iwett27 17.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, koniec końców i kasa sie tez kończy stad zakupy sprzetu na raty:) Bylismy w kilku sklepach typu Media, Saturi itp alw wybów paskudny...w necie wiecej i taniej al czy da rade wziąc cos na raty??? jak to wyglada w praktyce? Macie moze jakies doświadczenie? Jaki sklep intrnetowy z ratami mozecie polecic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam, koniec końców i kasa sie tez kończy stad zakupy sprzetu na raty:) Bylismy w kilku sklepach typu Media, Saturi itp alw wybów paskudny...w necie wiecej i taniej al czy da rade wziąc cos na raty??? jak to wyglada w praktyce? Macie moze jakies doświadczenie? Jaki sklep intrnetowy z ratami mozecie polecic??? W praktyce sklepy nie sprzedają na raty. To nie ich biznes. Pożyczki udzielają instytucje związane umową z punktem handlowym. Z tego co zauważyłem to większość sklepów internetowych daje możliwość kupna towaru na raty. bO warunki należy pytać w tych sklepach bo mogą być różne w różnych sklepach mimo tej samej firmy kredytującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablomx 18.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Piekarnik Franke i telewizor LCD kupowałem na raty. Cena w internecie jest o kilka stów niższa niż w standardowych sklepach. A sam zakup polega na tym, że wysyłasz im mailem xero potrzebnych dokumentów, oni przygotowują umowę i przysyłają Ci na maila, Ty drukujesz i odsyłasz pocztą/kurierem. Oni odbierają, czekasz na decyzje banku (albo decyzje jest przed wysłaniem dokumentów, nei pamiętam), jeśli zaakceptują to dostajesz o tym informacje i sklep wysyła kuriera. W moim przypadku w poniedziałek zakupiłem, załatwiłem formalności i wysłałem podpisaną umowę tego samego dnia. W czwartek doręczył kurier. Zero problemu. Jak wybierasz jakiś produkt masz na np. ceneo.pl masz listę sklepów i opinie o nich. Przed zakupem, zobacz ilości opinii, przeczytaj czy są pozytywne, co ludzi o nich piszą. Jak są negatywne opinie, to daru sobie. Ja kupowałem, sprawdziłem opinie, problemu nie było. A dostarczony sprzęt sprzęt sprawuje się świetnie. I nie ma wad, wyposażenie jest kompletne, gwarancja podbita... Bez zastanowienia bierz w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 18.05.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wszystko fajnie tylko ja do piatku musze miec to wszystko u siebie...a niestety papierologia troche potrwa. Rozmawiałam dzisiaj z Pani a ze sklepu internetowgo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablomx 18.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No mi się udało, ale wszystkie papiery miałem już przygotowane. Jeśli jeszcze nie zamówiłeś, to poszukaj jakiegoś sklepu blisko Ciebie, z możliwością odbioru osobistego. zawsze ok 1-2 dni szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja kupiam na raty wszystko do kuchni w sklepie internetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablomx 19.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ja kupiam na raty wszystko do kuchni w sklepie internetowym Sporo taniej wchodzi nie? Ile udało Ci się zaoszczędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 19.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ja kupiam na raty wszystko do kuchni w sklepie internetowym napisz jaki to sklep internetowy i czy wszystko załatwione było dobrze ... typu wady sprzetów obicia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts