monka 22.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Baba chyba masz dobrą ziemię tak ładnie u Ciebie rośnie O ile masz podniesioną ściankę kolankową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Baba chyba masz dobrą ziemię tak ładnie u Ciebie rośnie O ile masz podniesioną ściankę kolankową? 4 pustaki. Miały być 3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To jaka to wysokość? bo nie mam pojęcia jakie wymiary mają te pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To jaka to wysokość? bo nie mam pojęcia jakie wymiary mają te pustaki 1,25 z wieńcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 30.08.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam, nie było mnie 2 tyg i przez ten czas mieli zrobic dach, a tu przyjedzam i tylko połowa jednej połaci .Tak to jest jak sie "nie pilnuje".Ponoc maja skończyc do srody - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Co Wam powiem, to Wam powiem - TEN DOM JEST DUŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JSZ 33 31.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Co Wam powiem, to Wam powiem - TEN DOM JEST DUŻY Masz rację baba budowniczy - TEN DOM JEST DUŻY , u mnie jest trochę więcej niż u Ciebie i widać dokładnie jego wielkość , ale jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JSZ 33 31.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam, nie było mnie 2 tyg i przez ten czas mieli zrobic dach, a tu przyjedzam i tylko połowa jednej połaci .Tak to jest jak sie "nie pilnuje".Ponoc maja skończyc do srody - zobaczymy Witaj wioma po urlopie , mam nadzieję że odpoczęłaś. może się mylę , ale do środy to na mój gust kompletnego dachu nie zrobią , po prostu nie zdążą. Bo podbitkę , już zapewne zrobili ? Chyba , że mają położyć samą dachówkę. pozdrawiam JSZ 33 P.S. Jak masz ochotę to zapraszam do mnie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 31.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 dzis sroda byłam rano na budowie a tu ani dekarzy ani skonczonego dachu co za dzien JSZ33 bardzo chetnie skorzystam z zaproszenia , ale dopiero na weekend- sobota lub niedziela jezeli to nie jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Co Wam powiem, to Wam powiem - TEN DOM JEST DUŻY Masz rację baba budowniczy - TEN DOM JEST DUŻY , u mnie jest trochę więcej niż u Ciebie i widać dokładnie jego wielkość , ale jest piękny. Oj tak, coraz bardziej mi się podoba Mój jest też trochę większy niż miał być - troszkę urosła mu ścianka kolankowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tr33 31.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hej! Baba budowniczy - pamietasz o mojej prosbie? Zmierz, jesli mozesz wysokosc swojego garazu.Interesuje mnie jego wysokosc po podniesieniu scianki kolankowej. (Z gory dziekuje ). JSZ33! Jakos nie moglem na Ciebie ostatnio trafic - bylem w Waszej Konwalii 2 razy. Za kazdym razem cos w niej nowego: macie super okna!!! Polaciowych jeszcze nie widzialem,ale moze umowimy sie na jakies piwko i wtedy zerkne na caloksztalt. Dopiero po zbudowaniu scianek dzialowych ma sie tak na prawde pojecie o wielkosci pomieszczen - to obserwacja po ostatniej wizycie w Waszym domku. Pozdrowienia dla Asi i Mateusza. Pozdrawiam wszystkich szczesciarzy, ktorych konwalie juz upiekszaja Ziemie My wlasnie dowiedzielismy sie, iz poki co zatwierdzenie planu zagospodarowania przestrzennego "wisi", gdyz ktos zlozyl protest. Ale mamy cala jesien i zime na zalatwienie wszelkich formalnosci, wiec powinno sie udac. ( Nie mowcie tylko, ze jestesmy niepoprawnymi optymistami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Z garażem niestety zagapiliśmy się i my i robotnicy, no więc został taki jak w projekcie I to jest na razie jedyna rzecz, jakiej żałuję. Reszta jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JSZ 33 01.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 dzis sroda byłam rano na budowie a tu ani dekarzy ani skonczonego dachu co za dzien JSZ33 bardzo chetnie skorzystam z zaproszenia , ale dopiero na weekend- sobota lub niedziela jezeli to nie jest problem Witaj wioma ! oczywiście że nie będzie to żaden problem , zapraszam do Konwalii jeśli Ci pasuje sobota , to jest to termin jak najbardziej ok , gdyż tego dnia będę praktycznie cały dzień na budowie Pozdrawiam i do zobaczenia. Jeśli nie wiesz gdzie to jest to napisz postaram Ci się dokładnie wytłumaczyć jak dojechać. Daj też znać czy znasz Oborniki Ślaskie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JSZ 33 01.09.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Hej! Baba budowniczy - pamietasz o mojej prosbie? Zmierz, jesli mozesz wysokosc swojego garazu.Interesuje mnie jego wysokosc po podniesieniu scianki kolankowej. (Z gory dziekuje ). JSZ33! Jakos nie moglem na Ciebie ostatnio trafic - bylem w Waszej Konwalii 2 razy. Za kazdym razem cos w niej nowego: macie super okna!!! Polaciowych jeszcze nie widzialem,ale moze umowimy sie na jakies piwko i wtedy zerkne na caloksztalt. Dopiero po zbudowaniu scianek dzialowych ma sie tak na prawde pojecie o wielkosci pomieszczen - to obserwacja po ostatniej wizycie w Waszym domku. Pozdrowienia dla Asi i Mateusza. Pozdrawiam wszystkich szczesciarzy, ktorych konwalie juz upiekszaja Ziemie My wlasnie dowiedzielismy sie, iz poki co zatwierdzenie planu zagospodarowania przestrzennego "wisi", gdyz ktos zlozyl protest. Ale mamy cala jesien i zime na zalatwienie wszelkich formalnosci, wiec powinno sie udac. ( Nie mowcie tylko, ze jestesmy niepoprawnymi optymistami ) Witaj tr33 ! Zaskoczyłeś mnie Twoimi wizytami w naszej Konwalii , ale cieszę się , że wpadałeś , cieszę się również , że podobają Ci się nasze okna , dachowe też już są. Chętnie się umówimy na jakieś " pieska " , to wtedy odwiedzimy Konwalijkę , gdyż sa już drzwi i wejść nie da rady. Pozdrowienia dla Kasi i Karola. Do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JSZ 33 01.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Co Wam powiem, to Wam powiem - TEN DOM JEST DUŻY Masz rację baba budowniczy - TEN DOM JEST DUŻY , u mnie jest trochę więcej niż u Ciebie i widać dokładnie jego wielkość , ale jest piękny. Oj tak, coraz bardziej mi się podoba Mój jest też trochę większy niż miał być - troszkę urosła mu ścianka kolankowa... Witaj baba budowniczy ! dzięki ściance zyskasz dużo w pomieszczeniach, ja nie podnosiłem , ale też jestem zadowolony. Pozdrawiam JSZ 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tr33 01.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jacek!Musialem od czasu do czasu zajrzec do Waszego domku - z przyjemnoscia tez popodziwiam nowe drzwi. Mysle, ze warto bedzie. Niestety caly najblizszy weekend spedzam w pracy, ale mam nadzieje iz umowimy sie niedlugo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 05.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witajcie,mam pytanie do osób ktore robiły juz dach.zabrakło mi dachowki kupionej wg wyliczen z projektu. Czy rzeczywiscie dach jest wiekszy niz pisza w projekcie czy dalam sie oszukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witajcie, mam pytanie do osób ktore robiły juz dach.zabrakło mi dachowki kupionej wg wyliczen z projektu. Czy rzeczywiscie dach jest wiekszy niz pisza w projekcie czy dalam sie oszukac? U nas powierzchnia dachu po obmiarach wyszła 256m (czyli 6m więcej niż w projekcie). Dachówek mamy zamówionych chyba 3200 lub 3300 (L15 Wienerbergera). Ale dopiero w tym tygodniu będą je układać - okaże się czy wystarczy. Ilość dachówek została ustalona na bazie wymiarów, a nie danych z projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 13.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witajcie,Baba budowniczy- jak tam prace dekarskie?a poza tym jak postepy na Waszych budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witajcie, Baba budowniczy- jak tam prace dekarskie? a poza tym jak postepy na Waszych budowach? Kończy się "łacenie", zaczyna krycie dachówką. Ekipa niespieszna, ale bardzo dokładna. Mam nadzieję, że wiecha w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts