daniel1719505129 19.05.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 hes *daniel* Uszczelnij drzwi do kotlowni jak najszybciej, bo "kochać się" z przyduchą najlepiej tylko w kotłowni, a nie w całym mieszkaniu. Pozdrawiam Flexus Witam, Jak na obecną chwilę wydje mi się to jedyne sensowne rozwiązanie. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukol-bis 19.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bardzo często wyczyszczenie komina i przewodów spalinowych, które oczywiście są "czyste", daje rewelacyjne rezultaty. Jeżeli coś jest z kominem nie tak, to piersze objawy występują w ciepłe dni..... a później i w te zimne jest kiepsko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel1719505129 26.05.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A tak normalnie to jak czesto trzeba czyścić kominy dymne dla przy piecach na węgiel? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukol-bis 26.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A tak normalnie to jak czesto trzeba czyścić kominy dymne dla przy piecach na węgiel? Dzięki Zalece się 2 razy w roku, ale z własnego doświadczenia wiem, że paląc oszczędnie (z przyduszonym dostępem powietrza) można zasyfić komin w czasie jednego palenia. Wiec należałby stwierdzić; że komin trzeba czyścić stosownie do potrzeb. Jeżeli są problemy z paleniem, to może być właśnie taka potrzeba. U mnie to zadziałało. Aż sam się zdziwiłem jak rewelacyjnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts