retrofood 20.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ufffff, dziś sie udało i łącza wytrzymały Nie ma jak przypiąć się do sztywnego łącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 wczoraj nie było dostepu do kompa ale porcja energii poszła jak zawsze... dzisiaj ładuję od rana akumulatory i przesyłam partiami przez cały dzień piękne słoneczko u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wczoraj razem z An-Budkami mocno myśleliśmy o Tomku, Arturze i Dosi. Wzmocnione fale energii szły aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dzień dobry w niedziele. Za chwilę południe, zajrzałam na chwilę i co widzę? Już ponad 1000 razy słaliśmy energię, dobre fluidy, nawoływaliśmy o stawiennictwo i myśleliśmy o Tomku, Arturze i Dosi Czyż to nie cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 21.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No to zaczynamy 1001 daj Boże dużo zdrowia całej Trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 minęła godzina 20... a i jak zauwazyła Afrodyta minęło nam 1000 wpisów z deklaracjami wsparcia. jeden tysiączek za nami, pora dobrze rozpocząc kolejny, juz o 21.30 bedziemy mieli wszyscy okazje m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jestem i mimo,że u nas bardzo zimno,przesyłam ciepłe myśli i gorące pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 u nas też pogoda do zadka ... też wspieram myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wysyłam teraz, bo net mi siada gadzina jedna. Dla Tomka, Artura i Dosi PPPPPPPPPOOOOOOOOOSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 jestem i przesyłam troszke słoneczka bo na Opolszczyźnie upalnie dzisiaj było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 widzę że ten siadający net to jakas plaga ostatnich dni... ja też mam co chwilę z nim problem... zatem przekazuje juz teraz porcje energii, bo potem może być problem Dosiu, Tomku, Arturze... łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapcie :) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 jezdem, jezdem... (dzisiaj to ja wygryzłem małolata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ja też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 21.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Z deszczem i błyskawicami ale to deszczowa piosenka leeeeeeeeeeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 tylko z deszczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 tylko z deszczem... I dużą dawką energii, bo ja do czwórki potrzebujących wysyłam.... Tomku, Dosiu, Kasieńko, Arturze.....proszę o odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 I ode mnie leci dobra energia dla wszystkich choraków.Ściskam mocno kciuki za szybkie wyzdrowienie i powrót na forumowe łono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Mój net się zbiesił, ale się naprawił. Szybciutko więc, za siebie i za Zeljkę - wiuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Mnóstwo dobrej energii poszło. Chciałam w sumie też Was prosić o energię - dla naszej Zeljki i Jej Stefcia. Stefek ma kłopoty z kręgosłupem, skolioza mu bardzo dokucza, lekarze wieszczą operację, której Zeljka bardzo się obawia - wiązałoby sie to z olbrzymim stresem i cierpieniem dla Stefka. Zeljka rozmasowuje mu plecy wg wskazówek lekarzy i rehabilitantki, w czwartek mają jechać do rehabilitantki na kontrolę, w lipcu do lekarza do Poznania.Zeljka sama ma bardzo nadwerężony kręgosłup od noszenia i podpierania Stefka od wielu lat. Też bardzo potrzebuje wsparcia i modlitwy - żeby dała radę. Posyłam więc też dla Zeljki MNÓSTWO dobrych myśli, modlitw i fluidów. Musi się udać, musi się obejść bez operacji Stefka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Choć się nie wpisałem to mocno myślałem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 tylko z deszczem... I dużą dawką energii, bo ja do czwórki potrzebujących wysyłam.... Tomku, Dosiu, Kasieńko, Arturze.....proszę o odbiór Dodatkowa energia ...Stefku proszę o odbiór... Dzięki DPSiu za info o Stefku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts