Pablomx 19.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie wiem czy piszę w dobrym dziale. Mam taki problem, w domu miałem szambo z kręgów betonowych. Panowie przyjechali wybrać syf, okazało sie, że 2 kręgi pękły i część sie zawaliła..... Teraz pytanie, słyszałem o szambach ekologicznych. Nie chcę znowu wracać do kręgów, nie ma sensu. Panowie od szambiarki wspomnieli coś o tym, ale bez szczegółów. Wiecie na czy to polega, jak i skąd to wziąć, żeby założyć? Czy wogóle mogę to u siebie założyć, czy jest wymagana jakaś inna instalacja? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 19.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mogli mieć na myśli kilka rzeczy:* przydomową oczyszczalnię ścieków,* "ekologiczne" nieszczelne szambo,* szambo ze zbiornikami z plastiku? Ten pierwszy punkt wydaje mi się najbardziej prawdopodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts