2pixele 18.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 kupiłem mieszkanie na warszawskich kabatach na poddaszu, chciałbym w łazience zrobić okno w suficie. Jak do tego się zabrac, wiem ze potrzebny jest projekt architektoniczny, ale gdzie go zamowic i ile to kosztuje, ile trwa procedura przyznania zgody na coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 20.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 kupiłem mieszkanie na warszawskich kabatach na poddaszu, chciałbym w łazience zrobić okno w suficie. Jak do tego się zabrac, wiem ze potrzebny jest projekt architektoniczny, ale gdzie go zamowic i ile to kosztuje, ile trwa procedura przyznania zgody na coś takiego? Zgłoś się do zarządcy budynku to wszystko wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts