Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przestrzegam przed WYLEWKA.COM

gonzo93

Recommended Posts

• Odpowiedzi 480
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Akurat parkietu klejonego mieć nie będę ponieważ mam w domu i już rzygam... będzie podłoga pływająca- panele. Mam ogrzewanie podłogowe na całej płycie. Więc ponawiam pytanie czy moja wylewka powinna zawierać żwir ?

nie musi Twoja wylewka zawierać żwiru. Pod pływającą podłogę powinni zrobić równą wylewkę 8- 12N/mm2. Zagruntować żeby się nie piaszczyła i układać jak będzie sucha.

• 1 month później...
Pany, znałóżta se nowy topic w temacie pytań o wytrzymałość etc. Po co to mnie tu wisi wciąż na pierwszej stronie i w oczy kole :)

a po to że do tej pory nie zapłaciłeś za swoje partactwo.

Może ktoś ze Szczecina przeczyta ten wątek i gdy zobaczy że do wylewek przyjachał mu koleś na warszawskich blachcach to mu się zapali ostrzegawcza lampka.

Za upadek wylewki.pl winny jesteś tylko ty sam. Żeby prowadzić firmę trzeba mieć kapitał i być zabezpieczony na wypadek poprawek. TY przygotowny byłeś tylko na inkasownie kasy. Jesteś typem wykonawcy dla którego liczą się tylko metry. Mam nadzieje że ktoś kiedyś wydyma cię na kasę i zachowa się dokładnie tak jak ty zachowałeś się wobec.założycieli powyższego wątku.

a po to że do tej pory nie zapłaciłeś za swoje partactwo.

Może ktoś ze Szczecina przeczyta ten wątek i gdy zobaczy że do wylewek przyjachał mu koleś na warszawskich blachcach to mu się zapali ostrzegawcza lampka.

Za upadek wylewki.pl winny jesteś tylko ty sam. Żeby prowadzić firmę trzeba mieć kapitał i być zabezpieczony na wypadek poprawek. TY przygotowny byłeś tylko na inkasownie kasy. Jesteś typem wykonawcy dla którego liczą się tylko metry. Mam nadzieje że ktoś kiedyś wydyma cię na kasę i zachowa się dokładnie tak jak ty zachowałeś się wobec.założycieli powyższego wątku.

Bądź spokojny, zostałem "wydymany" na kasę nie raz, bynajmniej nie za spartoloną wylewkę, być może dlatego nie dorobiłem się "kapitału". Mam wszystko w leasingu w różnych firmach także "blachy" mam z różnych miejsc Polski. Ciężko mnie namierzyć :)

Choć ostatnio zarejestrowałem coś na OLT... zbieg okoliczności ? Oi też upadli.

• 4 weeks później...
No to co podbijamy temat, pozdrowienia dla Pana BMS

Nie pisz "podbijamy" bo nikt prócz ciebie tego nie robi, nie manipuluj rzeczywistością bo jej nie zaczarujesz (no chyba, że zalogujesz się jeszcze na kilka super nicków, które są autorytetami tego forum mającymi po kilka postów przez kilka lat :) )

Twoja głupota i naiwność mnie zadziwia, doprawdy :)

Zrozum, nie ma już kogoś takiego jak BMS i f-ma wylewka.com :D

Ale pław się w swojej nienawiści, widzę, że sprawia ci to bardzo dużą przyjemność :)

Wylej jeszcze kilka wiader pomyj, twoje życie to rynsztok i bawią cię takie klimaty. Bravo !

Miłej zabawy.

• 4 months później...
.....Za upadek wylewki.pl winny jesteś tylko ty sam. Żeby prowadzić firmę trzeba mieć kapitał i być zabezpieczony na wypadek poprawek. ....

Żeby prowadzić firmę trzeba mieć GŁOWĘ NA KARKU i BYĆ UCZCIWYM.

Reszta wymieniona wyżej przyjdzie z czasem.

BMS nie spełnią wymienionych warunków, skończy się jak Amber Gold i tyle w temacie

• 2 weeks później...

hahah 50 tys a na 150m2 sie potknol...ta jasne...frajerze jest wojna sa ofiary dajesz 1zl za m2 u wymagasz jakosci....ochlon 150m2 to 700zl szpachla 1000zl tarcze diamentowa i po problemie idioto....

na przyszlosc jesli robi ktosc i sknoci ....wystawiamy mu rachunek za poprawke....ew placimy pozniej a nie od reki....1.5cm ale na jakiej dlugosci....3m to nie tak zle chyba ze sa gorki i dolina 1,5cm a srednica 0,5cm to sie szlifuje i jest git

hahah 50 tys a na 150m2 sie potknol...ta jasne...frajerze jest wojna sa ofiary dajesz 1zl za m2 u wymagasz jakosci....ochlon 150m2 to 700zl szpachla 1000zl tarcze diamentowa i po problemie idioto....

na przyszlosc jesli robi ktosc i sknoci ....wystawiamy mu rachunek za poprawke....ew placimy pozniej a nie od reki....1.5cm ale na jakiej dlugosci....3m to nie tak zle chyba ze sa gorki i dolina 1,5cm a srednica 0,5cm to sie szlifuje i jest git

brałeś coś?.......masakra już lepiej nie komentuj człowieku

Edytowane przez teka

• 2 months później...
Bądź spokojny, zostałem "wydymany" na kasę nie raz, bynajmniej nie za spartoloną wylewkę, być może dlatego nie dorobiłem się "kapitału". Mam wszystko w leasingu w różnych firmach także "blachy" mam z różnych miejsc Polski. Ciężko mnie namierzyć :)

Choć ostatnio zarejestrowałem coś na OLT... zbieg okoliczności ? Oi też upadli.

już niżej upaśc ni można.... pokazałeś swoje prawdziwe oblicze... zakładaj firmy gdzie chcesz i jakie chcesz... rynek i tak Cię zweryfikuje. ot i cała filozofia...

ja mam podobny problem z tynkarzami jak ludzie mieli z Tobą - mam nadzieję ze u mnie pójdzie szybciej a moi tynkarze podzielą Twoją historię....

Cieszę się że forum weryfikuje takich wykonawców.

• 5 months później...
już niżej upaśc ni można.... pokazałeś swoje prawdziwe oblicze... zakładaj firmy gdzie chcesz i jakie chcesz... rynek i tak Cię zweryfikuje. ot i cała filozofia...

ja mam podobny problem z tynkarzami jak ludzie mieli z Tobą - mam nadzieję ze u mnie pójdzie szybciej a moi tynkarze podzielą Twoją historię....

Cieszę się że forum weryfikuje takich wykonawców.

To sobie kolego możemy rece podać - mnie też tyki wywalili na maxa

dzięki temu jestem ponad 20 kola w plecy i dwa lata z budą.

E.... szkoda gadać lepiej się napić - na pohybel

• 1 month później...
Sprawa wygrana , kasy brak ! To się może jeszcze ciągnąć i ciągnąć. A jak się okaże że komornik nie ma czego sprzedać bo cały sprzęt w lizingu albo z wypożyczalni ? kilka lat temu miałem taki przypadek , firma budowlana z Warszawy , sprzętu na budowie sporo ale nie ich własność, jedyne co mieli to 3 stare komputery i rozklekotany bus dostawczak. 30tyś poszło się rypać !

pozwoliłem sobie odgrzać bo jestem na temacie wylewek, ale nie o tym..

otóż info dla tych komu ktoś jest winien kasę i pisze jak zadowolony z siebie Pan BMS:

Mam wszystko w leasingu w różnych firmach także "blachy" mam z różnych miejsc Polski. Ciężko mnie namierzyć :)

otóż teraz jest tak że komornik zajmuje rzeczy które dłużnik ma "we władaniu", a nie jest ich właścicielem..

czyli może gościa wysadzić z auta w lizingu na środku ulicy, z auta kolegi, żony, czy kogo tam jeszcze i zająć to auto.. oczywicie może też zając maszynę, agregat czy co tam jeszcze lizingi dają, dotyczy też czegos na raty..

i teraz jest tak - że właściciel ma 30 dni od zajęcia swojej własności (właściciel czyli np. bank czy firma lizingowa) na wniesienie powództwa przeciwegzekucyjnego do komornika.. ten termin to termin nieprzekraczalny (chyba w prawniczym bełkocie nazywa się zawity) czyli jak nie wniesie tego powództwa albo wniesie za późno to pozamiatane, komornik sprzedaje to na licytacji i tyle, a bank/firma lizingowa/kolega/teściowa czyli właściciel niech się buja i od dłużnika odzyskuje kasę... mało ludzi o tym wie, komorników też trzeba uświadamiać o takim czymś..

poczytajcie sobie pamietnik windykatora (do wygoglania) to pare jeszcze ciekawych sztuczek sie dowiecie..

• 2 years później...