malka 02.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wysylam pozytywne fluidy podwojne, bo Frosch mi pomaga wlasnie mi szepcze : chodz zrobmy cos dobrego dla tomka ....w sypialni laurkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to i ja się przysiądę skonana jestem a może z gwiezdnych wojen jakby kto widział mój dzwonek od roweru to proszę położyć na parapecie od rana go szukam Tomku mam nadzieję że jutro ugotują Ci coś co bardziej lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wysylam pozytywne fluidy podwojne, bo Frosch mi pomaga wlasnie mi szepcze : chodz zrobmy cos dobrego dla tomka ....w sypialni laurkę ?? z bocianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 02.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jestem ale się spóźniłam i wszystkie krzesła zajęte może jakieś kolanka wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Skubana, wiedziała kiedy przyjść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 02.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 i ja się spózniłam ..ale deszcz lał olbrzymiasty i parasolki musiałam szukać ...złośnica schowała się http://www.fulereny.blink.pl/mum/parasolka.jpg Komturku jesteśmy w Twoim śnie ??? a jak Ci się śnimy ???...w białych kaftankach czy w strojach kelnerskich ?( Patusia to na pewno w kelnerskim ...a ja może w ......ciastkarskim ( tylko jakims nowoczesnym ) .tak ??? ( bez podtekstów absolutnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Przyszłam! Późno, ale jestem! Złachałam się, naganiałam, zrobiłam z 15 kilometrów na własnych nogach i wchodzą mi ... no wiadomo gdzie!!! Siadam w tym Depsiowym fotelu i niech mnie nikt nie próbuje zgonić, bo zagryze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 O określonej porze myślami i duchem byłem obecny o czym sumiennie informuję . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jestem potwornie spóźniona ale wypoczęta i zrelaksowana więc ślę wielką moc przysiadać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Spóżniona ale myślami o odpowiedniej godzinie obecna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kochani, minęła 20, proszę dziś o to aby przyszli wszyscy punktualnie o 21:30, bo będę miał prośbę ogromną, o szczegółach napiszę o 21:30 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODOWO_MI_123 03.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dziś jestem przed czasem bo nie zawsze mogę. Ale trzymam kciuki za zdróweczko dla ciebie Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wpadłam na chwilę żeby się odmeldować ale jak tak ładnie prosisz zajrzę tu jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja też już jestem i nigdzie nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jestem, to budzik chyba sobie nastawię, żeby przyjść do właściwego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jestem i nie mam zamiaru nigdzie wychodzić. Czekamy na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no to czekamy na 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja od dzisiaj przez czas nieokreślony to podwójnie jakby - w imieniu swoim i Zeljki, bo ona, bidulka, od netu odcięta nie wiadomo na jak długo. Myśli o Tomku cały czas i zawsze, modli się za niego i mnóstwo ciepłych myśli śle. No i czeka zawsze na dobre wiadomości - jak to Zeljka nasza kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witaj Tomku Dziś od odrobinkę wcześniej, aby więcej ludzi mogło przeczytać, to co chce napisać. Tomku chciałbym Cię o coś prosić, odkąd pamiętam zawsze chciałeś pomagać innym, dlatego chciałbym prosić się o przysługę. Poproś wszystkich ludzi którzy Ci tak dobrze życzą, aby dziś równie dobrze życzyli mojemu szwagrowi. Artur leży w śpiączce w szpitalu w Poznaniu, miał ostre zapalenie trzustki. Skutek jest taki, że trzustka nie chce zadziałać, dlatego lekarze wprowadzili go w stan śpiączki farmakologicznej. Teraz czekają, aż trzustka wreszcie wystartuje i będzie można ocenić jakie są straty związane z trzustką. Artur jest młodym człowiekiem, ma 30 lat, żonę i dwoje dzieci, z czego jedno urodziło się niespełna miesiąc temu. Proszę, aby oprócz przesyłania energii i wsparcia dla Tomka, wysłać również drugą porcja dla Artura. Bardzo teraz tego potrzebuje. Wiem, że Tomek bardzo by chciał mu pomóc, więc mam nadzieje, że i Wy kochani forumowicze wzorem Tomka również będziecie wspierać Artura. Z góry za wszystko dziękuje maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts