jamles 29.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Bądź z nami... Stefek, Zeljka, Dosia, Tomek i Artur liczą na Ciebie![/color][/size][/b] m. na mnie mogą liczyć, chociaż zamierzam przejść wyłącznie na nasłuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 29.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jestem gotowa zbieram siły na 21.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jestem, ale od jutra chyba bez kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No to ja zaczynam przekaz, dopóki jeszcze mój net przesyła. Stefek, Zeljka, Artur, Dosia, Tomek - dla Was wszystkich wieeeelka porcja dobrej energii, myśli i modlitw. Poszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wszystkim potrzebującym przesyłam . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 29.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jestem na posterunku. . Nieustannie myślę o wszystkich powracających do zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja również dołączam swoje dobre myśli i energię ślę.... a coś już wiadomo o aukcji dla Tomka? po zjeździe miało coś być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 n o to... razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 29.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Mocno trzymam kciuki za powrót do zdrowia Tomka, pozdrawiam serdecznie ego i Jego Rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tomuś, kochany ..... dochodź do siebie , bo nam się powtórka afterparty zlotowgo we wrześniu szykuje .... być z nami musisz Dosia , Artur... z braku czasu nie zaglądałam ... ale ja wiem- w serduszku czuję , że już dobrze wszystko Zelka , kochana - wiesz , że myślę .... jak już Ci powiedziałam przez telefon - o obrazki się nie martw , pójdą w swoim czasie za godną cenę .... buziaczki dla Stefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Trochę później.. ale jestem oczywiście jak co dzień... Tomku walcz dzielnie dalej.. Dosia juz w domku, brawo! Stefek i Zeljka - wierzę że wszystko jest możliwe, trzeba tylko bardzo mocno chcieć... A co do Artura.... to jest dobrze... jak nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy to w przyszłym tygodniu wraca do domu. Wczoraj miał gości w szpitalu, odwiedziła go najbliższa rodzinka, żonka, 5letni syn i 2 miesięczna córeczka, no i poszli razem na spacer - oczy jakoś same się robią wigotne ze wzruszenia. A teraz ----------------------->>>>>>>>>>>>>> poooooooszło!!!! złapali??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dziś spóźniona ale wiernie śląca myśli ozdrowieńcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jeszcze dziś energię przesyłam!!!! Jeszcze trochę i będzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Bądź z nami... Stefek, Zeljka, Dosia, Tomek i Artur liczą na Ciebie![/color][/size][/b] m. na mnie mogą liczyć, chociaż zamierzam przejść wyłącznie na nasłuch Jamles .. jak nie przestaniesz tych goopot wygadywac to jak bony dyny nie zdzierżę Wysyłałam, wysyłam i wysyłać będę dopóki taka będzie potrzeba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 29.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no! wróciłam plecki spiekłam na raczka w tej Danii, wyściskałam znajomych, opowiedziałam o naszych chorowitkach wszystkich i bieguniem do domu i do neta! trzymać mi się tu - chłopaki i dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 29.06.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Bądź z nami... Stefek, Zeljka, Dosia, Tomek i Artur liczą na Ciebie![/color][/size][/b] m. na mnie mogą liczyć, chociaż zamierzam przejść wyłącznie na nasłuch Jamles .. jak nie przestaniesz tych goopot wygadywac to jak bony dyny nie zdzierżę Wysyłałam, wysyłam i wysyłać będę dopóki taka będzie potrzeba!!!! Ja też nie. I będę Ci codziennie rano, w południe i wieczorem wypijać całą kawę. I oponki zjadać. No. Tomuś wracaj do nas szybko, bo widzisz jakie J goopoty opowiada I w ogóle... zamieszanie ze zdjęciami po zlocie się zrobiło, kłócą się ludziska, choć jeszcze nie biją Toooooomeeeeeek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Za pół godziny minie 20.. przypominam, że wcale nadal się spotykamy i przesyłamy pozytywne wibracje dla naszych przyjaciół... o 21.30 sprawdzam listę obecności :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Tomku - brakuje mi Ciebie , wracaj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja już jestem!!!! Odhaczyć mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jestem i ślę od razu i za pamięci Co by mnie o 21.30 jakieś inne czynności do kompa nie dopuściły Raz, dwa, trzy i........PPPOOOOSSSZZZZŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts