tr33 30.07.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Wioma i JSZ33! Byc moze i nam uda sie w tym czasie podjechac na moment do Paniowic Z ochota posluchamy Waszych uwag. Pozdr. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tr33 31.07.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Spotkalismy sie w domku Wiomy, razem z JSZ33. Poogladalismy, popodziwialismy, zagladnelismy do srodka konwalii, rzucilismu okiem na piekna i spokojna okolice i po wymianie pogladow - wrocilismy z powrotem. Moznaby dopisac, ze "pozegnaniom nie bylo konca" Wioma: w oknie kuchennym zostawilismy Ci kartke. Bylo milo - pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 31.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Witam, niestety wczoraj nie moglam tam dotrzec (bardzo załuje ).Ale wybieram sie tam dzis , mam nadzieje ze kartka jeszcze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 31.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dziekuje Chłopaki za miły list, no rzeczywiscie zostawiliscie lekki balagan ale to nic, oprocz tego mam wode w "saloniku" na górze, las na parterze i błoto na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tr33 01.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Nastepnym razem obiecujemy poprawe A poki co JSZ33 juz pojechal na urlop a my wybieramy sie jutro. Kto wie, moze to jeden z ostatnich urlopow w najblizszej przyszlosci? (budowa za rok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 01.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 W takim razie zycze pieknej pogody i udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Wioma ale fajnie już wygląda twoja Konwalia Tak sobie na nią patrzę i wydaje mi sie że masz wyrównane stropy na piętrze tzn. chodzi mi o garaż a nie widzę żebyś podnosiła ściankę kolankową. W takim razie to jak to pomieszczenie wygląda, nie jest za niskie? No chyba że macie to jakoś inaczej rozwiązane a ja na zdjęciach się nie dopatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 09.08.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 monkastropu nie mam wyrówanego, ten nad garazem jest troche nizej .Nie tak nisko jak w projekcie , ale tak na 1-2 schodki. Cos tam podniesli na poziomie fundamentów.a jak tam postepuja prace u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.08.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To jaką masz teraz wysokość garażu i pomieszczenia nad garażem? U mnie też są wyrównane poziomy tyle, że mieliśmy podnosić ściankę kolankową ale teraz to nie jestem tego juz taka pewna. Przekonuję męża żeby jej jednak nie podnosić tylko żeby obniżyć trochę strop nad garażem. Czyli dokładnie jak u Ciebie dlatego tak jestem ciekawa tych wysokości pomieszczeń. A co u mnie? W porównaniu do waszych postępów to u mnie tempo żółwie, czyli dopiero stan zero osiągnięty Ale i tak mnie to cieszy bo sporo zaoszczędzone i wszystko zrobione własnymi rękami Teraz czekam na materiał na ściany nośne i powoli zacznie coś wyrastać z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 09.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 nie wiem jakie sa to wysokosci- musze zmierzyć.na oko wyglada normalnie .Teraz jak jeszcze nie ma dachówki to jest taka przestrzeń- zobaczymy jak bedzie z dachówka-mam obiecane do konca miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To czekam na fotki z dachówką a jak przy okazji dałabyś radę zmierzyć te pomieszczenia to byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A u mnie jutro leją strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 10.08.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 a gdzie jakies zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Poprawię się niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tr33 11.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Hej - wlacze sie do duskusji. Chce zbudowac garaz, by w srodku moc zmiescic busa. Potrzebuje wiec ok 290 - 300 cm wysokosci garazu. Jakie wysokosci sa w Waszych garazach w tej chwili (zbudowane zgodnie z projektem)? Chcialbym wyrownac poziom stropu na pietrze i poziom stropu nad garazem a jednoczesnie podniesc cale pietro o 2 pustaki, tak by pomieszczenie nad garazem nie zrobilo sie zbyt ciasne. Dzieki temu zyskalbym nieco wiecej przestrzeni w pomieszczeniach na poddaszu, pomieszczenie nad garazem wyjdzie takie jak mialo byc a garaz bedzie wyzszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Hej - wlacze sie do duskusji. Chce zbudowac garaz, by w srodku moc zmiescic busa. Potrzebuje wiec ok 290 - 300 cm wysokosci garazu. Jakie wysokosci sa w Waszych garazach w tej chwili (zbudowane zgodnie z projektem)? Chcialbym wyrownac poziom stropu na pietrze i poziom stropu nad garazem a jednoczesnie podniesc cale pietro o 2 pustaki, tak by pomieszczenie nad garazem nie zrobilo sie zbyt ciasne. Dzieki temu zyskalbym nieco wiecej przestrzeni w pomieszczeniach na poddaszu, pomieszczenie nad garazem wyjdzie takie jak mialo byc a garaz bedzie wyzszy. Ja muszę zmierzyć jak wyszło. Mam obecnie 2 a nie 3 poziomy , podniesiony strop nad garażem i ściankę kolankową na ok. 90 cm. Pomierzę i odpowem co do cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tr33 11.08.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ja tez chce miec 2 poziomy zamiast 3. Po pierwsze - chce miec garaz wyzszy a po drugie chce miec jak najmniej przeszkod do pokonywania Dziekuje i bede oczekiwal na wyniki pomiarow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tr33 11.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 mam nadzieje, ze garaz dzieki temu bedzie wyzszy i moj bus sie do niego zmiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 15.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 u mnie wiecha juz była od jutra jade na urlop a panowie zaczynaja kłasc dachówke. Mam nadzieje ze pogoda bedzie sprzyjac i im i mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 A to urosło u mnie http://foto.onet.pl/upload/28/22/_519380_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts