masulda 20.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dziękuję za namiary ,drzwi jak najbardziej w moim stylu.A czy mogę zapytać ile kosztowały?Dewro jest drogą firmą i nie jestem przekonana że chciałabym kupić drzwi w cenie bodajże ok. 3 tys za sztukę.Szukam póki co tańszego odpowiednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 20.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dziękuję za namiary ,drzwi jak najbardziej w moim stylu.A czy mogę zapytać ile kosztowały?Dewro jest drogą firmą i nie jestem przekonana że chciałabym kupić drzwi w cenie bodajże ok. 3 tys za sztukę.Szukam póki co tańszego odpowiednika. No to musze ciebie rozczarowac, nie byly one wcale tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 20.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Szczerze powiedziawszy tak właśnie myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 21.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 My zrobiliśmy schowek pod schodami, według mnie to super miejsce do wykorzystania, sprawdzone w domu rodziców. My dodoatkowo obniżyliśmy troszkę przestrzeń pod schodami i zrobiliśmy 3 schodki w dół. Też zastanawiamy się nad dobrym i ładnym zamknięciem.... rodzice postawili na cenę i założyli drzwi harmonijkowe... wieczorkiem postaram się wkleić zdjęcie. Ich minusem jest to, że jednak cięzko się zamykają .. i zazwyczaj są otwarte ja myślałam o takich łamanych na 2 częsci i odsuwanych. Widziałam jakiś czas temu takie rozwiązanie w jakimś domku działkowym, może teraz też mozna dostać i już lepszej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 21.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Patisiak - jak najbardziej tak dla zdjęć - czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 21.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 (edytowane) My zrobiliśmy schowek pod schodami, według mnie to super miejsce do wykorzystania, sprawdzone w domu rodziców. My dodoatkowo obniżyliśmy troszkę przestrzeń pod schodami i zrobiliśmy 3 schodki w dół. Też zastanawiamy się nad dobrym i ładnym zamknięciem.... rodzice postawili na cenę i założyli drzwi harmonijkowe... wieczorkiem postaram się wkleić zdjęcie. Ich minusem jest to, że jednak cięzko się zamykają .. i zazwyczaj są otwarte ja myślałam o takich łamanych na 2 częsci i odsuwanych. Widziałam jakiś czas temu takie rozwiązanie w jakimś domku działkowym, może teraz też mozna dostać i już lepszej jakości? no i harmonijkowe juz tak elegancko nie wyglądają, chyba ze sa jakies nowoczesne ładne harmonijki..... wg mnie do mieszkania bardziej pasują niż do domu znalazłam jeszcze coś takiego: kilka schowków naszych forumowiczów - mam nadzieję, że sienie obrazicie ze kleiłam schowek Madziorkaa http://forum.muratordom.pl/natalia-z-mg-projekt-dziennik-madziorki-i-bartiego,t125786.htm schowek hunk1 http://forum.muratordom.pl/troszke-przerobiona-akacja-ii,t108861-60.htm http://lh3.ggpht.com/_NdKULwkiZ8s/R7lHFa-Y9rI/AAAAAAAAAQg/M8j_J1Xoh1E/s512/23_wyjscie%20na%20mag%20schody%20na%20pietro.jpg schowek rogbog http://forum.muratordom.pl/domek-bogusi-i-rysia-aps-71,t86086.htm http://bi.gazeta.pl/im/1/5753/z5753831O.jpg A tu nietypowe schowki w schodach http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/12109/forum/foto/775512527.jpg Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 21.05.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrze, że wklejacie zdjęcia, zawsze moga być inspiracją, choc u mnie, jako że mam kręcone schody, większoć tych rozwiązań się nie sprawdzi bo są bardziej przeznaczone pod proste schody. Większośc wygląda naprawde bardzo fajnie, zgrabnie i lekko a zarazem tworzy sporo miejsca na przechowywanie wielu mniejszych/większych drobiazgów. U mnie się pewnie zakończy na zabudowie ściany za schodami, po jest prosta, jakims systemem typu cargo lub poprostu ustawi się jakąś komódke czy coś podobnego. Wyjdzie "w praniu". Raczej nic co będzie zabudową tworzącą nowe pomieszczenie z drzwiami. Oczywiście prośba o więcej zdjęć i takich katalogowych (koncepcyjnych) i waszych schodów z zabudową pod nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 (edytowane) znalazłam cos takiego Gdzie to znalazłaś ? Były jakies inne jeszcze ? Te są super. Myslę, że fachowiec zrobi cos takiego jak dostanie zdjęcie, nie ? A te kółka chyba mozna dostac w jakims specjalistycznym sklepie ..... ? Bardzo wygodne. Zasatanowie sie nad tym rozwiązaniem. Dzieki za pomysł. Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Mnie się tez to cargo najbardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) znalazłam cos takiego Gdzie to znalazłaś ? Były jakies inne jeszcze ? Te są super. Myslę, że fachowiec zrobi cos takiego jak dostanie zdjęcie, nie ? A te kółka chyba mozna dostac w jakims specjalistycznym sklepie ..... ? Bardzo wygodne. Zasatanowie sie nad tym rozwiązaniem. Dzieki za pomysł. to są świetne rozwiazania oj muszę i coś dla siebie znaleźć Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 są genialne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 22.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 może to taki systemhttp://www.peka.pl/?k=strony_s&ns=15&d=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 22.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 chyba właśnie taki sam system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 22.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 tylko trochę drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 22.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 i czy te koła np. nie będą rysowac podłogi jak tam w te półki naukładamy cięższych rzeczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 22.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) - Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 25.05.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 (edytowane) tutaj tez półki wysuwane -- mozna zrobić coś w tym stylu pod schodami zamiast szaf cargo Edytowane 22 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts