pawko_ 10.06.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nie wiem po co Dlatego się pytam czy potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 10.06.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nie wiem po co Dlatego się pytam czy potrzebny ? Solidna podłoga z drewna litego wymaga solidnego "fundamentu" - podkładu. Panele nie należą do tej kategorii podłóg a konsekwencji wylewka również nie musi być "pierwszego sortu" w zakresie wytrzymałości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMS 11.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Pany, znałóżta se nowy topic w temacie pytań o wytrzymałość etc. Po co to mnie tu wisi wciąż na pierwszej stronie i w oczy kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 11.06.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Akurat parkietu klejonego mieć nie będę ponieważ mam w domu i już rzygam... będzie podłoga pływająca- panele. Mam ogrzewanie podłogowe na całej płycie. Więc ponawiam pytanie czy moja wylewka powinna zawierać żwir ? nie musi Twoja wylewka zawierać żwiru. Pod pływającą podłogę powinni zrobić równą wylewkę 8- 12N/mm2. Zagruntować żeby się nie piaszczyła i układać jak będzie sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 10.08.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Pany, znałóżta se nowy topic w temacie pytań o wytrzymałość etc. Po co to mnie tu wisi wciąż na pierwszej stronie i w oczy kole a po to że do tej pory nie zapłaciłeś za swoje partactwo. Może ktoś ze Szczecina przeczyta ten wątek i gdy zobaczy że do wylewek przyjachał mu koleś na warszawskich blachcach to mu się zapali ostrzegawcza lampka. Za upadek wylewki.pl winny jesteś tylko ty sam. Żeby prowadzić firmę trzeba mieć kapitał i być zabezpieczony na wypadek poprawek. TY przygotowny byłeś tylko na inkasownie kasy. Jesteś typem wykonawcy dla którego liczą się tylko metry. Mam nadzieje że ktoś kiedyś wydyma cię na kasę i zachowa się dokładnie tak jak ty zachowałeś się wobec.założycieli powyższego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMS 17.08.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 a po to że do tej pory nie zapłaciłeś za swoje partactwo. Może ktoś ze Szczecina przeczyta ten wątek i gdy zobaczy że do wylewek przyjachał mu koleś na warszawskich blachcach to mu się zapali ostrzegawcza lampka. Za upadek wylewki.pl winny jesteś tylko ty sam. Żeby prowadzić firmę trzeba mieć kapitał i być zabezpieczony na wypadek poprawek. TY przygotowny byłeś tylko na inkasownie kasy. Jesteś typem wykonawcy dla którego liczą się tylko metry. Mam nadzieje że ktoś kiedyś wydyma cię na kasę i zachowa się dokładnie tak jak ty zachowałeś się wobec.założycieli powyższego wątku. Bądź spokojny, zostałem "wydymany" na kasę nie raz, bynajmniej nie za spartoloną wylewkę, być może dlatego nie dorobiłem się "kapitału". Mam wszystko w leasingu w różnych firmach także "blachy" mam z różnych miejsc Polski. Ciężko mnie namierzyć Choć ostatnio zarejestrowałem coś na OLT... zbieg okoliczności ? Oi też upadli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpilsniak 14.09.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 No to co podbijamy temat, pozdrowienia dla Pana BMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMS 18.09.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 No to co podbijamy temat, pozdrowienia dla Pana BMS Nie pisz "podbijamy" bo nikt prócz ciebie tego nie robi, nie manipuluj rzeczywistością bo jej nie zaczarujesz (no chyba, że zalogujesz się jeszcze na kilka super nicków, które są autorytetami tego forum mającymi po kilka postów przez kilka lat ) Twoja głupota i naiwność mnie zadziwia, doprawdy Zrozum, nie ma już kogoś takiego jak BMS i f-ma wylewka.com Ale pław się w swojej nienawiści, widzę, że sprawia ci to bardzo dużą przyjemność Wylej jeszcze kilka wiader pomyj, twoje życie to rynsztok i bawią cię takie klimaty. Bravo ! Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Budowniczy 30.01.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Wylewki są stosunkowo łatwe w zrobieniu i najlepiej porwać się na nie samemu i zrobić dokładnie z gotowych mieszanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 31.01.2013 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 .....Za upadek wylewki.pl winny jesteś tylko ty sam. Żeby prowadzić firmę trzeba mieć kapitał i być zabezpieczony na wypadek poprawek. .... Żeby prowadzić firmę trzeba mieć GŁOWĘ NA KARKU i BYĆ UCZCIWYM. Reszta wymieniona wyżej przyjdzie z czasem. BMS nie spełnią wymienionych warunków, skończy się jak Amber Gold i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 01.02.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wylewki są stosunkowo łatwe w zrobieniu i najlepiej porwać się na nie samemu i zrobić dokładnie z gotowych mieszanek nawet nie wiesz w jakim jestes błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubert1981 13.02.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 hahah 50 tys a na 150m2 sie potknol...ta jasne...frajerze jest wojna sa ofiary dajesz 1zl za m2 u wymagasz jakosci....ochlon 150m2 to 700zl szpachla 1000zl tarcze diamentowa i po problemie idioto.... na przyszlosc jesli robi ktosc i sknoci ....wystawiamy mu rachunek za poprawke....ew placimy pozniej a nie od reki....1.5cm ale na jakiej dlugosci....3m to nie tak zle chyba ze sa gorki i dolina 1,5cm a srednica 0,5cm to sie szlifuje i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 13.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) hahah 50 tys a na 150m2 sie potknol...ta jasne...frajerze jest wojna sa ofiary dajesz 1zl za m2 u wymagasz jakosci....ochlon 150m2 to 700zl szpachla 1000zl tarcze diamentowa i po problemie idioto.... na przyszlosc jesli robi ktosc i sknoci ....wystawiamy mu rachunek za poprawke....ew placimy pozniej a nie od reki....1.5cm ale na jakiej dlugosci....3m to nie tak zle chyba ze sa gorki i dolina 1,5cm a srednica 0,5cm to sie szlifuje i jest git brałeś coś?.......masakra już lepiej nie komentuj człowieku Edytowane 13 Lutego 2013 przez teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Bądź spokojny, zostałem "wydymany" na kasę nie raz, bynajmniej nie za spartoloną wylewkę, być może dlatego nie dorobiłem się "kapitału". Mam wszystko w leasingu w różnych firmach także "blachy" mam z różnych miejsc Polski. Ciężko mnie namierzyć Choć ostatnio zarejestrowałem coś na OLT... zbieg okoliczności ? Oi też upadli. już niżej upaśc ni można.... pokazałeś swoje prawdziwe oblicze... zakładaj firmy gdzie chcesz i jakie chcesz... rynek i tak Cię zweryfikuje. ot i cała filozofia... ja mam podobny problem z tynkarzami jak ludzie mieli z Tobą - mam nadzieję ze u mnie pójdzie szybciej a moi tynkarze podzielą Twoją historię.... Cieszę się że forum weryfikuje takich wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 08.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 już niżej upaśc ni można.... pokazałeś swoje prawdziwe oblicze... zakładaj firmy gdzie chcesz i jakie chcesz... rynek i tak Cię zweryfikuje. ot i cała filozofia... ja mam podobny problem z tynkarzami jak ludzie mieli z Tobą - mam nadzieję ze u mnie pójdzie szybciej a moi tynkarze podzielą Twoją historię.... Cieszę się że forum weryfikuje takich wykonawców. To sobie kolego możemy rece podać - mnie też tyki wywalili na maxa dzięki temu jestem ponad 20 kola w plecy i dwa lata z budą. E.... szkoda gadać lepiej się napić - na pohybel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 08.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 To sobie kolego możemy rece podać - mnie też tyki wywalili na maxa dzięki temu jestem ponad 20 kola w plecy i dwa lata z budą. E.... szkoda gadać lepiej się napić - na pohybel Dwa lata z budą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 08.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No dwa lata nic nie mogliśmy robić bo tyle trwała sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 08.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 to przykro...... Faktycznie, lepiej się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 18.11.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Sprawa wygrana , kasy brak ! To się może jeszcze ciągnąć i ciągnąć. A jak się okaże że komornik nie ma czego sprzedać bo cały sprzęt w lizingu albo z wypożyczalni ? kilka lat temu miałem taki przypadek , firma budowlana z Warszawy , sprzętu na budowie sporo ale nie ich własność, jedyne co mieli to 3 stare komputery i rozklekotany bus dostawczak. 30tyś poszło się rypać ! pozwoliłem sobie odgrzać bo jestem na temacie wylewek, ale nie o tym.. otóż info dla tych komu ktoś jest winien kasę i pisze jak zadowolony z siebie Pan BMS: Mam wszystko w leasingu w różnych firmach także "blachy" mam z różnych miejsc Polski. Ciężko mnie namierzyć otóż teraz jest tak że komornik zajmuje rzeczy które dłużnik ma "we władaniu", a nie jest ich właścicielem.. czyli może gościa wysadzić z auta w lizingu na środku ulicy, z auta kolegi, żony, czy kogo tam jeszcze i zająć to auto.. oczywicie może też zając maszynę, agregat czy co tam jeszcze lizingi dają, dotyczy też czegos na raty.. i teraz jest tak - że właściciel ma 30 dni od zajęcia swojej własności (właściciel czyli np. bank czy firma lizingowa) na wniesienie powództwa przeciwegzekucyjnego do komornika.. ten termin to termin nieprzekraczalny (chyba w prawniczym bełkocie nazywa się zawity) czyli jak nie wniesie tego powództwa albo wniesie za późno to pozamiatane, komornik sprzedaje to na licytacji i tyle, a bank/firma lizingowa/kolega/teściowa czyli właściciel niech się buja i od dłużnika odzyskuje kasę... mało ludzi o tym wie, komorników też trzeba uświadamiać o takim czymś.. poczytajcie sobie pamietnik windykatora (do wygoglania) to pare jeszcze ciekawych sztuczek sie dowiecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wadolek 27.05.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Jak się sprawa skończyła? Bms oddał pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts