Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wpadłam poczytać o najnowszych postępach na wewnotek sąsiedni i przyleciałam zdyszana na "do skutku" :D

Czuję się cała w skowronkach, po takich słowach Gabrysi można czuć się jak ptak ! :-) Tomku, jeszcze trochę a przejdzie ból, będziesz mógł swobodnie komunikować się ze wszystkimi i w ogóle zrobi się najnormalniej na świecie - czyli tak, jak zwykle - chociaż często narzekamy że tak własnie jest :-)

Dlatego czekamy na normalne czasy Komturze, kiedy przychodziłeś na wątek Agro i plotkowaliśmy sobie o tym i o owym, o ważnym i o niczym ... :D

wierzę, że za chwilkę tak będzie kochany ...

Zadyszana przyleciałam, bo korzystam ze świeżo odzyskanej wolności od przymusowego leżenia. :D

Tomeczku, wiem, jak to jest tak leżeć, kciuki zawsze trzymam i zawsze się modlę. Całą energię dobrą przesyłam - też jak zawsze. Zdrowiej, Kochany, zdrowiej jak najszybciej!

jestem :D

dzisiaj nie posiedzę :-?

lecę czytać wieści o Twoim zdrowiu,

a braza takie fajne krzesełka przytachała :p

Ew-ka przyniosła fotele-

ale to tylko dla babć,

nie łapię się :-? :wink:

Hej Tomeczku :)

Wiesz ja cały dzień latam jak zakręcona to stać niezbyt. mogę . Wszyscy taboreciki i zydelki pozajmowali to je sobie fotel przydźwigałam a co :) bo tamte foteliki to wszytkie zajete też :)) swój mogę matce z dziecięciem na ręku ustąpić albo w brzuszku .... dlaczego taki ? bo w zielnym mi do twarzy :D a bujanie uspakaja :) jednym słowem jak w łonie matki się człowiek się czuje . Wracam z Twoich włosci . Mgła delikatna po polach się ściele . W domu wszystko w porządeczku Majeczka , kot i pies ...wszyscy czekają na Ciebie BARDZO i my tutaj TEŻ :)

http://www.fulereny.blink.pl/mum/fotel.1..jpg

Też jestem, cały czas, tylko mi tchu zabrakło, tak mocno taboret ściskałam ... ktoś chciał mi go spod czterech liter wyrwac .... przyznać się :evil: :wink: :D
Też jestem, cały czas, tylko mi tchu zabrakło, tak mocno taboret ściskałam ... ktoś chciał mi go spod czterech liter wyrwac .... przyznać się :evil: :wink: :D

nie ja ! ja se na doopie siadłam :wink:

nie ja ! ja se na doopie siadłam :wink:

Matko, Ty to w porzo Kobieta jesteś, tak więc dzisiaj z pełną radością odstąpię Tobie swój zydelek a sama na własnej doopie przysiędę, żebyś swoich szanownych czterech liter nie narażała niepotrzebnie na odciski :D