EWA-S 21.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 To są myśli które lecza/przynajmniej tak bym chciala/dla Stefka aby ból minął,pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ja też energii cała masę wysyłam , dla wszystkich naszych potrzebujących -Tomka, Dosię, Artura, Zejkę i Stefka, Kasieńkę.... i pozdrawiam ich serdecznie z deszczowego i zimnego Trójmiasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No i 20 minęła już ładnych parę minut temu dziś oprócz pozytywnych wibracji dla Dosi,Tomka i Artura również wysyłamy dla Stefka i Zeljki, a zatem bądźmy razem o 21:30 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maksiu .... nie do zdarcia z Ciebie facet no jestem , jestem ...ale mykam odkurzać, a że o czymś trza przy tym mysleć ...całe pół godziny intensywnego myślenia dedykuję naszej zdrowiejącej trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maksiu .... nie do zdarcia z Ciebie facet A tam zaraz... zawsze jest tak, że jak orkiestra ma dyrygenta to lepiej gra.. no a że ja się tylko tak sam mianowałem takim dyrygentem i teraz już nie ma wyjścia..trzeba jeździć tym walcem... do skutku m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 22.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 "Kto mysli o sobie, traci cały świat" mówił Karel Capek. Dlatego tak potrzebni są przyjaciele, z którymi łatwiej znosić cierpienia i kłopoty. Wspierajmy więc wszystkich naszych potrzebujących modlitwą, pozytywnym myśleniem oraz życzmy im szybkiego powrotu do zdrowia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Szykujemy się godzina 21:30 się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Naszykowani jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Raaanyyy ... zdążyłam .... chwila niech oddech złapię .... już!!! Mogę nadawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dziś zacznę od Stefka i Zeljki, bo na obecną chwilę to chyba właśnie oni najbardziej potrzebują wsparcia, ale oczywiście nie zapominam o pozostałej trójce, Dosi, Tomku i Arturze A zatem jedna porcja dla Stefka.... -> poszło!dla Zeljki.. -> poszło!dlla Dosi ... -> poszło!dla Tomka... -> poszło!dla Artura ... -> poszło! m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Uzbierałam kuuuuuuupę pozytywnych myśli i teraz będę wysyłać. Uwaga! Łapcie! Tomek! hop! Artur! mach! Dosia! siup! O dzieciątku też pamiętam.....i delikatnie podaję Zelijka! bach! Stefek! bum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maksiu, my z tego samego kierunku w tym samym kierunku .... no to ziuuuuut!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 22.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Melduję się 21.30 , dla wszystkich potrzebujących porządny zastrzyk energii przesyłam.Co słychac U tomka a co u Artura dano nie było wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Uwaga, uwaga ...poszło ..i to mnóstwo do wszystkich:Stefka, Zeljki, Dosi, Tomka, Kasi, Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 i moje, spóźnione ale najszczersze .....poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 caly czas jestem z wami myslami i ....slina maksiu cmoki - 8x po 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Uff, połączyło wreszcie... No to szybko, potężny strzał energetyczny dla wszystkich: Stefek Zeljka Kasieńka Tomek Artur Dosia Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......... poszłooooooooooooooooooo!!!!!!!!! Dziękuję Wam, kochani, bardzo za wszystkie dobre myśli dla Zeljki i Stefka - zaraz Jej przekażę, na pewno bardzo się będzie cieszyć. Kochani jesteście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 minęły kolejne 24 godziny i na zegarze godzina 20 czas zatem przypomnieć tym którzy przypadkiem zapomnieli że spotykamy się tu o 21.30 i przesyłamy dobrą energie dla Stefka, Zeljki, Dosi, Tomka i Arturaliczy się każda osoba która pomoże naszym rekonwalescentom m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zacznę dzisiaj przekaz energetyczny wcześniej - obawiam się, że znowu net mi się zbiesi o 21.30. Nadaję więc najwięcej jak mogę słońca i energii dla Stefka, Zeljki, Tomka, Dosi i Artura.Gorąco pozdrawiam, mocno wspieram, wytrwale myślę i się modlę za Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 23.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja też już jestem i fruuuu.... znaczy sruuuu... energię przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts