Marek32 19.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, Mam pytanie trochę laika . Aktualnie ekipa ociepla mi poddasze i wykonuje zabudowę łącznie ze scianami kolankowymi. Zauważyłem, że pomiędzy niektórymi płytami są szpary do 5mm (zdjęcie). Ekipa powiedziała mi, że na koniec po ułożeniu całej zabudowy płyty zaciera się i przygotowuje pod malowanie i w ten sposób niweluje wszelkie takie szparki. Czy takl rzeczywiście jest? Pzdr, Marek http://img148.imageshack.us/img148/1816/okda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 19.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 tak jest,a powiedz mi jakbyś chciał o wykonać inaczej "bez szparek"?musiałbyś kupić płytę GK wielkości 50 m2 i dźwigiem wstawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek32 19.05.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 tak jest, a powiedz mi jakbyś chciał o wykonać inaczej "bez szparek"? musiałbyś kupić płytę GK wielkości 50 m2 i dźwigiem wstawiać. Dzięki - po roku budowy każda szparka wywołuje już u mnie pytanie - wolałem się upewnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 19.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Wygląda prawidłowo. Bardziej bym się skupił na pilnowaniu czy okna są prawidłowo zaizolowane. Na zdjęciu jest już za późno, aby spojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 19.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 tak jest, a powiedz mi jakbyś chciał o wykonać inaczej "bez szparek"? musiałbyś kupić płytę GK wielkości 50 m2 i dźwigiem wstawiać. Dzięki - po roku budowy każda szparka wywołuje już u mnie pytanie - wolałem się upewnić . widzisz co te budowy z ludzi robią, tylko rok wystarcza że wywoływane jest tylko pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 19.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 stary jestem i slepy bo wkretow na plytowaniach nie widze. same szczeliny wokol glifu moga byc, te miedzy plytami? hmm ale skoro inni tak maja to, pewnie juz taki standard wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts