Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jestem i wspieram całą trójkę :D

właśnie mnie przywieziono od mechanika ....moje autko zachorowało na rozrząd i pompę wody ... ponoc cud nad wislą, że silnik ocalał bo na naprawę wtedy musiałabym pożyczkę brać :wink: :oops: :lol:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i ja jestem z koszykiem

http://moj_dom.netbird.pl/assets/article_image/koszyk-full.jpg

energie dobrą zbieram :D

No! 8)

Nareszcie mam wyzwanie godne takich ilości energii, jakie ja wysyłam. :D

No to jedziemy:

Adin... Tomek!!!

Dwa.....Artur!!!

Tri... Doooooosiaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pooooooooooooooooszłooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D

Dosiu, walcz, walcz dzielnie, Twój maleńki Pawełek bardzo czeka na Ciebie!

Tomku, Arturze.... trzymajcie się dzielnie.... pozwolicie chłopaki, że dziś dam pierwszeństwo kobiecie... Dosia... dasz radę, wierzymy w Ciebie, czeka na Ciebie taki jeden mały facecik, już wkrótce znowu będziecie wszyscy razem

Aha.. wiadomość od Artura, oddycha już samodzielnie, respirator dostał wolne :)

pozdrawiam

m.

Dobrze DPS-ia prawi jak wyżej :-)

Było na raz, niedawno na dwa, teraz dajemy czadu na trzy!!!

Energia wysłana kochani - teraz łapcie i zdrowiejcie nam, bo czekamy na was w całej Polsce i nie tylko 8)

... Pawełku, maluszku nasz, weź tam Mamusi po cichutku powiedz na uszko, żeby się już budziła bo szkoda leniuchowania :)

Też się zgłaszam z dużą porcji energi dla szacownego Komtura Mazurskiego, szwagra Maksia i Dosi . :D . To nic, że nie znam ich osobiście ale życzę Im duuuużo zdrówka :lol: :lol:
Też się zgłaszam z dużą porcji energi dla szacownego Komtura Mazurskiego, szwagra Maksia i Dosi . :D . To nic, że nie znam ich osobiście ale życzę Im duuuużo zdrówka :lol: :lol:

Pawełku, maluszku nasz, weź tam Mamusi po cichutku powiedz na uszko, żeby się już budziła bo szkoda leniuchowania :)

Kochana, Dosia dobrze wie co robi. Odpoczywa przed nieprzespanymi nockami.

Dosia, tylko nie przesadzaj z tym spaniem :wink: Wracaj, chopaki na Ciebie czekają 8)

Ja również dołączam potrójną dawkę energii.
Ty masz oddawać a nie zbierać :wink: :lol:

kochana - wiem co robię :D

zebrałam cały koszy i teraz Czerwonym Kapturkiem posyłam w trasę Olsztyn-Poznań- Wrocław

Koszyk do zwrotu - jutro poslę Wilkiem,bo pewnie ten łotr zeżre Kapturka :roll:

Jestem i przesyłam potrójną modlitwę moją o zdrowie dla Całej Trójki.Mój Boże musi Dorotka wyzdrowiec taka malutka duszyczka czeka na Nia.Tomek ,Artur i Dorotko trzymajcie sie jesteśmy z Wami,jestesmy dobrych mysli.
Porcja energii wysłana do Tomka, Artura i dla Dosi - kochana wracaj prędko do zdrowia bo maleńki osesek bardzo Cię potrzebuje!!! Trzymam kciuki i gdybym tylko mogła to tak jak joola wypiłabym za Wasze zdrowie :D

Późno, bo późno, ale lepiej późno niż w ogóle ... no nie!!!???

Trzymajcie się wszyscy: Komturze, Arturze, Doooosiuuuu .... czekamy na Was!!!!