salezian 18.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 WitajcieMam następujący problem mam drzwi drewniane (sosna) polakierowane lakierem matowym. Chciałbym je koniecznie przemalować na inny kolor. Czy to jest w ogóle możliwe bez usuwania lakieru ? Drzwi są wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witajcie Mam następujący problem mam drzwi drewniane (sosna) polakierowane lakierem matowym. Chciałbym je koniecznie przemalować na inny kolor. Czy to jest w ogóle możliwe bez usuwania lakieru ? Drzwi są wewnętrzne. Jeśli chcesz przebejcować to raczej trudno będzie. jeśli chcesz tak jak piszesz pomalować to zmatuj lakier i maluj farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salezian 18.05.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy to ma być zwykła farba akrylowa, czy jakaś specjalna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czy to ma być zwykła farba akrylowa, czy jakaś specjalna ? Jak zmatowisz to wydaje mi się, że zwykła w pełni wystarczy, ale sprawdź u innego źródła bo gwarancji nie daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts