miciu 24.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wstępnie ustaliliśmy,że stawiamy na kibelek wiszący ale jak rozwiązać problem ze ścianą czyli działówką mamy 12 cm a stelaż również ma ok 12 cm?? Chyba można przymocować stelaż do ścianki a potem obudować go np. regipsem Będziesz miał półeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 25.05.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wstępnie ustaliliśmy,że stawiamy na kibelek wiszący ale jak rozwiązać problem ze ścianą czyli działówką mamy 12 cm a stelaż również ma ok 12 cm?? Są takie stelaże do zabudowy w ściankach, wejdź na stronę Grohe i poczytaj. Poza tym ściana do której stelaz jest przyczepiony musi miec własnie 12 cm grubości żeby przenosiła obciążenie. Wiem bo chciałam przyczepić swój do ścianki 8 cm i kilka osób (w tym pani z nadzoru budowlanego) zdecydowanie mi to odradziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 25.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 zbigmor tak zgrabnie się uchylasz od odpowiedzi na pytanie "ile razy w miesiącu myjesz podłogę w toalecie?", że zaczynam się zastanawiać nad tym czy nie powinnam zapytać "ile razy w życiu CI się to zdarzyło?". Wcale nie zgrabnie tylko tak jak facet. Jak montowałem łazienkę to sam fugowałem i czyściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 zbigmor tak zgrabnie się uchylasz od odpowiedzi na pytanie "ile razy w miesiącu myjesz podłogę w toalecie?", że zaczynam się zastanawiać nad tym czy nie powinnam zapytać "ile razy w życiu CI się to zdarzyło?". Wcale nie zgrabnie tylko tak jak facet. Jak montowałem łazienkę to sam fugowałem i czyściłem. raz się można poświecić ale co sobotę - NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wcale nie zgrabnie tylko tak jak facet. Jak montowałem łazienkę to sam fugowałem i czyściłem. No faktycznie. Jak się raz w życiu myje podłogę przy kibelki to może on być stojący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 25.05.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wcale nie zgrabnie tylko tak jak facet. Jak montowałem łazienkę to sam fugowałem i czyściłem. No faktycznie. Jak się raz w życiu myje podłogę przy kibelki to może on być stojący. A dziękuję, żona nie narzeka, a sama go wybierała. Kabiny prysznicowej za to nie chciała, choć nie z powodu większego wysiłku mycia niż przy wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jestem chyba tradycjonalistą i dlatego wybrałem stojącą A dziękuję, żona nie narzeka, a sama go wybierała. No to jak to w końcu było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 26.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jestem chyba tradycjonalistą i dlatego wybrałem stojącą A dziękuję, żona nie narzeka, a sama go wybierała. No to jak to w końcu było? Żona dla świętego spokoju zgodziła się na wybór męża :] Ja ze stojącymi mam same problemy (pecha mamy do kibelków w wynajmowanych mieszkaniach :/) - tak więc jeśli nawet miałby mi się psuć tak często jak teraz to i tak wolę wiszący - przynajmniej będzie estetyczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
straga 26.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 kup wiszącą michę i do tego spłuk Rapid SL geberita. Tam nie ma co się psuć, najwyżej spadnie wężyk i jest to do naprawienia bez rozwalania ściany. 10 lat gwarancji! A tańsząwersjęzbudowanąw podobny sposób ma Ideal Standard Nie wiem jaki rodzaj miski wybrać,czy wiszącą podwieszaną do gotowych systemów konstrukcyjnych – stelaży instalacyjnych) czy tradycyjną stojącą (montowane do podłogi za pomocą śrub, które się następnie maskuje) Jak w takiej misce wiszącej popsuje się spłuczka i co wtedy?? będę zmuszona kłuć w ścianie i rozwalać płytki i naprawiać czy te spłuczki się raczej nie psują!! Proszę o radę na jaką się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassidy 26.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 rapid sl, to grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 26.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jestem chyba tradycjonalistą i dlatego wybrałem stojącą A dziękuję, żona nie narzeka, a sama go wybierała. No to jak to w końcu było? A razem to nie mogliśmy się zgodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 u mnie w obu łazienkach wiszące, łatwiej utrzymać czystość i wiszące bardziej mi się podobają i to jest głowny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 27.05.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A nie chcesz stelażu do zabudowy? Tak będzie stelaż Dziękuję wszystkim za opinię!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 27.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Podobno przy naprawie wiszących najlepiej sprawdzają się ginekolodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts