marchall 22.11.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Budowa dom jednorodzinny popdpiwniczony (piwnice got.) technologia beton komórkowy ok 150 m2. Jeżeli ktoś miał dobrą ekipę którą może polecić (za rozsądne pieniądze) - z góry dziękuję za namiary!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
100marek 09.02.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 cześć! znalazłeś jakąś ekipe na terenie Rybnika ?Możesz podać jakis sprawdzony adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Witam, namiary na ekipę z Rybnika tel. 4240337są pracowici, można się z nimi dogadać i co ważne nie trzeba po nich poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorek 11.02.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witam, ten post powyżej to mój, ale zapomniałem się zalogować, moja budowa znajduje się na rogu ulic Głuchej i Brzozowej,przy ogródkach działkowych, ostatnio ekipa robiła tynki tradycyjne, teraz je kończy i biorą się za wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 04.04.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 a znacie w Rybniku ekipę która robi solidnie i przystepnie cenowo więźby dachowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 05.04.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Robiłem w ub. r. dach o pow 120 m2 - dachówka celtycka brąz. Za całość z rachunkiem zapłaciłem 150 PLN/m2. Wykonanie, zakup mat po stronie wykonawcy. Jedyny mój udział, to malowanie więżby drewnochronem. Nie wiem czy to dużo czy mało ale jestem zadowolony. Pertraktowałem z 2 innymi wykonawcami ceny mieli podobne, tylko ich robota nie wzbudzła zaufania. Ekipa była z Rybnika. PS podana cena jest ceną brutto. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 05.04.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 A można na priva namiary na tę ekipę ??? Wprawdzie materiał mam zakupiony, ale na pewno da się jakoś dogadać. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 06.04.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Dla agiszonka--Wysłałem informacje na priva , ponieważ robiłem to po raz pierwszy, potwierdz czy ją dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta C 06.04.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Cześ, poszukuję baraku na budowę, chętnie jakiś z odzysku.Może być to np.używany garaż blaszak. Jeśli ktoś wie gdzie mozna coś takiego kupić ,będę wdzięczna za informację.A może ktoś ma takie cudo, którego już nie potrzebuje.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 06.04.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Marta C - mam takie coś, jest to paka z samochodu lodówki, solidne. Gdzie budujesz , bo G Sląsk to ma trochę kilometrów . Jak okolice Rybnika, Żor to sprawa do załatwienia Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 07.04.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 właśnie zaczynam z chłopakami, więc nie mogę wiele dodać, ale pozdrawiam. może zorganizujemy klub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts