąż po ciężkim wypadku leżał w szpitalu w stanie ciężkim .Siedziałam przy nim od 6 rano do 23.30.Kiedy wracałam do domu wpół żywa, zawsze kiedy zapalałam lampkę w sypialni, dzwoniła do mnie Małgosia. Widziała z okna, że jestem. I zawsze, przez wszystkie tygodnie szpitala, Małgosia noc w noc mówiła " jestem tu, jestem, jeśli czegoś będziesz potrzebować..powiedz..jestem tu.." Nikt i nic nie pomógł mi tak, jak właśnie Małgosia. Siedziała w oknie do północy i czekała aż wrócę, by mi to powiedzieć. Dziś mogę powiedzieć to samo. Jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja z wróbelkiem Zelijki przyszłam http://foto.moon.pl/zdjecia_d/74328.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 też jestem ... nasz Tomek wraca do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witaj Tomku Przeczytałem przed chwilą, wiadomości od Gabrysi, no brawo chłopie, wiedziałem że się tak łatwo nie dasz. Skoro postępy są ogromne, a powrót do pełnej sprawności to tylko kwestia czasu, tym bardziej będziemy Cię w tym nadal dopingować. Dziś 'Dzień Dziecka', byłem na przedstawieniu w przedszkolu Małgosi, oj fajnie było, fajnie przedstawienie. Już niedługo sam będziesz biegał na przedstawienia swoich wnuków. Opowiadałeś mi kiedyś o swoim wnuku, pamiętam. Tomku trzymamy ogromniaste kciuki za Ciebie i wysyłamy kolejne porcje energii w Twoim kierunku. maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 01.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Melduję się . Dziś punktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 zdążyłam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts