Pigwa 10.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dzięki Wam moi najdrożsi!!! Choć może to brzmieć nieprawdopodobnie, ale ja cały czas czułem tę Waszą energię i dzięki niej wracaja mi siły. Oprócz dozgonnej wdzięczności obiecuję, że jak tylko wrócą mi siły i przypłynie trochę energii, będę ją dzielił z wszystkimi potrzebującymi. Badania patologiczne wskazuję, że mój skorupiak nie wydostał się na zewnątrz usunietego gruczołu, wiec rokowania są dobre i wrócę do zdrowia ( w czym również Wasza wielka zasługa). Myślę, że teraz winniśmy się skupić w naszych modlitwach na innych potrzebujących. Kiedy otrzymałem wiadomość od Anetki o chorobie Tomka i jaki to dobry człowiek ( co zreszta widać z oczu na fotografiach), modliłem się żarliwie o Jego powrót do zdrowia. O swojej chorobie dowiedziałem się tuż po powrocie z wakacji na Hawajach, gdzie również modliliśmy się za Tomka w pobliskim kościele Sw. Augustyna w Waikiki. Wierzę, że powróci do zdrowia a być może nawet przyjdzie nam się kiedys spotkać przy ognisku i wychylić gąsiorek mojego starego miodu (25 lat), który jest najlepszym katalizatorem w nocnych Polaków rozmowach. I love You guys !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pigwa: cieszymy się ogromnie z tak dobrych wieści, oczywiście nadal będziemy wspierać Cię, nie myśl sobie, że to było tylko tak chwilowo Jak już wrócisz trochę do sił to zapraszam na nasze forum, ono niby budowlane, ale budować można nie tylko dom, ale również bardzo sympatyczne relacje międzyludzkie. Z tym drugim wychodzi nam chyba równie dobrze jak z pierwszym A skoro jestem już przy głosie, to przypominam o godzinie 21:30 zaczynamy kolejny przekaz energetyczny dla naszych sympatycznych przyjaciół i znajomych m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 poszłooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 pora na codzienną porcję energii... Tomku, Stefku, Zeljko, Pigwo... odpierajcie!!! adin, dwa, tri.... energia poszła!! m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 10.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jestem... I pozdrawiam gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 jestem ja też jeszcze 21 :50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 I takie lekko opóźnione buuuuuuuuuuuuuuuum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 jestem ....myślami z osobami ich potrzebującymi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Za te wszystkie dni, co mnie burzysko nękało i strach było neta odpalać..... Do potrzebujących POSZŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Myślę cały czas, na szczęście na to nie trzeba osobnego czasu... Nie zawsze teraz daję radę napisać o tym, ale naprawdę myślę i wysyłam cały czas energię i trzymam kciuki zaciśnięte. Poszłoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! I jeszcze wiele razy pójdzie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Moi drodzy minęła 20.00 a wiecie co to znaczy? ........ Już czas zbierać się do słania energii, mocy, fluidów i modłów. Godzina 0 _________ 21.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dobrze rzekła Afrodyta.. 20 za nami... 21.30 przed nami... a zatem przygotować się! pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 no i 21.30 tuż tuż... a zatem zaczynam przekaż... dla Tomka -> poszło dla Stefka -> poszło dla Zeljki -> poszło dla Zdziśka Pigwy -> poszło dla Teściowej 1950 -> poszło no to teraz juz musicie zdrowieć :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dopisuję się do Maksia Zdrowiejcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 maksiu jakoś brakuje mi Twojego nawoływania Swoimi komunikatami odznaczałeś kolejny dzień w kalendarzu, kiedy to ślemy energię dla naszych potrzebujących. Ale ja wiem, że teraz masz inne obowiązki i nie zawsze możesz o jakiejś ustalonej porze być przy kompie. Pozdrawiam Twoje Szczęścia. Tomku, Zelijko, Stefku, Pigwo i Teściowo 1950 energia do Was biegiem ruszyła i migiem będzie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 no i 21.30 tuż tuż... a zatem zaczynam przekaż... dla Tomka -> poszło dla Stefka -> poszło dla Zeljki -> poszło dla Zdziśka Pigwy -> poszło dla Teściowej 1950 -> poszło no to teraz juz musicie zdrowieć :D pozdrawiam m. ja też jak Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 11.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dawno mnie nie było a tu masz i czego się dowiaduję pozdrowienia dla Tomka i wszystkich wspierających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ja również ślę pozytywną energię dla "naszych" potrzebujących.... nabierajcie ozdrowieńczej mocy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts