Mama Asi 04.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja też tkwię na posterunku trzymając kciuki za Komtura i szwagra Maksia. Będzie dobrze - tyle wsparcia - nie może być inaczej. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 i ja jestem z dwiema big porcjami pozytywnych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 choć nie zawsze tutaj, to zawsze z dobrymi myślami tym razem z podwójnymi życzeniami zdrowia dla Artura i Tomka wieści znakomite, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 też się przywlokłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 codzienny przekaz dobrej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Przyjaciele... świetne wieści płyną od obu naszych chłopaków, Tomek zaczął rehabilitacje, obiad wcinał aż mu się uszy trzęsły no po prostu rewelacja u Artura ruszyła trzustka, wreszcie... to było najważniejsze cóż powiedzieć więcej po tak dobrym dniu? wypada po prostu, po ludzku podziękować wszystkich którzy w jakimkolwiek stopniu przyczynili się do takich efektów, a że jest w tym duży Wasz udział jestem pewien. Zatem dziękując, za to co już podarowaliście zarówno Tomkowi jak i Arturowi, proszę o więcej, każdego dnia, aż do szczęśliwego zakończenia rekonwalescencji. maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 04.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Maksiu - przecież musimy sobie pomagać, prawda? I to takie budujące jest. Dzielne chłopaki i tyle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jestem od godziny, ale w ciągu dnia też myślę o Tomku i Arturze, jak to dobrze, że ku lepszemu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no i super wieści mamy i Tomkowe i Arturowe.... ja ciągle z dobrymi myslami tu przychodzę i ....jestem cały czas z Wami dzielne chłopaki a teraz pozwólcie oddalę sie na próbę, bo ostatnio się zapuściłam jak dzikie wino, znaczy się ...dzikim winem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 hej, hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Gdzieś się zapodziało moje wczorajsze (a w zasadzie dzisiejsze bo północy) wsparcie . Przesyłam pozytywne fluidy . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jestem....i myśli płyną do Tomka i Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 04.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Maksio napisał : Zatem dziękując, za to co już podarowaliście zarówno Tomkowi jak i Arturowi, proszę o więcej, każdego dnia, aż do szczęśliwego zakończenia rekonwalescencji. Ależ Maksiu masz to jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 04.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jestem lepiej późno niż wcale i bardzo się cieszę z takich wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 04.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chłopaki, dacie radę. Teraz możecie zbierać siły, bo pogoda nie zachęca do działania, ale w przyszłym tygodniu zaczyna się pogoda grillowa-czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no to chyba ja się najbardziej spóźniłam a tak się spieszyłam Tomku, Arturze w moich myślach jesteś cały czas dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 04.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jeszcze ja na koniec bo wczesniej mi sie nie udało, na dobrą noc dla obydwóch chłopaków Tomka i Artura pomyślę chwile, rozdmucham to ognisko,moze jeszcze ktos przyjdzie do nich w odwiedziny.Powodzenia chłopacy jutro będzie lepszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 04.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 na koniec to ja się prztaszczyłam, bo goście nas odwiedzili ... ale myślami z Wami chłopaki .... Idę poczytać, czy coś się jeszcze okazało jak mnie nie było - coś mi wpadło w oczy z obiadkiem Komtura ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 W imieniu Zeljki i swoim, jak codziennie - zaczynam nowy dzień z myślą o chłopakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts