daggulka 15.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jestem i wspieram całą trójkę właśnie mnie przywieziono od mechanika ....moje autko zachorowało na rozrząd i pompę wody ... ponoc cud nad wislą, że silnik ocalał bo na naprawę wtedy musiałabym pożyczkę brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 i ja jestem z koszykiem http://moj_dom.netbird.pl/assets/article_image/koszyk-full.jpg energie dobrą zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.06.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ty masz oddawać a nie zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jestem na posterunku, wspieram dobrymi myślami Tomka, Artura i Dosię - trzymaj się dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 I ja też nadaję dla wszystkich potrzebujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No! Nareszcie mam wyzwanie godne takich ilości energii, jakie ja wysyłam. No to jedziemy: Adin... Tomek!!! Dwa.....Artur!!! Tri... Doooooosiaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pooooooooooooooooszłooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dosiu, walcz, walcz dzielnie, Twój maleńki Pawełek bardzo czeka na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Tomku, Arturze.... trzymajcie się dzielnie.... pozwolicie chłopaki, że dziś dam pierwszeństwo kobiecie... Dosia... dasz radę, wierzymy w Ciebie, czeka na Ciebie taki jeden mały facecik, już wkrótce znowu będziecie wszyscy razem Aha.. wiadomość od Artura, oddycha już samodzielnie, respirator dostał wolne pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobrze DPS-ia prawi jak wyżej Było na raz, niedawno na dwa, teraz dajemy czadu na trzy!!! Energia wysłana kochani - teraz łapcie i zdrowiejcie nam, bo czekamy na was w całej Polsce i nie tylko ... Pawełku, maluszku nasz, weź tam Mamusi po cichutku powiedz na uszko, żeby się już budziła bo szkoda leniuchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 15.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Też się zgłaszam z dużą porcji energi dla szacownego Komtura Mazurskiego, szwagra Maksia i Dosi . . To nic, że nie znam ich osobiście ale życzę Im duuuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 trzykrotna dobra energia powędrowała w przestworza Dosia, Tomek, Artur - trzymajcie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 15.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Też się zgłaszam z dużą porcji energi dla szacownego Komtura Mazurskiego, szwagra Maksia i Dosi . . To nic, że nie znam ich osobiście ale życzę Im duuuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Pawełku, maluszku nasz, weź tam Mamusi po cichutku powiedz na uszko, żeby się już budziła bo szkoda leniuchowania Kochana, Dosia dobrze wie co robi. Odpoczywa przed nieprzespanymi nockami. Dosia, tylko nie przesadzaj z tym spaniem Wracaj, chopaki na Ciebie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja również dołączam potrójną dawkę energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ty masz oddawać a nie zbierać kochana - wiem co robię zebrałam cały koszy i teraz Czerwonym Kapturkiem posyłam w trasę Olsztyn-Poznań- Wrocław Koszyk do zwrotu - jutro poslę Wilkiem,bo pewnie ten łotr zeżre Kapturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 15.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jestem i przesyłam potrójną modlitwę moją o zdrowie dla Całej Trójki.Mój Boże musi Dorotka wyzdrowiec taka malutka duszyczka czeka na Nia.Tomek ,Artur i Dorotko trzymajcie sie jesteśmy z Wami,jestesmy dobrych mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Porcja energii wysłana do Tomka, Artura i dla Dosi - kochana wracaj prędko do zdrowia bo maleńki osesek bardzo Cię potrzebuje!!! Trzymam kciuki i gdybym tylko mogła to tak jak joola wypiłabym za Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Czuwam i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jesteśmy i wspieramy z całych sił.........UUUUUUUUUUUUUUUCHHHHHHHHH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No to sru!!! Trzy dobre moce wysyłam . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Późno, bo późno, ale lepiej późno niż w ogóle ... no nie!!!??? Trzymajcie się wszyscy: Komturze, Arturze, Doooosiuuuu .... czekamy na Was!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts