Pigwa 07.09.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Niech mi inni wybaczą, ale dla Franusia dziś się natężyłem najmocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Nadal, dla Franusia najbardziej i najmocniej, ile się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.09.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Franuś ,walcz kruszynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzis znowu dla Franka najmocniej jak sie da. Dla wszystkich innych takze poszlo z modlitwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 08.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Franuś wytrzymaj! Jeszcze trochę a potem już będzie z górki. Przekazuję ci troche moich sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 jestem .... dla Franusia a co u Tomcia słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Franus trzymaj sie mocno, przesylam Ci dobra energie. Walcz i zdrowiej. Czekamy tutaj wszyscy na dobre wiesci od Ciebie. Walcz kruszynko, walcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dla Franusia w szczególności, dla Dosi, dla Tomka, dla Tatusiów Ań, dla Zelijki, dla Stefka, dla Jurka syna Gabrysi... Duuuuuużo, duuuuuuużo, duuuuuuużo dobrego wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A ja piwne tchnienie ślę do Komtura . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kurde, do boju, do walki, wszyscy! No już! Zdrowieć! Moc przybywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A ja piwne tchnienie ślę do Komtura . Pozdrawiam. dzisiaj to bardziej Frankowi potrzebne, ktoś za kilkanaście lat musi dziadkom forumowym po piwo biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ale tyż ktosik musi mieć zdrowie aby to pifko wypić ni? No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2009 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wszystkim.Choć Franusiowi najbardziej, bo to mu teraz najbardziej potrzebne. Wielki zastrzyk energii. Poszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.09.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wszystkim. Choć Franusiowi najbardziej, bo to mu teraz najbardziej potrzebne. Wielki zastrzyk energii. Poszło!!! to poszło podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Porcja na dzis poszla i od nas. Niecierpliwie czekamy, az wujek Tomek sam sie do nas odezwie. Czekamy tez na dobre wiesci od Agi, o tym jak Franek swietnie sobie dal rady. Trzymajcie sie wszyscy potrzebujacy i jak to Ania powiedziala.., po zdrowie, po zdrowie!!! Do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 09.09.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Poszło! Ale łaknę nowych wiadomości i niech mi się nie ważą być niedobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja - dokładnie jak Pigwa powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Porcja na dzis poszla i od nas. Niecierpliwie czekamy, az wujek Tomek sam sie do nas odezwie. Czekamy tez na dobre wiesci od Agi, o tym jak Franek swietnie sobie dal rady. Trzymajcie sie wszyscy potrzebujacy i jak to Ania powiedziala.., po zdrowie, po zdrowie!!! Do przodu! podpisuje sie malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 W końcu i ja dotarłam!!!! Wszystkim potrzebującym ... Franusiowi w szczególności, bo taki tycieńki jest .... wiuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Porcja na dzis poszla i od nas. Niecierpliwie czekamy, az wujek Tomek sam sie do nas odezwie. Czekamy tez na dobre wiesci od Agi, o tym jak Franek swietnie sobie dal rady. Trzymajcie sie wszyscy potrzebujacy i jak to Ania powiedziala.., po zdrowie, po zdrowie!!! Do przodu! podpisuje sie malka Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts